Şimdi Ara

PS4 için FPS oyunlara En ideal kulaklık önerileriniz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıldır PS4 için kulaklık arıyorum şuan Razer Kraken USB kullanıyorum ama özelliklede az ses veriyor enteresan şekilde.
    Bundan dolayı Gold Headset baktım daha sonra Platinum Headset baktım ve aklım hyperx modellerine gitti en sonda Razer’in thresher ultimate PS modeline baktım.Sizin PS4’te denediğiniz çok iyi ses veren özelliklede taktiksel FPS oynadığım için güzel,yüksek ve doğrusal ses verecek bir kulaklık öneriniz var mı ?
    Birde seskartlı modeller mesela Hyperx gibi PS4’te daha iyi ses verir mi ? Neye dikkat etmeli ne almalıyım yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bnde thresher modelini almayı düşünüyorum sitesinde kablolu modeli var onla wireless olan arasındaki farkı nedir bilgin var mı

• Ciddi şekilde ranked maçlar oynuyorum Playstation'da o yüzden ses kasmam için iyi bir kulaklık almam lazımdı arkadaşım Turtle Beach 520p stealth 7.1 DTS önerdi aldım 1 yıl kullandım çok memnundum hem kablosuz hem kolay ses kasılıyordu hemde gerçek DTS deneyimi sunuyordu bilgisayarda'da kullanabileceğim bir kulaklığa geçmek istedim o yüzden kulaklık değiştirdim eğer sadece ps4'de kullanacaksan kesinlikle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustOneKiss -- 31 Ocak 2018; 15:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirbeyin

hocam bnde thresher modelini almayı düşünüyorum sitesinde kablolu modeli var onla wireless olan arasındaki farkı nedir bilgin var mı

Thresher optik girişten ses alıyor ve doğrudan PS4 odaklı bir kulaklık o yüzden daha doğru olacaktır bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: JustOneKiss

Ciddi şekilde ranked maçlar oynuyorum Playstation'da o yüzden ses kasmam için iyi bir kulaklık almam lazımdı arkadaşım Turtle Beach 520p stealth 7.1 DTS önerdi aldım 1 yıl kullandım çok memnundum hem kablosuz hem kolay ses kasılıyordu hemde gerçek DTS deneyimi sunuyordu bilgisayarda'da kullanabileceğim bir kulaklığa geçmek istedim o yüzden kulaklık değiştirdim eğer sadece ps4'de kullanacaksan kesinlikle öneririm.

Turtle beach kullanan yok çevremde merak ettiğim bir cihazdı düşüneceğim sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.