Şimdi Ara

PS4 MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar önümüzdeki aylarda ps4 alıcam şuanki tv tüplü 82 ekran biraz kötü. ben sadece tv de oynanabiliyo sanıyodum ki bugünhttp://www.teknosa.com/urunler/110015444/sunny-18-5-hd-siyah-led-monitor-tv?cm_mmc=Google-_-XML-_-sd-_-SES+VE+GORUNTU&cm_mmca1=110015444&gclid=CPDQkvboxsQCFQyWtAodPxQAzA#product-features bunları görünce dedim böyle tv olmaz ozaman dedim bu monitör yani bununda fişleri var prize takıyosun açılıyo sonra ps4 üde bağlıyosun hdmı ile sonra ps4ün görüntüsü bunamı geliyo yani illa yeni tv için 2 yıl beklemeye gerek kalmaz mı benim bütçem 1500 ilk başta 2-3 oyun yeterli olacaktır sonra yavaş yavaş toplarım
    evet

Ps4 + 2.kol + pes veya fifa 15 + gta v + the last of veya herhangi bir güzel oyun + monitör başlangıç için istediklerim bukadar forumda uygun fiyata satan arkadaşlar var bunlardan almayı düşünüyorum ama monitor konusunda kafam karışık aklımda 2 monitör var bunların hepsinde hdmı girişi varmı varsa bizim 10 yıllık tüplüden iyi görüntü verirmi ve ps4 monitörle uyumlu olurmu yani nasıl diyim ps4 alıyosun ama görüntü kötü olunca zevki olmaz bunlarla görüntü iyi olurmu

edir:monitor alırsam hemen masanın üstüne çekerim orda oynarım..

Monitörlerhttp://www.teknosa.com/urunler/110015444/sunny-18-5-hd-siyah-led-monitor-tv?cm_mmc=Google-_-XML-_-sd-_-SES+VE+GORUNTU&cm_mmca1=110015444&gclid=CPDQkvboxsQCFQyWtAodPxQAzA#product-features

http://www.teknosa.com/urunler/110015327/skytech-st-1930-led-lcdmonitor-tv-st-13000-uydu-al#product-features

evet cevaplarınızı bekliyorum 1200 liraya 2.kol + bu oyunlara yakın oyunlar bulsam forumda var böyle fırsatlar kalan 300ede mon. alırım olur gibime geliyor.

evet cevaplarınızı bekliyorum.

Ve bu monitörlerin boyutları nasıl tam anlayamadımda ps4 için yeterlimi görüntü kalitesi nasıl olur yazılar okunurmu pes15 falan keyiflice oynanırmı ??

Veya önerebileceğiniz max 400 tl full hd kaliteli

• Hdmı bağlantılı full hd monitörde oynayabilirsin sıkıntı olmaz görüntü kalitesinde de problem yaşamazsın tek sıkıntısı monitörde hoparlör olmuyor genelde ses alamazsın ama ayrıca ses çıkışı olan monitörlerde var 2+1 bağlayabilirsin yada ds4 üzerindeki jack çıkışındanda tüm sesleri kulaklıkla alabilirsin vatanda asus mönitörlet var onlara da bakabilirsin ben 24 inch aldım ses çıkışlı sıkıntısız kullanıyorum ıps ekran tepkime süreside 5ms sorunsuzhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vs239hv-genis-ekran-ips-led-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kin_yas -- 26 Mart 2015; 22:57:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4 u zaten tupluye bağlayamazsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kin_yas

Hdmı bağlantılı full hd monitörde oynayabilirsin sıkıntı olmaz görüntü kalitesinde de problem yaşamazsın tek sıkıntısı monitörde hoparlör olmuyor genelde ses alamazsın ama ayrıca ses çıkışı olan monitörlerde var 2+1 bağlayabilirsin yada ds4 üzerindeki jack çıkışındanda tüm sesleri kulaklıkla alabilirsin vatanda asus mönitörlet var onlara da bakabilirsin ben 24 inch aldım ses çıkışlı sıkıntısız kullanıyorum ıps ekran tepkime süreside 5ms sorunsuzhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vs239hv-genis-ekran-ips-led-monitor.html

tesekkurler ama 23 ınch yazan tv bızım 82 ınc arcelık tuplu olmayandan buyuk gıbı sonucta neredeyse 4 kat fark var maalesef o bıaz pahalı 1000 lıaya 2 kollu ıthalatcı 3 oyunlu zor bulurum

bu monıtorlerden tv ızlenıyomu..

• aldıgım monıtorde ses cıkısı yoksa beım logıtech 2 +1 haporlerı takabılırmıyım vede kendı kulaklıgımı takabılırmıyım..

Ps nın yanında verılen kulaklıktan sesımız gıdıyomu.

• Mönitörde ses çıkışı için kulaklık girişi varsa 2+1 takabilirsin yada kendi kulaklığını koldaki jack çıkışına takarsın denersin büyük ihtimalle olacaktır,ps4 yanında verilen kulaklık sadece chat için işe yarar oyun seslerinde seni tatmin etmez dandik bişe, benim telefonumda sony onun kulaklığını kullanıyorum. 24 23 inch monitörde karşısında oturup oynamak için İdeal dersenki ben yatağa uzanırım 2 metreden oynarım o biraz zor tvde İzlersin sonuçta hdmi girişi var tak uydu alıcısı bak keyfine ikinci el monitör satılan ilanlara bak 300 tlye bulursun ses çıkışı varmı full hd mi bide tepkime süresi 1-5 ms aralığında bişey bulursan 23 24 inch al oyna odanda çok düşünme işin içinden çıkamazsın

• Arkadaşlar merhaba benimde bu aralar pederin özel bütçe vermesi sonucu telefon yerine PS4 almaya karar verdim gibi bütçe en fazla 2700-2800 civarı bi para var 1000 liraya falan TV alıp geri kalanıyla da 3 oyun+Konsol+2.kol almayı planlıyorum. Önereceğiniz başka bir kombinasyon olur mu ?

• gkdnztfk22 G kullanıcısına yanıt
    TV veya monitor alacaksanız çözünürlük 1920×1080 olsun örneğin 1366×768 çözünürlüğe sahip bir tv veya monitör alırsanız sıkıntı yaşarsınız. Oyunları 1080p gösteremezsiniz.

• Asus vn247h modelini onerebilirim. ps4 icin yeni aldim. Gayet memnunum.
    Uzerinde dahili hoparlor mevcut. Ben 2+1 bagladim. Yani jack cikisi da var.
    2 adet hdmi cikisi var. Hem pc mi hem ps4 u bagladim. Oldukca rahat oldu.

Tepki suresi 1ms. 1080p goruntusu var.
    Boyutu 23,6" bana gayet yetiyor.
    Gerekli ayarlamalari yaptiktan sonra isik ce rengi de oldukca iyi.

Su an vatanda 630tl civari olmasi lazim.
    Ben 2 hafta once 425liraya 2. El olarak aldim.

Forumda ana konusu var. Bakabilirsin. Tavsiye ederim.

• herkeze cok tesekkurler fakat sımdı dıyelımkı lg nın bı tvsı 1500 ama o tv nın monıtoru 1000 yanı gıdıp teknosaya 120 ekran full hd tv ye 2 mılyar sayacagına 1000 lıraya sagla monıtor alınmazı..monıtore su hanı tv lerde satılan gırısler varya yokk bılmemne kanalı falan onlardan takıp tv ızleyebılıyozmu.. 24 ınch cok kucık gelıyo gozume bızım evdekı 82 ınc bıle cok kucuk gelıyo bı ara adresını verırım fullhd mı bakarsınız yada keyıflı oynanırmı dıye..zaten koydekı tv buyuk sorun yasatmaz ama ev ıcın dedım..monıtor butcem ps4 ithalatcı + gta ve fıfa veya pes15 +2.kol pall bu krıterlerde en ucuz buldugumu alıcam ona gore monıtor butcesı kalıcak

• bu monıtorlerın 100 ekranlıkları yokmu yanı nedır bu televızyonla monıtor arasındakı ark :D

• Merhaba arkadaşlar ps4 için önce Tv alcaktım bütcem 1300 tl olunca araştırmalarıma göre bu fiyatlardaki tvlerde input lag oluyor mesela LG 32lb652v bunun gibi bende monitöre karar kıldım en sonunda bu modeli BenQ XL2420Z 24" düşünüyorum

sizce 24' nasıl olur ps4 için bide bu monitörü ps4 de kullanan varsa iyimidir beni bilgilendirise çok memnun olurum..
  • erdem1272 kullanıcısına yanıt
    benim için fazla pahalı 300 tllikyeter :D
  • arkadaslar ps3 alıp 2.kol + super oyunlar + monıtormu alayım yoksa ps4 alıp 2.kol + 2 3 oyunmu alayım...ps3 alırsam movede alabılırım belkı..
    Ps3 3 yıl daha guncel kalırmı
    alıcagım monıtor 23 24 ınc

• Ps3 boşver. Ps4 al. Monitor ile kullan. 24 inch yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senjougahara Hitagi

Asus vn247h modelini onerebilirim. ps4 icin yeni aldim. Gayet memnunum.
    Uzerinde dahili hoparlor mevcut. Ben 2+1 bagladim. Yani jack cikisi da var.
    2 adet hdmi cikisi var. Hem pc mi hem ps4 u bagladim. Oldukca rahat oldu.

Tepki suresi 1ms. 1080p goruntusu var.
    Boyutu 23,6" bana gayet yetiyor.
    Gerekli ayarlamalari yaptiktan sonra isik ce rengi de oldukca iyi.

Su an vatanda 630tl civari olmasi lazim.
    Ben 2 hafta once 425liraya 2. El olarak aldim.

Forumda ana konusu var. Bakabilirsin. Tavsiye ederim.

Hocam goruntu ayarlarini pm ile yollar misiniz rica etsem

• Su an evde degilim. Yarin aksam yollarim hocam

• ps4 e hoparlör takılmıyor mu
  • 24 inç monitör um var ama hoparlor yok bundan ses çıkışını nasıl alabilirim ps4 bağlayarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.