Şimdi Ara

PS4 için HZ değeri kaç olmalı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
24.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Southwester

Ps4 en fazla 60hz destekliyor diye biliyorum o yüzden bir hafta önce bende sadece ps4'de kullanacağım için 60hz monitör aldım.

Bende monitör düşünüyorum ps 4 e yerim dar çünkü hangisini aldınız söylermisiniz ?
  • shupusbu kullanıcısına yanıt
    aoc'un 23.6 bi monitörünü aldım merak edersen yarın bi bakarım modeline.. ilk başta ileride pc yenilersem 120hz bi monitör alayım dedim fakat sonra beklemekten sıkıldım monitör bölümünde önerilen çoğu kişinin kullandığı 60hz çoğu yerde stokta bulunan ve önerilen ürünü seçtim sadece ps4 için..27 inch düşünüyordum ama fps de 27" ile zorlanabilecegimi düşünüp 23.6 aldım.. boyutundan memnunum da..

----

uyanınca baktım modeline : E2461Fwh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Southwester -- 1 Haziran 2014; 13:13:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatalim cunku herkesin isine yarayacak bilgiler vermek her zaman SART.kardeslerim,herkes bilip bilmeden biseler atiyor ortaya.Yok ps3 ps4 60fps ile calisiyor,yok efendim panel hizi 50 imis,smr,cmr falan ile 400 olsa ne olurmus...oncelikle bu gibi sacmaliklara inanmayin...iki onemli sey var,birincisi herkesin hz olayina karsi hassasiyeti farklidir.yani biri ekranda titreme gorurken birbaska kisi ayni titremeyi goremez.ikincisi ve daha onemli olani ise panel hizi 50 veya 100 olsun,uydu takip izlediginizde bir fark goremezsiniz.fakat full hd yayinlarda dikkatli izleyiciler farki algilar.100 hz olanda yayin daha akicidir,titreme gorulmez.ozellikle 50 hz panelde full hd video izlerken,arka planda gecen goruntuler bulanik gorunurken 100 hz panelde net gorunur.gorunuyor da.gidip bakin,gorun,izleyin ve oyle alin...
    Gelelim 400 hz olayina,full hd yayinlarda veya konsol oyunlarinda goruntunun daha akici olmasi icin yazilim ile panel hizi 400 e cikariliyor.gercek panel hizi 50 de olsa yazilim ile 400 e cikarilmis olsa bile bu cok ise yariyor.yani 50 hz veya 100 hz panele tak konsolu oyna.birde yazilim ile yukseltilmis 400 hz tv yi oyun moduna getir ve oyna,bak bakalim fark nasilmis.400 hz de oynamak adeta goruntuyu kaymak gibi yapiyor...fazla detaya girmeden kabaca anlattim...
    Herkesin gozu ayni detayi ayni hassaiyette yakalayamaz ama 100 hz ile yazilim ile 400 hz olan arasinda cok cok fark var.gidip bizzat test edin,50 hz veya 100 hz sizi tatmin edebilir.boylece fazla para vermemis olursunuz.

• Ayrica 100hz yeterli degil full hd yayin icin ve konsol icin.cunku o da zaten aslinda 50 hz panel hizina sahip.bizzat test ettim.400 ve yukarisini oneririm.200 hz de is gorebilir.yine tekrar ediyorum,bizzat kontrol etmeden almayin,hz olayi algiya gore degistigi icin belki 100 hz size yeterli gelebilir.ama yine de hemen yaninda daha yuksek hz e sahip tv varsa o zaman 100 hz nin tatminkar olmadigini anlarsiniz.

• 65 inç aldım keyif paha biçilemez 42 de bu kadar eğlenmiyordum

• Beyler bana da yardımcı olurmusunuz Lg tv var bizde 82 ekran tam adını bilmiyorum ama mega kontrast 100hz full hd ile güzel görüntü alabilirmiyim çünkü ps kafelerdemi gibi olmassa iştahım kaçacak

• berkay9744 B kullanıcısına yanıt
    Dert etme hocam. 60 hz yeterli bu nesil için

• Sağol kardeş görüntü nasıl olur iyi olur dimi bide ps4 online filan oynuyosun ya kendi bağlanıyo internete dimi tv ile alakası yok

• Ben ps4 için lg 49lb 620 aldım 100 hz
    gayet memnunum

• 900 Hz Led TV kullaniyorum.
    Eski kullandığım 60 Hz LCD tv den fark yok okadar bi hızlı anlari takilmadan oynuyorumn.

• 60 hz'nin yetersiz olması için oyunların 60 fps'nin üstünde çalışması gerekir ki bu nesilde mümkün değil. Yani tv ister 60 hz olsun ister 6000 hz. Oyun max 60 fps göreceğinden fark etmeyecek.

• sanırım komik bi soru soracağım....

bildiğim kadarıyla hertz ve fps aynı şeyler değil...
    hertz ile fps nin aynı olduğunu nerden çıkardınız ki...??
  • Hertz TV'nin ne kadar FPS gösterebileceğidir. 120 fps'de çalışan bir oyunu 60 hertz'lik bir TV'de oynarsan 120 fps'yi alamazsın. Fakat yukarıda dediğim gibi isterse TV 6000 hertz olsun , senin oynadığın oyun 30 fps ise 30 görürsün. Hertz'i bir üst sınır gibi düşün hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Hertz TV'nin ne kadar FPS gösterebileceğidir. 120 fps'de çalışan bir oyunu 60 hertz'lik bir TV'de oynarsan 120 fps'yi alamazsın. Fakat yukarıda dediğim gibi isterse TV 6000 hertz olsun , senin oynadığın oyun 30 fps ise 30 görürsün. Hertz'i bir üst sınır gibi düşün hocam.

Hocam bende 5070 var samsung 32 inch fakat cok parlak lg ile deistirmeyi dusunuyorum siz ne dusumuyorsunuz

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı TV var. Gayet memnunum. Parlaklık senin ayarlayabileceğin birşey. Kendi ayarlarımı söyleyeyim. Bu şekilde memnunum ben.
    Arka Işık 18
    Parlaklık 45
    Netlik 20
    Renk 50
    Ton 50
  • quote:

Bendede aynı TV var. Gayet memnunum. Parlaklık senin ayarlayabileceğin birşey. Kendi ayarlarımı söyleyeyim. Bu şekilde memnunum ben.
    Arka Işık 18
    Parlaklık 45
    Netlik 20
    Renk 50
    Ton 50

Ama arkada cartlak bir isil var hala.. lg mat diyorlar ondan almayi dusunuyorum degermi sence? Gozlerimi ypruyor samsung gozyasi kurulugu yapti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 26 Haziran 2015; 14:22:28 >
    Yani her insanın göz zevki farklı hocam. Ben birşey diyemem sizin tercihiniz. 2 markanında TV'leri birbirinden güzel. Mağazada görüp kendiniz karar verin derim.
  • quote:

Yani her insanın göz zevki farklı hocam. Ben birşey diyemem sizin tercihiniz. 2 markanında TV'leri birbirinden güzel. Mağazada görüp kendiniz karar verin derim.

Hocam ayni goruntuyu vermiyorlar

Flash'a bir film atın rica edin flashı takmalarını. Belki kıyak geçer elemanlar PS Cafelere gidin . Kafelerde LG olur genelde. Oradan fikir edinebilirsiniz.
  • quote:

Flash'a bir film atın rica edin flashı takmalarını. Belki kıyak geçer elemanlar PS Cafelere gidin . Kafelerde LG olur genelde. Oradan fikir edinebilirsiniz.

Onlarda nedem lg var? Lg xe smart 3d olayida var asiri kararsizim vr alici bekliyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.