Şimdi Ara

HoripadFpsPlus - Ps4 için asimetrik analoga sahip gamepad -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amazonda gezerken gördüm ps4'e xbox gampad i gibi gamepad üretmişler. 3 . parti bi ürün tabikide

HoripadFpsPlus - Ps4 için asimetrik analoga sahip gamepad -

elinde olan varsa nasıl bi ürün anlatabilir mi (malzeme kalitesi ele oturuş analog perfromansı vs. )

• yok mu ilgilenen deneyen filan
  • ben uzunca bir süredir ilgileniyorum ancak r2 ve l2 tuşu kaba gözüktü gözüme fiyatıda çok makul degil bu sebeple almadim. ilgilenen olursa gatorclaw diye bir markaninda ps4 kolu var yine asimetrik düzende internette ariyabilirler.
  • omentos O kullanıcısına yanıt
    aynen r2 l2 banada pek iyi gibi gözükmüyo işte de fiyat olarak aslında wireless filan olsa uygun ama kablolu olunca pahalı geliyo play asia da 50 dolar a satılıyodu en son baktığımda bu gator claw nasıl acaba
  • Birde bu var :http://www.play-asia.com/fighting-commander-4/13/708jrd
    Tuhaf bir tipi var ama Hori Pad'den daha pahalı.
  • Ds4 sağlamlık açısından 2.sınıf bir mal olsada ergonomik olarak çok başarılı bence. Diğer markalara bulaşmayın derim hele birde bu fiyata kablolu gamepad asla alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    oda hori markasının da o street fighter mortal kombat tekken gii oyunlar için benim aradağım asimetrik analoglara sahip gamepad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xbox kontrolleri ergonomik açıdan tartışılmaz derecede başarılı. bu sebeple bu ürünler hep xbox kontrollerini baz aliyor. gatorclawa bakmak isterseniz tip olarak daha başarılı ama bunun içerisinde mod yok. hori olanda tuş atamasi ve turbo özelliği var fps oynayanlar için analog hassasiyeti vs. daha özellikli bir ürün bu arada siyah versiyonu pahali ama mavi ve kirmizi renkleri var değişmediyse 35 dolardi enson playasiada.

http://www.amazon.co.uk/Gator-Claw-Wired-Controller-Black/dp/B01175TPS4/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1452760069&sr=1-1&keywords=gator+claw

• omentos O kullanıcısına yanıt
    bunda titreşim var mı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.