Şimdi Ara

PS4 koluna alışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar; yeni Playstation 4 aldım. Eski bilgisayar oyuncusuyum playstation4 de multiplayer FPS oyunu oynamak istiyorum ps4 koluna alışmam için önerileriniz nedir. nasıl alışabilirim. Mouse ve klavye ile oynamak istemiyorum alacak paramda yok. Kola alışmak için hangi oyunu önerirsiniz sensivity yüksektemi başlamalıyım yoksa az damı

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Oynamak istediğim oyunlar Battlefield 1 star wars call of duty multiplayer olarak

• Sensivity düşük tut kademeli yükselt zaten alışmaya başladığında kendin diceksin yükseltelim az diye

Alışman için hergün oyna

Bir iki gün ara verme hergün oyna alışana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Sensivity düşük tut kademeli yükselt zaten alışmaya başladığında kendin diceksin yükseltelim az diye

Alışman için hergün oyna

Teşekkürler Peki ilk başta önereceğiniz oyun varmıdır. Sinir hastası olacağım ama alışırım herhalde demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Sensivity düşük tut kademeli yükselt zaten alışmaya başladığında kendin diceksin yükseltelim az diye

Alışman için hergün oyna

Teşekkürler Peki ilk başta önereceğiniz oyun varmıdır. Sinir hastası olacağım ama alışırım herhalde demi

Titanfall 2 pilots Vs pilots modu oynayın bağlantı yönünden en tepede gerisi çöp
  • sensitivity düşükte başlarsınız, zaten ne kadar çok oynarsanız o kadar alışırsınız, zaman...
  • bir hafta kd çok düşük olacak bunu umursamayacaksın inadına devam edersen zamanla alışıp kd düzelmeye başlar bf yi ilk online oynayışımda 1 hafta toparlayamadım sonra alışıp akıyor insan.

ha birde sensitivity dedikleri gibi düşük olsun yoksa nişan alınmıyor hele dürbünlü silahlarda oyuncunun bacaktan kafaya çekmeye çalıştığımda karşı dağlara gidiyordu
  • Bende yeni aldim ps4 u rainbow six siege aldim alisamadim bir turlu alisamadikca sarmiyor tabii oyun BF 1 alma hayallerim vardi ama bu sekilde oynayamadigim icin suanlik iptal ettim.

DS sensivity dusuk tut diyen arkadaslara sorum surekli dusukte mi tutalim yoksa dusukte baslayip zamanla mi arttiralim ? birde hem sag hem sol analog ikisi de mi dusuk olmali ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Bende yeni aldim ps4 u rainbow six siege aldim alisamadim bir turlu alisamadikca sarmiyor tabii oyun BF 1 alma hayallerim vardi ama bu sekilde oynayamadigim icin suanlik iptal ettim.

DS sensivity dusuk tut diyen arkadaslara sorum surekli dusukte mi tutalim yoksa dusukte baslayip zamanla mi arttiralim ? birde hem sag hem sol analog ikisi de mi dusuk olmali ?

Hocam bana kalırsa Rainbow six siege alışılması daha kolay fpslerden. Ki Bf1 oynuyorum online yok yani beceremiyorum Ama rainbow six siege adam vurma ve öldürme kısmından daha avantajlı. Daha ağır ve taktiksel olduğu için belli bir noktaya odaklanıyorsunuz. Curcuna olmuyor. Bende 1 ay oldu rainbow'a başlayalı yeni alıştım ve inanın daha iyi oynuyorsunuz. Zevk alıyor insan.

• Jackson Teller kullanıcısına yanıt
    kademeli arttırmak daha iyi zamanla alışınca arttır ilk başta çok zor nişan alınıyor kayıyor sens düşürün kademe kademe arttırın adapte oluyor insan :D
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Bf 1 e en yakın karmaşa planetside2 de var :D eğer bf1 de oynayabilirmiyim diye şüphe eden arkadaşlar bunu indirsin en kalabalık noktada spawn olsun :D eğer 3-4 güne orada alışırsa bf de ki kalabalık ona vız gelir :D
  • Jackson Teller kullanıcısına yanıt
    rainbowu pc de oynadım, ona bende alışamadım zor geldi, sensivity yi zamanla artırırsın nasıl olsa.
  • zaman meselesi. Bende sinir oldum 3 defa ps4 sattım. dördüncüye alıcam inş. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.