Şimdi Ara

PS4 kablo takılı olduğu halde 'Ağ Kablosu Takılı Değil' hatası veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi normal bir şekilde makineyi açtıktan sonra internette gezinmeye,yayın izlemeye veya Fifa'da birşeyler yapmaya başladıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra "Ağ kablosu takılı değil" diye hata veriyor ve oyunun veya uygulamanın internetini kopartıyor. Fakat hızlıca Ayarlar/Ağ dan bağlantımı kontrol ettiğimde internet var ve gayet normal gözüküyor herşey.Bu her 10 dakika civarında tekrar ediyor. Kabloda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum laptopumda sıkıntı çıkartmıyor.Yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 "LAN Kablosu Takılı Değil" Hatası Giderme

PS4 veya PS5 konsolun LAN kablosunu bağladıktan sonra "LAN Kablosu Takılı Değil" hatası alıyorsan, sorunu gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Kablo bağlantısını kontrol et. Kablonun her iki ucunun da sıkıca takıldığından emin ol. Kabloda hasar olup olmadığını kontrol et.
    • Farklı bir LAN kablosu dene. Hata devam ederse, kabloda sorun olabilir.
    • Konsolunu yeniden başlat. Bu, ağ ayarlarını sıfırlayabilir.
    • Konsolunun ağ ayarlarını kontrol et. "İnternet Bağlantısını Kur" seçeneğine git ve LAN kablosunun bağlı olduğundan emin ol.
    • PlayStation Network (PSN) hizmet durumunu kontrol et. PSN kapalıysa, ağ bağlantısı kuramazsın.
    • İnternet servis sağlayıcın (İSS) ile iletişime geç. Hatlarında sorun olabilir.

Bu adımları uyguladıktan sonra PS4 veya PS5 konsolun hala "LAN Kablosu Takılı Değil" hatası veriyorsa, cihazında bir donanım sorunu olabilir. Bu durumda Sony teknik desteğiyle iletişime geçmelisin.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• PS4 LAN kablosu bağlı değil hatası
    • PS5 LAN kablosu hatası
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam benzer problem bende de vardı kabloyu değiştirdim sorun bitti,deneyin bence belli olmuyor kabloda da sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknf8

Hocam benzer problem bende de vardı kabloyu değiştirdim sorun bitti,deneyin bence belli olmuyor kabloda da sorun olabilir.

Benim kablom Cat6 pek alakalı olacağını sanmasamda sizinkisi ne acaba ?
    Bu arada daha önceden aynı kabloyla hiç sıkıntı yaşamadan yaklaşık 1 ay oynamışlığım var.
  • Benimkide cat6 hocam öncekide öyleydi görünürde problem yoktu değiştirmeyi denedim son çare ,oldu.Fakat bende kopma olayı sizdeki kadar sık değildi.Laptop sıkıntısız demişsiniz ayarlar falan o zaman benim aklıma kablo geliyor bir tek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknf8

Benimkide cat6 hocam öncekide öyleydi görünürde problem yoktu değiştirmeyi denedim son çare ,oldu.Fakat bende kopma olayı sizdeki kadar sık değildi.Laptop sıkıntısız demişsiniz ayarlar falan o zaman benim aklıma kablo geliyor bir tek.

Biraz daha araştırdım avrupa forumunda değişik denemeler yapmışlar bazıları çözmüş, bazıları çözememiş.Deniyeyim bakayım bazılarını en son çare artık yeni kablo alırım. Teşekkürler.
  • Sorunun nerde olduğunu çözdüm.Kablonun PS4'e takılı olan tarafındaki pinlerden 1 tanesi düzgün değilmiş daha önceden hiç incelememiştim, anlık kopmalara sebep olan şey bu galiba. Modeme takılı tarafıyla PS4'e takılı tarafının yerini değiştirdim şimdilik sıkıntı yok gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.