Şimdi Ara

PS4-İZMİR Grubu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.923
Cevap
83
Favori
143.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolga226

quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende vize haftasından sonra almayı dusunuyorum 2 hafta snra falan yanında fifa ve gta v dusunuyorum ne dersiniz bi de online oyunlar için upload hızı en az kaç olmalı

Sen bunu yazınca farkettim ki 16sında benim de vizeler başlyor bakalım nasıl olacak

Valla aleti alınca 1 hafta hayatla bağlantımı keserim o yüzden vizeleri atlatalım bi rahat rahat oynarız :) oyun düşüncen neler

BF4 kesinlikle alırım, 3 oyun almayı düşünyorum ilk etapta, 2. ve 3. oyun olarak nba 2k14 ve NFS olabilir. Aslında fifa fanıyımdır ama bu fifa 14 PS4'e almaya değmez hiç güzel gözükmüyor bu yüzden fifayı çıkarttım listemden

Bende pes fanıydım ama 14 hiç sarmadı o halde bf ve gta v olabilir ilk başta beni 4-5 ay götürcek oyunlar istiyorum sonra yine para biriktirip oyun alırım

Bence fifa'nın son 2 oyunda hiç gelişmemesi hatta geri gitmesinin nedeni de bu pesin acınası durumu, dünyada sadece türkiye ve japonya pazarı kaldı ellerinde belki de bu sene türkiye pazarınıda kaybediyorlar pes fanı arkadaşlarımın tümü aynı şeyi söylüyor pes13 oynamaya devam edenler de var fifa oyamaya başlayanlar da. Neyse işte ama bir kötü haberim var sana GTA V için xbox360 yada ps3'e ihtiyacın var PS4'de maalesef GTA V oynaman şuan için mümkün değil

ohaa şuan evlat acısı gibi koydu :( o zaman biraz daha oyunlara bakarım videoları da düşer youtube falan zaten daha var almama buraya yazarım yine teşekkürler :)

• İlk sayfaya eklediklerim PSN adlarını da yazarsa eklerim
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 18 Kasım 2013; 12:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Doğru,benimle uğraşma başka şeylere bak..

Kalıbımı basarım memleketin Manisa'dır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyebilirsiniz. psn : mShinQda
  • Selam ;

Türkiyenin büyük bilişim toptancılarından birinin izmir şubesinde çalışıyorum . Bende almayı düşünüyorum 13 ünde toptancı tarafınada gelirse burdan haberdar ederim herkese ...
  • Selamlar herkese,

Bende uzun süredir ps4 ü nereden almam gerektiği konusunda araştırmalar yapıyorum. Amazon.de den satın alıp gelen bir arkadaş ile getirtmeyi düşündüm fakat garanti durumları biraz kafamı karıştırdı. O yüzden bende Türkiye'den satın almaya karar verdim. İzmir'de bildiğim birkaç sony store var onlarla görüşeceğim yavaş yavaş. Store'lar ile görüştükçe burada paylaşırım.
  • Yazan herkesin ismini listeye ekledim.PSN eklemediklerim de yazarsa eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Doğru,benimle uğraşma başka şeylere bak..

Kalıbımı basarım memleketin Manisa'dır...

Hayır değil. Ve bir alıntı daha görmek istemiyorum.

• ayhan_eee kullanıcısına yanıt
    üstad benim psn yi OZULKER_TR olarak değiştirirsen sevinirim.öncelikli olarak onu kullanacağım tr psnem çünkü.
  • CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    hiç o işlerle uğraşma bence.avrupa fiyatı ile buradaki fiyatlar arasında uçurum yok.cihaz sana gelene kadar aynı meblağlara ulaşıyor zaten.garanti sıkıntı olabilir de olmayabilirde o riske girmeye gerek yok.en azından 100 200 fazla olsun bildiğin sony garantili bi yerden al.şu an cihazında bi sıkıntı olsada dışardan yaptıramazsın.birde cihazı almanyaya fransaya kargolayın derlerse çok uğraşırsın.

bende izmirden alacağım.fiyatlar hakkında bilgilendirmelerini bekliyoruz.
  • Psn: Kwikzgen

• Selam hemşerilerim, beni de ekleyebilirsiniz gruba..Çıktığında alıp almayacağıma karar veremedim henüz ama bu gazla alacak gibiyim.

psn:Rai-gy
  • Yazanlari ekledim arkadaslar

• ayhan_eee kullanıcısına yanıt
    benim psn yide OZULKER_TR olarak düzeltirsen sevinirim.
  • Benide ekleyebilirsiniz.

• Dün Forum Bornova da ki Sony Center ile görüştüm. Artık ön sipariş almıyoruz dedi. Bir anda durdurmuşlar. Detaya girmiycem ama sanki yapılan ön siparişleri asla karşılayamayacak miktarda PS4 gelecen gibi ilk etapda.
  • izmirdeyim konsolu alıcam psn bekoksk
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadShot467

hiç o işlerle uğraşma bence.avrupa fiyatı ile buradaki fiyatlar arasında uçurum yok.cihaz sana gelene kadar aynı meblağlara ulaşıyor zaten.garanti sıkıntı olabilir de olmayabilirde o riske girmeye gerek yok.en azından 100 200 fazla olsun bildiğin sony garantili bi yerden al.şu an cihazında bi sıkıntı olsada dışardan yaptıramazsın.birde cihazı almanyaya fransaya kargolayın derlerse çok uğraşırsın.

bende izmirden alacağım.fiyatlar hakkında bilgilendirmelerini bekliyoruz.

Sony Türkiye Müşteri Hizmetleri ile görüştüm bugün. Yurtdışından alınan PS4'lerin Türkiye'de garantisinin geçerli olmadığını söylendi. Ben uluslararası 1 sene garanti olur diye düşünüyordum fakat kesinlikle garanti türkiye de geçerli olmuyormuş bilginize. Son dönemlerde kırmızı ışık hataları fln çıktı piyasaya internetten izliyorum videolarını. Binde 1 bile olsa o kalkıp bana denk gelir biliyorum öyle şanssızım ben :D o yüzden kesinlikle buradan almaya karar verdim. Bu akşamüstü Forum Bornova ya gidiyorum. Yanlış hatırlamıyorsan orda bir sony center var. Orayla bir görüşeyim bakalım fiyat zaten belli de işte önsipariş kabul ediliyormu fln. bilgilendiririm sizide

• CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    bilgilendirmen için teşekkür ederim.verdiğin bilgi önemli.dün tahmin ettiğimiz gibi cihazları yollamak gerekir öyle bozulma gibi bir durumda.ya sony centerdan ya teknoloji marketlerden alırız.dediğin gibi teknolojik bi cihaz bu ihtimal ne kadar düşükte olsa farklı problemler meydana gelebilir.amerikada bazı büyük eyaletlerde bozulan garantili cihazlrı bile değiştiremiyorlar yenisiyle.ellerinde yok çünkü.burada ne olur siz düşünün.

bugün bu konu altında yazan bi arkadaş forum bornova daki sony center a gitmiş.önsipariş almıyoruz demişler.arkadaş sabah atmış postu.belki alıyorlardır artık gerçi ben ocak 1 de almayı düşünüyorum ama çok arkadaş var önsipariş yapacak olan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.