Şimdi Ara

PS4 Gamepad solak ayarı..acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 üm yeni geldi assasin creed black flag oynarken sağ sol analog cubuklar bana ters geldi. Ben pc de mouse u da sol kullanıyorum. Sağdaki analog sol, soldakide sağ kontrolleri yapacağım bir ayar bulamadım. Bu şekilde hayatta hiçbir oyun oynayamam ayarı nasıl olcak oyunda da bulamadım. Bu ayar yapılmazsa satarım ben bunu bütün hevesim kursağımda kaldı

• Cok garipmis. Ben de solagim ama mouse hep sag elle kullanirim. Umarim cozumu vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • playstation'da oylwayar var mı bilmiyorum ama wolfenstein new order'ın ayarlarında DS4u solak-sağlak diye ayarlayabiliyorsun.Oyundan oyuna değişen bir şey sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda da olmaması çok saçma birşey, sağ sol stick değiştirmek tek tuşluk iş bunumu yapamamışlar
  • Solaklara üzülüyorum. Nedense oyunların % 95'i sağ elini kullanan oyunculara göre tasarlanıyor. Özellikle FPS oyunlarında sağ veya sol el ile kullanma ve buton yaoipılandırması olmadığı için bazıları sıkıntı yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Solaklara üzülüyorum. Nedense oyunların % 95'i sağ elini kullanan oyunculara göre tasarlanıyor. Özellikle FPS oyunlarında sağ veya sol el ile kullanma ve buton yaoipılandırması olmadığı için bazıları sıkıntı yaşıyor.

Ben hayatımda ilk kez konsol kullanıyorum, bu zamana kadar pc oyuncusuydum mouse um bile solak oyuncu mouse uydu bu zamana kadar hiç problem yaşamadım. Ama konsola geçince böyle bir saçmalık gördüm. Ya zaten gamepad simetrik, yazılımla sol el kullan dicen bitcek bu ne saçmalıktır ben çözemedim.
  • Sol el için özel gamepadler çıkar takip etmen lazım.

• Ben de sol elimi kullaniyorum fakat hic sorun yasamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol el için gamepad çıkmasına gerek yokki yazılım çıksın yeter sağ sol analoğun yeri değişcek hepsi bu
  • optionsda controls ayarinda vardır belki

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

optionsda controls ayarinda vardır belki

Dostum baktım ama yok. Acaba watch dogs, killzone gibi oyunlarda var mıdır bu ayarlar? Bu oyunlara sahip arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
  • Gamepad'i söküp sağdaki analoğun kablosunu sola soldakini sağa takarsan olur belki...
  • bende solagım kıllzone3 normal ayarlardan oynamıstım ama gercekten solaklar ıcın hayat cok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlylmz.

bende solagım kıllzone3 normal ayarlardan oynamıstım ama gercekten solaklar ıcın hayat cok zor.

killzone da da gamepad ayarı değiştirme yokmu?
  • İki farklı ayar var ama hiç denememiştim öbür ayarı.
  • ben de solağımdır ama hiçbir zorluk çekmiyorum, ilginç. alışman gerekecek galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

ben de solağımdır ama hiçbir zorluk çekmiyorum, ilginç. alışman gerekecek galiba.

normalde benimde birçok solak arkadaşım mouse suda sağ kullanıyolar muhtemelen sende öylesin bu yüzden zorluk çekmiyorsunuz ama ben hep sol kullandım hayatımda o yüzden hiç alışacam gibi gelmiyor sony e bir mail attım birtanede ubisofta atayım güncelleme falan çıkarırlar belki

Bu arada asıl ilginç olan ben bağlama çalıyorum küçük yaştan beri dolayısıyla onuda sol kullanmam gerekirken bağlamayıda sağ çalıyorum ulan herşeyim ters yaşamaktan yoruldum...

• Bence kendi ayarlarını değiştir, alışmaya çalış. :)
  • bende solağım hiç böyle bişi yaşamadım Allahtan
  • çok ilgiinçmiş bu ilk defa duydum kendinizi alıştırmayı deneseniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.