Şimdi Ara

Ps4 monitor seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ileriki zamanlarda ps4 almayi dusunuyorum nasil bir monitor almaliyim veya tv
    Tavsiyeleriniz var mi nelere dikkat etmem gerekir. Pes gibi oyunlar pek ilgimi cekmedigi icin buyuk olmasini istemem fakat 21 inc pc monitoru kadarda kucuk de istemem.
    Birde cd olarak aldigimiz oyunu ileride ps4 e inderebiliyomuyuz herhargi bi ucret odemeden ?
    Tavsiyelerizi dört gözle bekliyorum

• Alıcaksan 1 ms tepkimeli en az 27" monitör.

Kutulu oyun alırsan onunla oynarsın dvd takmadan o oyun çalışmaz.2 türlü oyun satılır.Kutulu ve digital yani ps storeden alıp indirdiğin ve dvd okarak kutulu aldıgın hangisini alırsan onu oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Vn247H düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Alıcaksan 1 ms tepkimeli en az 27" monitör.

Kutulu oyun alırsan onunla oynarsın dvd takmadan o oyun çalışmaz.2 türlü oyun satılır.Kutulu ve digital yani ps storeden alıp indirdiğin ve dvd okarak kutulu aldıgın hangisini alırsan onu oynarsın.

27 inc monitor 2- 2.5m mesafeden rahat gorulebilirmi?
    Tv ve pc monitoru arasinda bariz farklar nelerdir?
    Eski oyunlar ps4 uyarlanacakmi nfs serileri mesela biraz arastirdim bulut depolamadan indirilebilecek diye biliyorum ama turkiyeye daha gelmedi sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganizondaTDİ

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Alıcaksan 1 ms tepkimeli en az 27" monitör.

27 inc monitor 2- 2.5m mesafeden rahat gorulebilirmi?
    Tv ve pc monitoru arasinda bariz farklar nelerdir?
    Eski oyunlar ps4 uyarlanacakmi nfs serileri mesela biraz arastirdim bulut depolamadan indirilebilecek diye biliyorum ama turkiyeye daha gelmedi sanirim

1 1.5 metreden oynuyorum ben gayet iyi aldıgın monitör ips olsun bide.Tv ile monitör arasındaki farklar gecikme süresi monitörde 1 ms ise tvde 40 50 üstünde.
    Oyunların uyarlanması olmaz o kadar kimse bilemez.ümitlenme yani yeni konsola yeni oyun çıkar

• http://www.hepsiburada.com/liste/dell-ultrasharp-u2715h-27-8ms-2xhdmidisplayminidisplay-qhd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd802640&categoryId=3002879
    Yukaridaki monitoru calistirir mi 2k da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganizondaTDİ -- 31 Mayıs 2015; 12:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganizondaTDİ

http://www.hepsiburada.com/liste/dell-ultrasharp-u2715h-27-8ms-2xhdmidisplayminidisplay-qhd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd802640&categoryId=3002879
    Yukaridaki monitoru calistirir mi 2k da?

Ps4 te en yüksek full hd 1920×1080 2k desteklemiyor sen iyice bi ps4dü araştır.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Peki cevaplar için sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.