Bildirim
PS4 için led tv alıcam önerileriniz?
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Vestel 32 inç 7175 smart led TV yi ps4 de kullanıyorum. Gayet memnunum. Belki ses sizi tatmin etmezse harici hoparlör alabilirsiniz.
Ps4 1080p de çalıştığı için 42 inç ten sonrasına gerek yok. oyunlarda görüntüden tatmin olaman için 1080p ye 42inç e kadar TV olmalıdır bana gore. Vestel 8185 veya 9090 smart TV leride tavsiye ederim. Her 3 modelde Dsmart digitürk e uyumlu biss şifreside girebilme ozelligi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim istediğim sadece Ps4ü çok iyi grafiklerde açsın input lag vb sorunlar olmasın vede O tvyle televizyon izleyebiliyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X