Şimdi Ara

Ps4 için para biriktiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar forumda para biriktiren arkadaşları görünce baya etkilendim ve bende para biriktirmeye karar verdim. Üniversiteye hazırlanıyorum şuan haftalık 50 lira alıyorum ailemden dershanedeyim 5 gün aşağı yukarı nerden baksanız 30 35 lira giderim oluyor yani net olarak haftada 15 20 arası biriktirebilirim gibi gözüküyor şuan. Para biriktirme sebebim aslına bakarsanız ps4 almak veya mühendislik okumayı düşündüğüm için bir laptop almak bu tercihi yazın yapacağım ailem laptop alırsa ben ps4 alırım diye düşünüyorum.

Uzun lafın kısası bu yolda siz kardeşlerim abilerim arkadaşlarım yorumlarınızla destek olursanız ne mutlu bana şimdiden teşekkürler

Başlangıç 02.05.2015 kumbarada şuan 15 lira var hadi hayırlısı :)

• Umarim en kisa zamanda alirsin konsolunu ve istedigin yeri de kazanirsin
  • 1500÷15=100 100haftalik biriktirme surecinde basarilar kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Umarim en kisa zamanda alirsin konsolunu ve istedigin yeri de kazanirsin

inş teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ficarof

1500÷15=100 100haftalik biriktirme surecinde basarilar kardesim

teşekkür ederim 100 hafta demek 2 sene demek aşağı yukarı gözük korktu :)) yazın işe girerim yaza kadar ne toplarsam kardır :)
  • Biriktirebildigin kadar biriktir, sınavda basarili olursan ailen de fazlasiyla destek olacaktir kendimden biliyorum. :)

Sınavda da başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Biriktirebildigin kadar biriktir, sınavda basarili olursan ailen de fazlasiyla destek olacaktir kendimden biliyorum. :)

Sınavda da başarılar.
    Bende şuan 900 + 100 var yaza kadar 1250 tl toplayabilecem

ps4 + gta 5 + bf4 + 3 aylık psn almayı planlıyorum 2.el bölümünden

sanada başarılar bu arada sakın boşverip bırakma ben şuan iyikide zamanında boşvermemişim diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone den para kazanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

sanada başarılar bu arada sakın boşverip bırakma ben şuan iyikide zamanında boşvermemişim diyorum.

Alıntıları Göster
    Bende ps4 almak için bayağı para toplamaya çalıştım. Okulda aç kalırdım harçlığımı yemezdim Sabah kahvaltı yapmayan ben,acıkmamak için sabah bayağı bir yiyordum. Konsolun çıkmasına 1-2 ay kala 600-700 toplamıştım. Baktım olmuyor telefonumu sattım. Ailem ps4 almazdı fakat telefon ihtiyaç olduğu için alırdı diye düşünüyordum. Ordan da bir 600 TL geldi. Sonra bisikleti sattım,para hazırdı Pişman değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Bende ps4 almak için bayağı para toplamaya çalıştım. Okulda aç kalırdım harçlığımı yemezdim Sabah kahvaltı yapmayan ben,acıkmamak için sabah bayağı bir yiyordum. Konsolun çıkmasına 1-2 ay kala 600-700 toplamıştım. Baktım olmuyor telefonumu sattım. Ailem ps4 almazdı fakat telefon ihtiyaç olduğu için alırdı diye düşünüyordum. Ordan da bir 600 TL geldi. Sonra bisikleti sattım,para hazırdı Pişman değilim.

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun sizin için. Ekstradan alacağınız paralarda olacaktır eminim, onları da değerlendirmeyi unutmayın. Böyle şeyler gördükçe "ben neden böyle yapmadım" diyorum hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Biriktirebildigin kadar biriktir, sınavda basarili olursan ailen de fazlasiyla destek olacaktir kendimden biliyorum. :)

Sınavda da başarılar.

Tesekkur ederim hayirlisi neyse o olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Tebrik ederim hocam baya biriktirmissin darisi basima :)

• msjlari okudukca daha da cok biriktiresim geliyor desteginiz icin cok cok tesekkur ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BENHAN

msjlari okudukca daha da cok biriktiresim geliyor desteginiz icin cok cok tesekkur ederim :)
    Kusura bakmayın ama bu tarz konular playstation bölümünde değil de konu dışında açılsa daha mantıklı olmaz mı? Playstation veya oyunlar hakkında bir şeyler okumaya girip göz yaşları içerisinde yazılan gurur mesajlarını okumak gereksiz geliyor. Umarım parayı toparlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrerano

Kusura bakmayın ama bu tarz konular playstation bölümünde değil de konu dışında açılsa daha mantıklı olmaz mı? Playstation veya oyunlar hakkında bir şeyler okumaya girip göz yaşları içerisinde yazılan gurur mesajlarını okumak gereksiz geliyor. Umarım parayı toparlarsın.

Size aslında cevap vermek istemiyorum lakin şunu söylemedende geçemeyeceğim konu başlığına koşun ps4 pyunları yazmadım başlığı görünce konuya girmeden geçebilirsiniz diye düşünüyorum msj atmak için atmazsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENHAN

quote:

Orijinalden alıntı: dobrerano

Size aslında cevap vermek istemiyorum lakin şunu söylemedende geçemeyeceğim konu başlığına koşun ps4 pyunları yazmadım başlığı görünce konuya girmeden geçebilirsiniz diye düşünüyorum msj atmak için atmazsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    PS4 oyunları içinde para biriktirmen gerek.Bunuda unutma.Kardeşlik yada 2. el gibi imkanları kullanmayacaksan oyunlar biraz tuzlu gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer Man

PS4 oyunları içinde para biriktirmen gerek.Bunuda unutma.Kardeşlik yada 2. el gibi imkanları kullanmayacaksan oyunlar biraz tuzlu gelebilir.

kardeşlik yada 2. el almayı düşünüyorum sıfır oyun çok pahalı
  • Şimdiden hayırlı olsun.

• Sagolasin hocam

• Hayirlisi olsun kardesim ins en kisa zamanda alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: enisbass

Hayirlisi olsun kardesim ins en kisa zamanda alirsin

Ins hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.