Bildirim
ps4 kaplama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam çok sorun çıkarır. Sistem güncellemelerinde hata, üst tabakanın yanması, oyunlarda 30-40 fps düşer. Aman diyeyim takmayın. -
peki ben bugün aldım taktım çıkartıyımmı -
Yine şakalar yine bir şaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir sorun olmaz dostum için rahat olsun, arkadaş sana şaka yapmış sadece :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takarsan HDD yanma ihtimali var bir de içine taktığın CDleri yutabilir dikkat et. -
Öncelikle şahıs bir soru sormuş bilgisizliğinden kaynaklı olarak maşallah über bilgi sahibi arkadaşlarda hemen dalga geçmeye başlamışlar.
Arkadaşım Ps4 kaplama olarak bahsettiğin sadece stickerdır ve kapakların üzerine yapıştırılır. Dış görünüşün biraz daha renkli olmasını sağlar başka hiç bir değişiklik olmaz konsolunda. Tabi sen tutup sticker ı düzgün yapıştıramaz ve abartı derecede kaydırıp arka tarafta bulunan havalandırma kanallarını kapatırsan o ayrı.
Ama düzgün bir biçimde yapıştırır isen cihazın senin zevkine göre biraz daha hoş görünür o kadar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- yurtdışı ps5 türkiye"de çalışır mı
- ps5 lan kablosu bağlandı hatası
- ps5 ssd önerisi
- ps5 için kulaklık önerisi
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
- ps5 pro
- en iyi ps5 oyunları
- oyuncu kulaklığı önerisi
- direksiyon seti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X