Şimdi Ara

PS4-İZMİR Grubu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.923
Cevap
83
Favori
143.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaptan benide ekle gruba iyi olmus bu grup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alsancağa yolun düşerse ben montrö'deki sony center'a önsipariş verdim daha doğrusu numara aldılar ayırıcaklarmış. İsteyen arkadaş olursa vaktim yok gelemiyorum derlerse hergün ben önünden geçiyorum onların numaralarını da verip ayırttırabilirim bana haber vermeleri yeter
  • Tronix den sipariş ettiğim ilk ps4 oyunum yolda.Cumaya kadar elimde olur.
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    hadi bakalım.inşallah eline ulaşır sağsalim .hangi oyunu sipariş ettin?
  • Tronixte DS4 var mi su anda

• @tolga226
    Selamlar, işte o önsipariş olmuyor maalesef. Önsiparişte biz ücreti ödüyoruz, bize fatura kesiliyor ve ürün geldiğinde direkt olarak gidip alıyoruz.

@deadshot467
    Forum Bornovadaki sony center'a uğradım.Şuan önsipariş kesinlikle verilmiyor fakat eğer herhangi bir gelişme olursa diye telefon numarası alıyorlar.Bir ajanda sayfası full isim numara doluydu. Bende yazdırdım ismimi eğer önsipariş ile ilgili bir gelişme olursa telefon ile arayacaklar.

Ayrıca PS4 çıkış fiyatı zaten belli 1399tl. Fakat ben diğer aksesuarların fiyatlarını sordum joystick&kamera gibi. Onlardada kesin birşey yokmuş. Sony sadece PS4 ün çıkış tarihi ve fiyatını belirlemiş bunun dışında bayiilerde biz ne biliyorsak onu biliyorlar.

Beklemekten başka çare yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Tronix den sipariş ettiğim ilk ps4 oyunum yolda.Cumaya kadar elimde olur.

konsol olayına biraz uzak kaldım da sorum saçma olmaz inş.

Konsolu türkiyeden aldığımda o konsolun region ı PAL oluyor.
    Avrupa harici yerlerden oyun satın alındığında region sorunu oluşuyormu? eskiden amerikandan gelen oyunlarda sıkıntılar oluyordu. Şimdi bu kalktı sanırım?

*** Bu arada lütfen beni de ekleyebilirmisiniz? PSN ID = CRaFTY35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaFTY_35 -- 19 Kasım 2013; 21:48:13 >
  • CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    playstation oyunlarında bölge sorunu bulunmamakta.sadece bluray filmlerde var o problem.
  • Ekledim yazan arkadaslarin hepsini. Bu arada gercekten tronix hesabi olanlar bakar mi DS4 var mi

• Arkadaslar oyun almak aksesuar almak isteyenler tronixwebden alsin. Benim oyunlar bugun elime ulasti tahmin edilen ulasim suresi19 uydu diyordu cidden geldi.ayrica gumruk sorunuda yok 50 $ olarak gostermisler. Ve ds4 nba 2k14 stoklari bitti dun bakmistim. Resimlerde burada

http://o1311.hizliresim.com/1h/m/uq6y8.jpg

• @DeadShot467
    Sağolasın.Battlefield 4 sipariş ettim.

@CRaFTY_35
    Konsol ve oyun arasında region sorunu olmuyor.Sadece oyununuz hangi bölgedense alacağınız DLC de aynı bölge psn den olmalı.
  • Ön sipariş dediğim de seninki işte herhangi bir ödeme yok numara isim alıyorlar sonra işte arayacaklarmış, montrö'de konuştuğum kişi size ayırıcam siz gelip 13ünde alırsınız dedi, hiç bir talep stok olayından bahsetmedi, zaten sizi ararım önce dedi eğer forumdakinde sorun çıkarsa ki anladığım kadarıyla talep fazla montrö'yü deneyebilirsiniz yada limanın oralarda bir yerlerde de sony Center varmış orada da pek talep olduğunu sanmıyorum en azından alışveriş merkezleri kadar
  • ayhaneee hocam şu anda en iyi fiyat nerde acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Ön sipariş dediğim de seninki işte herhangi bir ödeme yok numara isim alıyorlar sonra işte arayacaklarmış, montrö'de konuştuğum kişi size ayırıcam siz gelip 13ünde alırsınız dedi, hiç bir talep stok olayından bahsetmedi, zaten sizi ararım önce dedi eğer forumdakinde sorun çıkarsa ki anladığım kadarıyla talep fazla montrö'yü deneyebilirsiniz yada limanın oralarda bir yerlerde de sony Center varmış orada da pek talep olduğunu sanmıyorum en azından alışveriş merkezleri kadar

Dediginiz yer alsancak bornova sokaginda oradan alicam gibi hocam on siparis almiyorlardi dediginiz gibi hem diger bayilerin cogunun merkezi hem cok is yapan bir yer degil merkezi

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

Ön sipariş dediğim de seninki işte herhangi bir ödeme yok numara isim alıyorlar sonra işte arayacaklarmış, montrö'de konuştuğum kişi size ayırıcam siz gelip 13ünde alırsınız dedi, hiç bir talep stok olayından bahsetmedi, zaten sizi ararım önce dedi eğer forumdakinde sorun çıkarsa ki anladığım kadarıyla talep fazla montrö'yü deneyebilirsiniz yada limanın oralarda bir yerlerde de sony Center varmış orada da pek talep olduğunu sanmıyorum en azından alışveriş merkezleri kadar

Dediginiz yer alsancak bornova sokaginda oradan alicam gibi hocam on siparis almiyorlardi dediginiz gibi hem diger bayilerin cogunun merkezi hem cok is yapan bir yer degil merkezi

Alsancaktaki her iki sony center da ayni durumda bence, insanlar alisveris merkezlerine gittiginde hadi gelmisken su ps4u de konusayim gibi dusunuyor ama sanmiyorum ki biri kibris sehitlerine ciktiginda ps4 dusunsun zaten montroyu soylemiyorum bile park yeri yok sadece yuruyerek geldiysen ugrayabilirsin ve yurumek icin de pek neden olan bir yer degil, iste alisveris merkezlerinden bize ekmek cikmaz, alsancaktakiler iyi ama bornova sokagi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

Alsancaktaki her iki sony center da ayni durumda bence, insanlar alisveris merkezlerine gittiginde hadi gelmisken su ps4u de konusayim gibi dusunuyor ama sanmiyorum ki biri kibris sehitlerine ciktiginda ps4 dusunsun zaten montroyu soylemiyorum bile park yeri yok sadece yuruyerek geldiysen ugrayabilirsin ve yurumek icin de pek neden olan bir yer degil, iste alisveris merkezlerinden bize ekmek cikmaz, alsancaktakiler iyi ama bornova sokagi

Abilerden korkmaya gerek yok onlar aksam saat 7 den sonra cikiyorlar sony center giriste hemen zaten. Dedigindede haklisin alisveris merkezlerindeki yerleri dogal olarak daha cok rağbet goruyorlar. Planim alsancaktan almak ama bakalim bir aralik olsunda

• burası güvenilir bi yer mi bilmiyorum ama fiyat uygun diğer yerlere göre :

http://psoyunu.com/shop/psoyunu-bakirkoy-ps4-500-gb-konsol-en-iyi-fiyat-en-ucuz/
  • Konsolda bence garantili almak gerek şu anda.Ama sanki Oyun ve kol olayı ucuz geldi.Kol ve Oyun.Tronixweb ise 120 dolar +18 TL Kargo desek 260 lira yapar.Ki galiba 18 dolar kargo.En para falan alınsa 240 alınır.
  • balçova mediamarkt , teknosa extra falan oralarda durum nedir ?
  • ayhan_eee kullanıcısına yanıt
    bencede garantili almak lazım.uzunca süre kullanacağımız bi cihaz sonuçta.100 200 lira için garantiden vazgeçmek doğru olmaz.ama garantiyi gerekli görmeyip o paraya plus üyelik kol vs.. alırım diye düşünenlerde var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.