Şimdi Ara

PS4 İÇİN UYUMLU DİREKSİYON THRUSTMASTER T300RS GELDİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
17
Favori
43.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ricmotech.com/Logitech_Racing_Wheel_Adapter_for_PS4_p/mxr-f1v5.htm

Arkadaşlar bu linkdeki ürün yazana göre logitechin g25/g27 ve driving force cihazini ps4 kullanima olanak sagliyormus. Bu cihazlardan deneyen oldumu acaba? Ben almayi dusunuyorum, bir adette ikinci el g27 ile oldukca ucuza gelicektir herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerf kullanıcısına yanıt
    adam videoda kullanıyor fiyatı 120 dolar takribi 400-tl ye tekamül ediyor vergisiyle falan
    buraya getirtmek 500 Tl ye mal olur oda randıman nasıl verir meçhul
  • T300rs almak istiyorum ama bulamiyorum beyler turkiyede satan biyer yokmu allah askina

• Aralda bitmişmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmis uzun surede gelmeyecehini solediler pahali mahali alak diyoruz onuda bulamiqyoruz ne lanet bir urunmus arkadasya

• baris6987 B kullanıcısına yanıt
    Dostum geç kaldın maalesef şimdi project car çıkarsa ps4 e mutlaka gelir yeniden
    Şu anda dolar yüzünden getirmiyorlardır dahada pahalı olabikir
    Almanya amazondan alabilirsin ancak dövizle

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Dostum geç kaldın maalesef şimdi project car çıkarsa ps4 e mutlaka gelir yeniden

Ortombo.com dan alabilirsin

Mustafa gemici istiyosan telefon numarasini pm den yollayim onla iletisime gec guvenilir temiz bir kaynak alisverislerimi sueekli ordan yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Ortombo.com dan alabilirsin

Mustafa gemici istiyosan telefon numarasini pm den yollayim onla iletisime gec guvenilir temiz bir kaynak alisverislerimi sueekli ordan yapıyorum

Orayı söyleyecektim mustafa Gemici iyi bir insan yardımcı olur ama henüz t300 yok herhalde çok harika koltuklar var ama

• Ordadami yok sans yok valla. Hocam peki su almanya amazon fiyati nedir kaca patlar bana gumrukte takilma olmaz dimi

• Ortombo nun sitesine baktom ama stok bilgisi yoktu daatte gec oldugundan arayamadim yarin arayip soracagim bakalim

• bayadır yazılanlar sipekilasyon

şimdi ps4te gerçek araba deneyimi için ne yapmamız lazım arkadaşlar?

ne önerirsiniz?
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Nasıl spekülasyon soruyu anlayamadım

Şöyle anlatıyım şimdi sim olarak project car çıkıyor
    Malum bu oyunda iyi bir direksiyonla zevki çıkar
    İyi bir direksiyonda thrustmaster in ya t300 ü
    Tada t500 ün elinizde olmadı gerekir
    Başkada direksiyon desteği yok zaten arkadaşım
    Bunun her tarafı spekilasyon olsa ne yazar

• Sanal marketimdede gözüme çarptı t300 direksiyon bulamayanlar bir araştırsanlar

• T300 düşünenler bence T300 ile paralarına yazık etmesin.

www.hepisterdim.com Resmi Fanatec Distribütörü. Buradan Fanatec CSR setini bekleyin. Şu an stokta yok. Fanatec CSR Direksiyon, CSR Pedallar, CSR Vites toplam 1135 Lira. T300'den daha ucuz, ve T300'ü bence "yer bitirir".

Fanatec bu yani. Falan filan marka değildir. :)
  • Dedigin urun ps4 uyumlu degilki olsa keskede alsak sorun zaten ps4 uyumlu dreksiyon modelinin t300 ve t500 seceneklerinin olmasi

• Sanal marketin cevabi Gönderen : Sanalmarketim.com ( 29.04.2015
    Merhaba
    Distribütör firmadan verilen bilgiye göre Thrustmaster T300RS modelinin getirilmesi için şuan bir çalışma bulunmamaktadır. Bu nedenle yakın zamanda temini mümkün görünmemektedir. Bilginize.

• baris6987 B kullanıcısına yanıt
    orasıda geberik
    desenize Project car çıkışında direksiyonlar
    karaborsada olucak
  • Şuan için Thrustmaster T300 Ferrari GTE bir kaç yer de var gibi görünüyor ama fiyatlar 1.250.00, 1.400.00 TL arasında. Bu fiyatlara ürünü önerir misiniz yoksa biraz daha beklenmeli mi?
  • valla 1250 ye bulursan al
    bundan sonra gelsede o fiata zor alınır
    doların hali ortada
  • Dediğiniz gibi bulunduğu gibi alınması lazımmış. Ürünler hakkında pek fikir sahibi olmadığımdan araştırmaya koyulmuştum ama o sırada da ürün satılmış.

Aral'a mesaj attım bakalım ne cevap verecekler. Bu arada ismini buradan öğrendiğim site olan Ortombo.com'u da aradım ve ürünler iki hafta sonra stoklarda olacakmış; şuan ön siparişli satışa açıkmış. (Fiyat 1.245.00 TL Ferrari edition ) Bunun dışında tüm firmalar ithalatçı firmanın ne yapacağını bekliyor, taleplerin çok yoğun olduğunu söylüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.