Şimdi Ara

Oyun Performansı Çok İyi Olan Laptop...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben oyun performansı çok iyi olan ve işlemcisi çok güzel olan bir laptop arıyorum fakat bulduklarımın ya işlemcisi güzel oluyor oyunları düşük oynatıyor yada tam tersi acaba işlemcisi çok iyi olan ve oyun performansı süper olan bir laptop varmı tanınmış bir marka olursa sevinirim

• http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/22212/MONSTER-QX93M980NU42-18-4-Notebook

İşlemcisi ve ekran kartı listelerde ilk sıralarda yer alıyor. Çok iyi bir oyun performansına sahip..
  • onun fiyatı gerçekmi..
  • Arkadaşım Ben snn gibi laptopun işi bitince gidip yenisi almakla uğraşmam bir kere alırım o beni baya bir götürür ondan düşüklerle uğraşmaya vaktim yok benim laf ebesi oynamak içinde mesaj yazma konuya
  • Mesaj yazan jason arkadaşımada teşekkürler yinede fikrini sölemiş
  • Nerden biliyorsun benim işim bitince laptop değiştirdiği mi?
    Arkadaş sana iyisini göstermiş al o zaman? Niye arkadaşa dalga geçer gibi cevap yazıyorsun?
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/22212/MONSTER-QX93M980NU42-18-4-Notebook

Bu siteyi f*rum*tr ile karıştırma. çocuk çoluk yeri değil burası.
    Bir daha cevap yazmak zorunda bırakma beni.Hem senin vaktindende çalmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan03 -- 22 Haziran 2010; 2:08:01 >
  • En Azından fikri için teşekkür etmişim saygı duyarım 10 milyar galba sana göre az bir para ve 16 yaş sana göre çocuk gibimi geliyor 16 yaşada çocuk diyeni yeni görüyorum gözümde farklı bir yere sahip oldun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan arkadaşım , bütçe belirtmemişsin. Sonra burada 10 bin lira çok para diyorsun. Biz nerden bilelim senin sınırını ?
  • Fiyat abartı :) Çocuk iyi bir lap top istedi diye en iyisini vermek zorunda değiliz. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldorian

Fiyat abartı :) Çocuk iyi bir lap top istedi diye en iyisini vermek zorunda değiliz. :D

Yahu üst sınır belirtilmemiş ki , yukarıyı okumadan ne diye cevap yazıyorsunuz ? Sana abartı gelen fiyat başkasına normal gelebilir..
  • genel kanı olarak bir laptop için 10000 bin tl nin biraz ağır olduğu aşikar. o yüzden fiyat açısından verilen tepkileri maruz görmek gerekir kanımca.
  • haklısnız bütce yazmamışım 3500 tl fiyat sınırım
  • hemen bir g73 kap kendine ben kendim icin arastirirken buldum yin 29da gelecek biri 3300liraya getirecek istersen tanistiririm. benim butcemi bu fiyat bile zorladigi icin ancak heves ettik. ciiden 3500 ayira bilirsen suan bildigim daha iyi bir makine yok

hemde su onbinliralik arkadas directx 11 oyunu gelince bakar kalir sen devam edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintlaure -- 23 Haziran 2010; 2:09:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKaSsHi

haklısnız bütce yazmamışım 3500 tl fiyat sınırım

Bunu baştan yazsaydın :

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/24821/MONSTER-Q6W860CU870-15-6-Notebook

Ayrıca bu kadar yüksek seviyede bir kart için DX11 yok diye karalamaya çalışan arkadaşa sadece gülerim. Sanki iş DX11 le bitiyor. Yoruma gel..
    Ama yukarıdaki Asus da iyi bir alternatif..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.