Şimdi Ara

PS4-İZMİR Grubu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.923
Cevap
83
Favori
143.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ocak gibi ps4ü alcam, ama önce ps3ü satmam lazım..

320gb çok çok temiz slim ps3, yanında çıkan tek kol var, cihazın harddiskinde yüklü olarak;

PES2014 Türkçe,
    NFS MOST WANTED 2,
    LITTLE BIG PLANED,
    WIPEOUT HD,
    INFAMOUS,
    SUPER STARDUST HD,
    DEAD NATION,
    RATCHED & CLANK,
    TEKKEN REVELATION

gibi oyunlar var, tahmini minimum değeri nedir bunların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 25 Kasım 2013; 20:05:55 >
  • Beyler uygun fiyata,güvenilir ps oyunları satan bi' yer biliyor musunuz? Uzun süre alışveriş yapan filan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Ben Manisa'dan geleceğim 13 Aralık sabahı. İlk şansımı Forum Bornova'da deneyeceğim. Başka nerelerde Sony Center var? Nerelere gidebilirim? Yardımcı olacak bir arkadaş var mı?
  • Mavişehir Carrefour Sony'yi aradım demin,bana 14-15 Aralık gibi geleceğini ve 3-4 adet stok olacağını söyledi.Çok talep olduğunu ve sabah kuyruk olabileceğinide ekledi.Bu stok azlığı gerçekten canımı sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Mavişehir Carrefour Sony'yi aradım demin,bana 14-15 Aralık gibi geleceğini ve 3-4 adet stok olacağını söyledi.Çok talep olduğunu ve sabah kuyruk olabileceğinide ekledi.Bu stok azlığı gerçekten canımı sıkıyor.

3-4 tane gelcek 2 tanesini teşhir ürünü yaparlar kalanları mağaza çalışanları alır. belki de daha fazla gelse bile kendileri alıp 2-3 tane geldi dicekler. her türlü sıkıntı ocak ortası alırım diyordum o zaman bile gelmemiş olabilir
  • psoyunu.com var fiyatları uygun diye hatırlıyorum.alan arkadaşlar var.güvenilir bi yer.yabancı olarak tronixweb ve mariio128 iyidir.. fiyatları buraya göre daha uygun.en az 2-3 oyun alacaksan yabancı sitelerden al.çünkü 35 lira kargo ücreti var tek oyun alırsan aynı fiyata gelir.onlarda güvenilir siteler.dedikleri tarihte eline ulaşıyor oyunlar.
  • Sadece garantili ürün olmasının derdindeyim,yoksa çoktan yurt dışından edinmiştim.Bu kadar talep varken 1-2 tane numunelik getirmek niye çözemedim..
  • Bu Montrö Sony Merkeze bende gittim.Ön kayıt almıyorlar.Fakat isminizi ve telefonunuzu alıp arıyacaklarmıs.Fiyatı 1400 TL olucak.Fiyatı biraz yuksek ama orjinal 2 yıllık Sony garantisi varGeliş tarihi konusunda net bir bilgi yok.13 Aralıkta olabilir,diğer günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albayegemen -- 26 Kasım 2013; 15:34:05 >
  • beyler ana konuda da yazdım izmirde ayın 13 unde çok ama çok az olacagını dusunuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Sadece garantili ürün olmasının derdindeyim,yoksa çoktan yurt dışından edinmiştim.Bu kadar talep varken 1-2 tane numunelik getirmek niye çözemedim..

Gercekten nolcak bu stok durumu bilmiyorum. Ya mustafa yigit salliyor 1000 adeti yada bu sony centerdakiler ps4 konusunda bilgisi zayif. Stok sikintisi stres yaratiyor herkes oyunlarini aldi konsolu yok komedi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtfaiyenin arkasındaki sony center ne zaman gelcek bilmiyoruz 13unde çıkıyor ama 15inde mi gelir normal zamanda mı bilgi yok dedi. Kendisi de bişey bilmiyor gibiydi zaten.

Onun sırasında sahile yakın bi teknosa var 13.unde veya sonra her gün gelebilir senden önce nerdeyse 20 kişi sordu dedi.

• Ben PS3 için 2008 de 22" HDMI girişli PHILIPS lcd monitör atmıştım. Evde büyük tv vardı ama monitörün renkleri bir başkaydı.
    Şimdi ps3ü satıcam, monitör ps 4 te yeterli olur mu yoksa yeni teknoloji bişeyler aldınız mı siz ps4 için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Ben PS3 için 2008 de 22" HDMI girişli PHILIPS lcd monitör atmıştım. Evde büyük tv vardı ama monitörün renkleri bir başkaydı.
    Şimdi ps3ü satıcam, monitör ps 4 te yeterli olur mu yoksa yeni teknoloji bişeyler aldınız mı siz ps4 için?

Aynen bende monitorde kullanicam 22 likte umarim iyi performans alirim oturma odasindaki sony bravia full hd var 2012 model ama bizimkiler tv izlediginden kendi odamda oynucam ps3 de gayet memnundum ps4 tede memnun oluruz sanirim monitörlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

Ben PS3 için 2008 de 22" HDMI girişli PHILIPS lcd monitör atmıştım. Evde büyük tv vardı ama monitörün renkleri bir başkaydı.

Aynen bende monitorde kullanicam 22 likte umarim iyi performans alirim oturma odasindaki sony bravia full hd var 2012 model ama bizimkiler tv izlediginden kendi odamda oynucam ps3 de gayet memnundum ps4 tede memnun oluruz sanirim monitörlerden

Led monitör falan filan çıktı ya, acaba çok fark eder mi onu düşünüyorum

• Benimki Led Monitor hocam iste memnundum ben gayet ps3 de ps4 tede memnun olmak zorundayim masraf yapmam yani

• Ben tronix'ten oyun almaktan vazgeçtim amazondan kod alıp ps4'e yükselticem bf4 70TL'ye geliyor değerlendirin derim
  • Su makineyi ciktigi gun bulabilecekmiyiz İzmir de acaba ? Stoklarin az olacagi durumu beni endiselendirmiyor degil.

• valla ben inanmıyordum söylentidir diyordum bu stok durumlarına ama bugün forumdaki teknosaya sordum bize 7 tane gelicek dedi güldü şaka gibi diye konuştuk koskoca mediamarkt'a bile 10 tane gelicek dedi.ne kadar doğru adamın dedikleri bilmiyorum fakat durum üzücü,yani ben çok üzüldüm umarım alabiliriz
  • 13 - 14-15 aralik ta teker teker butun magazalari gezerim. Bulamazsam internet uzerinden alirim. Yapacak birsey yok. Stok az gelirse 2. parti 1 haftadan once gelmez.

• quote:

Led tv tavsiye ederim, fiyatları inanılmaz düştü zaten.Ben philips plazma tv kullanıyordum, samsung led'e geçtim çok memnunum.Kampanyaları takip et, uygun fiyata bulursun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.