Şimdi Ara

ps4(hepsisony) 13 aralıkta 3 adet ps4 gelecekmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğenmiyorsanız gidin spottan alın bozulunca sulu göz edebiyatı yapmayın ama Sonuçta spotta karşında adam bulamayacaksın gelip buraya yazacaksınız. İkincisi İstanbul Optimum sony center 50 adet gelecek dendi bana sadece optimumdaki mağazaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 25 Kasım 2013; 14:26:35 >
  • Bizim burdaki sony center da teşhir ürünü gelecek muhabbeti yapmaya başladı hayırdır yani ?
    Sen 13 aralıkta gelecek diyorsan gelecek teşhir ürünü ne demek arkadaşım
  • Gece satışı nerdeyse oraya gitmek farz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aradım tekrar sordum
    Bizim burda ki Galleria Sony Center diyorki 13 aralıkta gelecek ürünler sadece teşhir amaçlı gelecek satışı olmayacak.Ocak 1. ile 2. hafta arası gelecekmiş satış için.
    Nasıl oluyor ya bu ?
    Bunlar hiç bir işi beceremeyecek mi ?
  • Marmara forumdaki sony center ön sipariş almıyor.13ü sabahı gider alırım diyenler için iyi bir seçenek.Ben de büyük ihtimal buradan alacağım.
  • Şimdi bizim suçumuz ne arkadaş sen 13 aralık diye önsipariş açmışsın bizde güvenerek sipariş geçmişiz ayıp yaa
  • Herkes farklı şeyler söylüyor arkadaş. Ben sony center'ı aradığımda 13 aralıkta stoklarda olacak demişlerdii
  • Yeni söylentiler başladı.Acaba twitter dan soran oldumu bu konuyu.Buda gerçek olursa sıvamaya hazırlansınlar.

• 13 Aralık sabahı işi olmayan yada öğrenciler vs gider alır, çalışan adama zor o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

13 Aralık sabahı işi olmayan yada öğrenciler vs gider alır, çalışan adama zor o iş

çalışan adam izin alıp gider dert ettiğin şeye bak. "patron ps4 alacağım, kuyruktayım, gecikebilirim."
  • Beyler twiter dan Mustafa Yiğiti takip edin. birçok soruya cevap vermekte. Ayrıca kendinizde soru sorabilirsiniz.
    Herkes sony center lara sormuş ama birçok firma var.Mediamarkt,teknosa,vatan,bimex vs.. bu firmalarda satacaktır. Ayrıca Mustafa yiğit stoğun konuşulduğu kadar az olmadığını fakat sınırsızda olmadığını söylemiş. Ayrıca 13 aralıkta bir çok noktada ps4 standı olacağından bahsetmiş. Benim fikrim en az 5-6 gün yetecek kadar stok olucak.zaten çoğu firma ön sipariş almadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

13 Aralık sabahı işi olmayan yada öğrenciler vs gider alır, çalışan adama zor o iş

çalışan adam izin alıp gider dert ettiğin şeye bak. "patron ps4 alacağım, kuyruktayım, gecikebilirim."

Hehe tabi tabi öyle bir şey için izin verirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

Hehe tabi tabi öyle bir şey için izin verirler.

çıktıgı sabah direk gidip alıp 48 saat aralıksız oyniyacagım, artık ne ile kazırlar beni bilmiyorum

• 29 kasımda Türkiye'ye gelmiyor değilmi 13 Aralık resmi tarih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitrin reklam ve mobil ps4 standları için tarih 13 aralık. Satış tarihi ocak ayı içerisinde başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: scalebor90

Beyler twiter dan Mustafa Yiğiti takip edin. birçok soruya cevap vermekte. Ayrıca kendinizde soru sorabilirsiniz.
    Herkes sony center lara sormuş ama birçok firma var.Mediamarkt,teknosa,vatan,bimex vs.. bu firmalarda satacaktır. Ayrıca Mustafa yiğit stoğun konuşulduğu kadar az olmadığını fakat sınırsızda olmadığını söylemiş. Ayrıca 13 aralıkta bir çok noktada ps4 standı olacağından bahsetmiş. Benim fikrim en az 5-6 gün yetecek kadar stok olucak.zaten çoğu firma ön sipariş almadı.

Hiç bir şeyin açıklamasını tam yapamayan bir kişi konuya hâkim değil

• quote:

Vitrin reklam ve mobil ps4 standları için tarih 13 aralık. Satış tarihi ocak ayı içerisinde başlıyor.

Abi bu nasil mantik yav gercekten boyleyse. Yilbasi gibi insanlarin alisveris, hediye olaylarina girdigi bir donemde PS4 satmayacaksan getirmenin ne anlami var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 26 Kasım 2013; 8:20:31 >
  • Yahu saçmalık bu adam gece satışı olucak demedi mi problem yok gibi ozaman gece alabiliriz
    Ama ya gece satışı da yalansa

• resmen dalga geçiyorlar.ps4 çıkakana kadar tutarsızlık devam edecek galiba.resmi çıkış tarihi 13 aralık deniliyor. gelen ürünlerin teşhir ürünleri olacağı söyleniyor. ürünleri gördünüz yeter.o zaman çıkış tarihini ocak yapın stok sorun yaşanmasın. milleti de ümitlendirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Bizim burdaki sony center da teşhir ürünü gelecek muhabbeti yapmaya başladı hayırdır yani ?
    Sen 13 aralıkta gelecek diyorsan gelecek teşhir ürünü ne demek arkadaşım

adam yalan söylemiyor ki. 13 aralıkta gelecek. sadece satışı ocakta
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.