Şimdi Ara

PS4-İZMİR Grubu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.923
Cevap
83
Favori
143.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugun bonova sokagindaki sony ve cankayada eski itfaiyenin biraz ilerisinde bir sony gordum onlarla da konusucam duruma gore haber veririm ama cankayadaki sony internet sitesinde gozukmuyor sony'nin o pek hosuma gitmedi aksam haber veririm, bornova sokagindakine de kiz arkadasimla gideyim bari balkonda. Yakisikli diye bagiranlarin dikkatini cekmem belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga226 kullanıcısına yanıt
    cok iyi korunma yontemi pisttt diyisleri hele refleksle bakiyorum her defasinda

Zaten onlara biraz uzak sony hocam gorusunce haber bekliyoruz bana 13 aralik 1400 demislerdi stok sikintisi olurmu dedigimde valla sen ne biliyorsan bende onu biliyorum daha kesin bisey yok dedi elimizde ve on siparis falanda bahsrtmedi bana

• itfaiye yolundaki sony mağazası her bişeyi satıyor. önceden öyle değildi orası. beyaz eşyacı mı sony bayisi mi belli değil. alsancak'tan konak yoluna giren caddede eskiden kut elektronik adında bir sony mağazası vardı. ses sistemimi oradan almıştım seneler önce.

alsancak tcdd hastanesinin karşısında ezaneler sokağına girerken sağda bir sony mağazası daha var. ama onlar pek bir soğuklar. dükkanda geziniyorsunuz bir şey soruyorsunuz ilgilenmiyorlar.
  • psoyunu.com a aralıkta sony garantili gelecekmiş 1200 e.ayrıca fifa 14 de perşembe günü geliyormuş.oyun fiyatlarıda iyi.
  • Sony garantili derken büyük ihtimal Sony Eurosia demiştir ki o Türkiye de geçerli değil.Ama dediğin gibi oyun ve kol uygun aslında.
  • Bugun konustum o bornova sokagindakiyle kibris sehitleri tarafindan girince biraz yurumus olduk sokakta ama neyseki hic abiye denk gelmedik, o da numarami aldi hic bir sey bilmiyorum hersey olabilir dedi aralik basi gibi stogun belli olacagini saniyorum o zaman on siparis olabilir dedi, suanda stok bilmedigim icin on siparis yada baska sey yapamam dedi, numaralarini aldiklarimi ararim stok belli olunca ulasabildiklerimden stoga gore ayiririm dedi, stok 5 dr olabilir 20 de diyor talep fazla bugun 10 kisi geldi senden once dedi, montrodeki daha bir umutlu konusmustu.

Montrodeki sony shop'a gelirsek sony'nin sitesinde montroden eski itfaiye'ye giderkenki yer yaziyor sadece, su outlet magzalardan sonra bitisik olarak turkcell-digiturk-sony var iste orasi gozukuyor sitede bana oradan alabilecekmisim gibi geldi ama bakalim artik

Bunlarda iyice cocuk oyuncagina cevirdi kardesim sen sony saticisisin sana bilgi vermiceklerde kime vercekler o alsancaktakiler bizim mukellef bide benim bile numarami almadi hayirsizlar sen ne biliyorsan onu biliyoruz dediler. Yani stok konusunu nasil bilmiyorlar anlamiyorum. Ve gun icinde 10 kisinin sorucaginida pek sanmiyorum hic islek bir sony degil subelerinden kazaniyorlar genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Bunlarda iyice cocuk oyuncagina cevirdi kardesim sen sony saticisisin sana bilgi vermiceklerde kime vercekler o alsancaktakiler bizim mukellef bide benim bile numarami almadi hayirsizlar sen ne biliyorsan onu biliyoruz dediler. Yani stok konusunu nasil bilmiyorlar anlamiyorum. Ve gun icinde 10 kisinin sorucaginida pek sanmiyorum hic islek bir sony degil subelerinden kazaniyorlar genelde.

Ben anlamadim dogrusunu soylemek gerekirse, ben 13unde on siparis verememis yada ayirttiramamis olursam sanirim mediamarktin kapisindayim

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Ben anlamadim dogrusunu soylemek gerekirse, ben 13unde on siparis verememis yada ayirttiramamis olursam sanirim mediamarktin kapisindayim

Ayni sekilde hocam bende cuma gunu baktim sony centerlarda yokmu dogru gun icinde isten izin alip bir saatligine media markt gidicem yanliz garanti nasil oluyor ? Orada onu bilmiyorum teknosa olsun bimeks vatan media markt gibi yerlerdeki garantiyle sony centerlardaki garanti aynimi farklar varmi bilginiz var mi yada bilgisi olan aydinlatabilirmi ? Ps3 umu media markt ten aldim 4 yil sorunsuz kullanmistim

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Ayni garanti oluyor onlar da zaten sony TR'den aliyorlar sony centerlarla ayni urun satiliyor, gece satisi dedikodusu var istanbulda olacak gibi belki bir surpriz yapip izmirde de yaparlar persembe gece yarisi kavusuruz ps4'e

Oyle bisey zor olur gibi ama ins. Olurda dedigin gibi gece alabiliriz bakalim su aralik bi gelsede belli olsa hersey

• Cok sessizlesmis burasi noldu izmirin ps4 gazi bu kadarmis demek

• Burdayiz

PSN fiyatlari ne olur sizce ve yeni kardeslik hakkinda ne diyorsunuz

• Beni de ekleyin, param hazır konsolu bekliyorum
  • Benide ekleyin arkadaşlar. Oyun İzmire gelir gelmez alıyorum
  • Benim bf4 İstanbul'a gelmiş, yarın yada cumartesi İzmir'e gelir. Gelince ss atarım.

• Benide ekleyin

• Benide alın listeye xbox 360 slim'e kardeş gelcekasıl konu oyun bulmak 200 tl çok para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderksk -- 21 Kasım 2013; 22:47:00 >
  • Bir arkadaşımız bana oyun konsunda yardım edermi tronixwebden kendine oyun alırken bana bir adet kill zone getrtebilirmi 120 tl elden veip teslim alsamhem kargoda kzanmış oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

Bir arkadaşımız bana oyun konsunda yardım edermi tronixwebden kendine oyun alırken bana bir adet kill zone getrtebilirmi 120 tl elden veip teslim alsamhem kargoda kzanmış oluruz

Bence killzone'u Turkiyeden al Turkce oynarsin oyunu tabi fiyat farki oluyor 80₺ kadar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.