Şimdi Ara

PS4 için 32' Full HD 1080P Tv - (ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tavsiye almak istediğim konu başlıkta yazdığı gibi, Playstation 4 için 32" boyutunda Full HD 1080P bir TV.

Sadece PS4 için kullanılacak ve arada sırada usb'den film izleyebilirim. 3D ve smart özelliklerine ihtiyacım yok zira ps4, tvye smart özellikler katmakta zaten.

Bütçem max 800-850 tl. daha fazla zorlamak istemiyorum açıkçası çünkü güzel bir tv sehpası ve oyun oynamak için armut koltuklardan da alacağım :)

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar & Sevgiler.

Edit: Dün Hepsiburada'dan indirimle 850 Tl'ye şu ürünü aldım.

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-32h5070-32-uydu-alicili-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsamue32h5070&categoryId=163192&SKU=EVSAMUE32H5070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless Hardness -- 11 Mart 2015; 14:11:57 >

• Buyrun 40" Led

http://www.gold.com.tr/regal-40f4000-102cm-usb-movie-led-tv_u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 32H5070 modeli Led TV alınmıştır. 1920x1080 led tvler arasında tasarım ve fiyat bakımından en çok bu hoşuma gitti. Yarın tv geldiğinde deneyip performansını göreceğiz bakalım. Tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.U.C.I.F.E.R

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless Hardness

Samsung 32H5070 modeli Led TV alınmıştır. 1920x1080 led tvler arasında tasarım ve fiyat bakımından en çok bu hoşuma gitti. Yarın tv geldiğinde deneyip performansını göreceğiz bakalım. Tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler.

Hocam aynı televizyondan bende de var. PS4 almayı düşünüyorum ama input lag v.s olayı olur diye bekliyorum. Siz denediniz mi? Memnun musunuz? Oyun performansı konusunda v.s Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ayni televizyon bende var;hiç düşünmeden alabilirsiniz fiyat performans bakimindan iyi bir tv. Fifa ve BF4 oynayacagim zaman bundan baska tvde oynamiyorum.

• Oyun açıkken ekrandan bir ss atmanız mümkün mü 1.5 metre uzaklıktan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.