Şimdi Ara

PS4 için Days of Play indirimi başladı: FIFA20 49 TL, Spider-Man 84 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
8.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolverine738

Ben ps plus aboneliğim bittiğinde aldığım oyunları oynayabilirmiyim?
    Hayir oynanmiyor

Edit: Her ay ucretsiz verilenlerden bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 4 Haziran 2020; 1:47:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Fifa 20'de üç sürüm var malumunuz;Standar,champions ve ultimate.Bunlar arasındaki fark nedir,hangisini almalıyım ? Cevabı bulamadım hicbir yerde.Cevap verirseniz çok sevinirim.

• 64 olan oyunlar 84 , 49 olan oyunlar da 64 TL olmuş . Bırakın artık Sony'yi övmeyi adamlar bildiğin sömürüyorlar ama sorgulamayanlar yine alkış tutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

64 olan oyunlar 84 , 49 olan oyunlar da 64 TL olmuş . Bırakın artık Sony'yi övmeyi adamlar bildiğin sömürüyorlar ama sorgulamayanlar yine alkış tutuyor
    5.50TL olan dolar 6.8 olmuş.
  • iandi İ kullanıcısına yanıt
    senin hesabını kendi ps sinde ana hesap yapacak sen de onun hesabını kendi psde ana hesap yapacaksın. ama ps yi açınca kendi hesabınla giriş yapacaksın ps ye. sadece ana hesapları değişmiş olacaksınız. ama onda ps plus olmazsa bedava oyunları oynayamaz ya da online giremezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • r3ally kullanıcısına yanıt
    Dolar 5 - 6 TL iken psn dolar kurunu 9 TL olarak baz alan Sony Türkiye'yi eleştirmek ve sorgulamak güzel bir şey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 4 Haziran 2020; 12:39:12 >
  • bütün indirimler böyle olsa keşke
  • Arkadaşlar yıl sonu ps5 çıkınca alıcam mevcut psn hesabım en az 10 ay var ancak korkum psn hesabını 1 yıl daha uzatırsam 20 ay olacak ama yeni çıkan ps5 için farklı bir psn hesabı yada üyeliği istemelerinden korkuyorum. Boşa almıyayım?
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    öyle birşey olmaz mevcuttan devam edersin.
  • fiyat indi ama benim bilgisayarın ve telefonun oyunu desteklemiyor olması ne kadar üzücü değil mi
  • HALA HESABIMA PARA YÜKLEYEMEDİM VE KREDİ KARTIMLA DA ALIŞVERİŞ YAPAMIYORUM. ALIŞVERİŞ SİSTEMLERİ ÇOK KÖTÜ. AYNI SORUNU YAŞAYAN BİRİLERİ VAR MI ?
  • Güzel indirimler. Witcher 3 alacaklar dikkat etsinler ama, DLC’lerin dahil olduğu GOTY Edition değil indirime giren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen aliyim de biraz 20 oynayalım 13 nereye kadar ama
  • Ben de plus ı uzatacağım ama kaç yıl uzatsam bilemedim. bir daha bu fiyatı hayalimizde bile göremeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Ben de plus ı uzatacağım ama kaç yıl uzatsam bilemedim. bir daha bu fiyatı hayalimizde bile göremeyiz
    Imkan varsa uc yil. Yoksa bir yil yaparsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilseydim almazdım ya o kadar para verdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Imkan varsa uc yil. Yoksa bir yil yaparsiniz

Alıntıları Göster
    2 yıl nasıl uzatyrz alınca otomatik mi uzuyor

• Belirsiz Biri B kullanıcısına yanıt
    Ultimate Team için fazladan paket ve oyuncu veriyor.
  • vampyrotheutis kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim

• Arkadaşlar plus üyesiyim , fıfa 49 liraya düşmüş ea access olanlar için mi sadece yoksa normalde 49a alınabiliyot mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.