Şimdi Ara

PS4 İÇİN UYUMLU DİREKSİYON THRUSTMASTER T300RS GELDİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
17
Favori
43.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zocazola

Merhaba Arkadaşalar

Bende geçen hafta siparişini verdigim ve dün elime geçen T300 rs ile aranıza katıldım.Lakin biraz şanssız başladı.Fren pedalı yarım basıyor.Y-AXİS calibrasyonda çubuk yarım kalıyor.Bu sorunla karşılaşmış çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi?Yada pazartesi Aralın yolunu tutarım herhalde.Sadece pedalı degiştirirler inşallah komple taşımak istemem

Geçmiş olsun.
    Arala yolun düşerse benim de serviste bekleyen t300rs de sor sana zahmet.
    Yarın tam 14 iş günü olacak.
  • Bir süre fren pedalımı kullandıkça yavaş yavaş calibrasyon yerine oturdu fakat şimdide direksiyonun içinden çıtırtı sesleri gelmeye başladı.Buda bir süre kullanımla geçer inşallah:)
  • Sonunda yurtdışından sipariş ettiğim G25 pedallarını T300rs e bağlamak için satın aldığım konektör geldi. Akşam işten geç gelmeme rağmen bir saat deneme yaptım sonuç çok iyi. Cihaz sorunsuz çalışıyor, herhangi bir gecikme vs yaşamadan rahatlıkla debriyaj, gaz ve freni kullanabiliyorum. Hafta sonuna kadar biraz daha deneme yapmak istiyorum,sonra burada t300rs ile ilgili tecrübeltecrübelerimi aktarıp henüz ürünü almamış olanların fikir sahibi olmaları için bir yazı hazırlayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zocazola

Bir süre fren pedalımı kullandıkça yavaş yavaş calibrasyon yerine oturdu fakat şimdide direksiyonun içinden çıtırtı sesleri gelmeye başladı.Buda bir süre kullanımla geçer inşallah:)

bence sen biraz fazla efham yapıyorsun direksiyon yeni daha alıştıkça o sesler kesiliyor
    tabi o kadar ses normal kayışlar var içinde birbirine bağlı dönüyorlar fedback var

sesleri fazla kafaya takma eskidikçe düzelecektir
  • venom800 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullan
  • T300rs bilindiği üzere bozulmuş bende garanti kapsamında arala yollamıştım.
    Bugun tamirden geldi. ve müşteri memnuniyeti adına bana sıfır ürün yollamışlar.
    bilginiz olsun..
    --
  • KAYAADAM K kullanıcısına yanıt
    geldimi Selçuk oh oh çok sevindim
    biraz beklersimn lakin mutlaka işini hallederler dedim
    adamlar boşuna garanti koymuyorlar Selçuk
    ne yapıcan yeni gelen t300 ü satarsın artık

t500 siparişi verdiysen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

t500 siparişi verdiysen

Ali abi , t500rs siparişi verdim bugun kargoya verilirse cuma veya c.tesi elimde olur diye düşünüyorum.
    T300rs satışa çıkardım bakalım.
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=1876783

• quote:

Orijinalden alıntı: KAYAADAM

quote:

t500 siparişi verdiysen

Ali abi , t500rs siparişi verdim bugun kargoya verilirse cuma veya c.tesi elimde olur diye düşünüyorum.
    T300rs satışa çıkardım bakalım.
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=1876783

hadi hayırlı olsun
    hayırlı satışlar Selçuk iyi yaptın

• Yıllarca alışmışız logitech G25-27 kullanmaya.. ( ben zamanında g27 kullanmıştım ) birçok insan Thrustmaster direksyon modelinden habersiz.
    G27 yi satışa koyduğumda gece ilana koydum sabahın 7 sinde satılmıştı.
    Şimdi Thrustmaster t300rs ilana koydum kimsenin direksyondan haberi yok.
    --
    hali hazırda G27-t300rs-t500rs
    bunlar için görüşlerimi yazayım.
    G27 ile GT5-6 oynadım ve ilk direksiyon deneyimimdi çarklı sistem olmasından dolaya çok fazla tak tuk ses geliyordu geceleri rahat oynanamıyordu onun haricinde hissiyat güzeldi. ve fan sesi derdimiz yoktu. pedalları ve H vites olayı tamamlıyordu. ama ps4 ile beraber G27 konsol dünyasında yerini kaybetti Thrustmaster T300rs ps3-ps4-ve pc için geldi..
    --
    Ps4 aldıktan bir süre sonra T300rs aldım türkiyeden.
    İnatla ps4 de driver club çıkmadığı için direksiyonu deneme fırsatım olmamıştı.
    ve pc dünyasında iracing similasyonuyla tanıştım ve iyikide tanışmışım.
    -
    T300rs G27 ye göre daha hissiyatlı ve yeni bir deneyim oldu kayış sistemi geri bildirim olayı daha sert ve hissiyat yolu daha iyi anlıyordum iracing de lazer ile pistler tarandığı için T300rs de daha iyi algılıyordum yolu ve ilk kez lazerle taranmış pist deneyimimi T300rs ile oldu ve T300rs Aldıktan 3.5 ay sonra bozuldu ve bana aralgame sıfırını yolladı. G27 e göre t300rs güzel ama eksik. eksik olan kısmıda tabiki pedalları , pedalları çok basit duruyor ama işlevi g27 ye göre aynı tek olumsuz yanı pedal olarak debrajın olmaması ve birde yanında H vitesin olmaması zaten Thrustmaster H vitesi ayrı satıyor.
    --
    T500rs ise T300rs bozulunca tamir süresini beklerken yurtdışından T500rs aldım
    T300rs T500rs nin youtube incelemelerinde mimarisi olarak söyleniyor... T300 ve T500 , geri bildirim olarak hemen hemen ayını T500rs tek kötü yanı kim aldıysa aynısını söylüyor viteslerin sabit durması bu gerçekten kötü ama yurtdışında ve türkiyede mod yapan arkadaşlar var.
    Yada 150 dolara H vites alabilirsin yanında.
    Birde t500rs direksyon simiti daha büyük bu benim hoşuma gidiyor.
    t500rs pedalları diğerlerine göre tabiki önde ve buna rağmen t500rs rakamı biraz daha pahalı.
    --
    pedal konusunda Fanatec club sport v2 pedallarını almıştım yurtdışından 950 tl ye sırf t300rs pedallarını değişmek için ama gereksiz olduğunu anlayınca geri satmıştım csv2 pedalları.
    T500rs pedalı ile club sport v2 pedalanı kıyaslarsak club sport çok az önde oda gaz hassasiyeti adına..

bu yazdıklarım sadece benim kullanıp yaşadıklarımdan ibarettir bana böyle gelmiştir başkasına farklı gelmiş olabilir..

ağzına ellerine sağlık Selçuk kardeşim çok net açıklamışsın

birde t500rs de bu fan olayı gerçekten belki biraz rahatsız edici olabilir amma velakin
    çok güçlü bir yapıya sahip olduğunu hissettiriyor
  • Eyvallah ali abi. 3 direksiyon ile ilgili yazdım deneyimlerimi bazı arkadaşlar soruyordu nasıl diye pm ile.
    bir nebze olsun paylaştım bakalım.
    --
    halen Sıfır t300rs satılıktır ilgilenen olursa.
    http://forum.donanimhaber.com/m_102089724/f_//tm.htm#102089724
  • Direksiyonu olanlar veya direksiyon almayı düşünen arkadaşlar;

El yapımı, çok amaçlı, pratik direksiyon standı. (Sizce iş görür mü?)

http://forum.donanimhaber.com/m_103015623/f_//tm.htm#103015623
  • İlker linkdeki konuya yazdım ben beğenmedim standı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • T500rs için stand arıyom. 2 tane buldum millet çok para istiyor..
    Ucuz yollu bi stand yapmak lazım..
    Selçuk küçük pc masasına mdf ekleyerek kendim yaptım Selçuk toplam 70-tl ye çıkmıştı bana
    sende bir tane küçük pc masası al 45-tl falan yaparsın kendin altına 08 lik mdf plaka ekle
    tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 2 Mart 2015; 10:12:06 >
  • quote:

Selçuk küçük pc masasına mdf ekleyerek kendim yaptım Selçuk toplam 70-tl ye çıkmıştı bana
    sende bir tane küçük pc masası al 45-tl falan yaparsın kendin altına 08 lik mdf plaka ekle
    tamamdır

pc masası varda Ali abi yer kaplıyor direksiyon. standalar var istediğin yere koyup oynayabiliyorsun onlardan ucuz yollu bulsam alacam yada tahtadan kendim yapacam bakalım..
  • quote:

quote:

tamamdır

pc masası varda Ali abi yer kaplıyor direksiyon. standalar var istediğin yere koyup oynayabiliyorsun onlardan ucuz yollu bulsam alacam yada tahtadan kendim yapacam bakalım..

Selçuk whell stand falan arıyorsun
    bende polonyadan almıştım sonra kullanamayıp satmıştım
    ortadaki demirden dolayı

• quote:

quote:

quote:

tamamdır

Selçuk whell stand falan arıyorsun
    bende polonyadan almıştım sonra kullanamayıp satmıştım
    ortadaki demirden dolayı

sitesinde baktım baya maliyetli aynı ürünü burada buldum daha fazla fıyat istiyor millet 2. eline.
    http://www.amazon.de/gp/product/B009ZELZDS/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
    bunun gibi bişe almak lazım ali abi.

linke bak daha ucuza geliyor

http://www.n11.com/direksiyon-standi-wheelstandpro-logitech-g25-g27-uyumlu-P28916271
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.