Şimdi Ara

PS4 İçin Hoparlör mü, Kulaklık mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabiki Kulaklık
  • Abi kulaklik ideal. Oyunla butunlesirsin guzel olur. Hoparlor de guzel ama gece uygun olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bütçeniz varsa AVR. Şimdi olmasa bile günün birinde AVR alın. 2000 Lira ses için vermem demeyin. Kaliteli bir seste neler olduğunu hayal bile edemiyorsunuz çünkü. Hiçbir kulaklıkla, ev sinema sistemiyle vs. bir tutulamaz AVR'ler.

en çok eksiyi sen almişin ama sana aynen katılıyorum.. PS4ü AVR ile kullanıyorum DTS ses gibisi yok. dying light oynuyorum arkama bakmadan arkadan saldıracakları duyuyorum. bana en iyi kulaklığıda verseler takıp oyun oynamam. tabi kişiye göre deyişir. ben genelde akadaşlarımla oyunu oynuyorum. tek başima çok nadır oynarım. bütcen ve ev ortamın müsayıtse AVR

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bütçeniz varsa AVR. Şimdi olmasa bile günün birinde AVR alın. 2000 Lira ses için vermem demeyin. Kaliteli bir seste neler olduğunu hayal bile edemiyorsunuz çünkü. Hiçbir kulaklıkla, ev sinema sistemiyle vs. bir tutulamaz AVR'ler.

en çok eksiyi sen almişin ama sana aynen katılıyorum.. PS4ü AVR ile kullanıyorum DTS ses gibisi yok. dying light oynuyorum arkama bakmadan arkadan saldıracakları duyuyorum. bana en iyi kulaklığıda verseler takıp oyun oynamam. tabi kişiye göre deyişir. ben genelde akadaşlarımla oyunu oynuyorum. tek başima çok nadır oynarım. bütcen ve ev ortamın müsayıtse AVR

Bizim forumun kafası inanılmaz güzeldir hiç takılmamak lazım eksilere. Duyabileceğin en iyi ses çözümü olan AVR'den haberdar edersin insanları ama eksi yersin, böyle burası tımarhane gibi

Neyse konuya gelince tabii ki hiçbir kulaklık bir AVR ile karşılaştırılamaz. Ama bütçe meselesi bu biraz, bütçesi olmayan hoparlör yerine kulaklık düşünebilir.

• Hahaha valla parama gore lg g2 quad beat kulaklik ve samsungun kulakligi var donusumlu olaral creative soundblaster ses karti almistim yaninda 2+1 subwooferli hoparlorler vermislerdi kucuk ama ps4 ile sahane uyum icinde kullaniyorum, sesin nerden geldiginide anlamada sknti yok g2 kulakligi sahane bas veriyor samsung dandik olsada is goruyor diyelim, ama gonlum hatalarina ragmen gold wirelessta.

• Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bütçe ve binanın durumu nedeniyle kulaklık aldım.

• Ben kulaklık diyorum, Sony Gold Wireless Headset'ı önerebilirim.
    [simage]i.imgur.com/ydMbHeG.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnsvmli -- 6 Mart 2015; 20:41:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.