Şimdi Ara

ps4 mü 2000 tllik gaming pc simi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 tlye sadece kasa pc toplasam ps4 ün yerini tutarmı ömür ve kullanış bakımında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gm-m8000

2000 tlye sadece kasa pc toplasam ps4 ün yerini tutarmı ömür ve kullanış bakımında ?

Ömür bakımından ps4 ün yerini tutmaz ama zevktir ben tercihimi pc den yana kullanırım nedeni açık ps4 1 orj. oyun = 200 tl cik :)
  • Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    +1
  • Her türlü PS derim . Merak etmeyin oyunlar ucuzlayacak ve ps4 en az 2020'ye kadar yolu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih meselesi. Oyunlar ucuzlayacak diyen arkadaşa sorarım; ne kadar ucuzlayacak ki? PS3 oyunları bile hala 130-150TL ye satılıyor. Ucuzlamaz arkadaş...
    Neyse amacım polemik yaratmak değil görüşümü bildireyim. 2000TL ye AMD tabanlı bir sistem toplayın. PS4 de 3 tane oyuna vereceğiniz parayla da her sene upgrade yapın tamamdır bu iş. PS4 grafik olarak hiç bir zaman PC ye yetişemez. Hele bu saatten sonra hiç yetişemez. Şu anda bile PS4 ün vereceği grafik performansı, ancak orta halli dediğimiz bir PC'ye denk geliyor ki PS4 ün ömrü yaklaşık 5 yıl kadar. 5 yıl sonra piyasada bulunacak PC leri düşünüyorum da, helak olacak PS4...Bunun yanında PC de multimedya kullanımı, oyun için ise Steam gibi bir nimet var. Bence PS4 hiç akıl kârı değil bu durumda. Yine sizin tercihiniz tabi, PS nin de zevki başka sonuçta...
  • Anlamadigim bir sekilde bu tip kiyaslamalarda nedense psnin yapipta pc nin yapamayacagi birsey varmis gibi konusuluyor(evimde ps3 xbox360 ve notebook bilgisayarim var) Iste yataga uzanip oyun oynamak gibi ornekler veriliyor. Tv nin altina soyle guzel bir yatay kasa icine sistem kurmayi dusunuyorum hem medya center olarak daha basarili olur (Goruntu ve ses formatlarindaki destekler altyazi ayarlari vs ve psdeki pahali oyuna verilecek butce yerine sistemin guncelligine para harcanabilir mesela) hemde artik xbox ve ps kollari pc ye tanitilabiliyor hatta bunlardan daha iyileri zaten pc icin var ayrica klavye fare ve farkli cevre birimlerindeki cesitlilik ve ozgurlukte cabasi. Ps ye ozel oyunlari ozellikle oynamak gibi bir niyetiniz yoksa bence f/p oyun pcsi toplayip oyuna ayrilacak butceyle 1-2 senede bir sistemi guncellemek daha daha mantikli geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyhow -- 10 Mart 2014; 12:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Tercih meselesi. Oyunlar ucuzlayacak diyen arkadaşa sorarım; ne kadar ucuzlayacak ki? PS3 oyunları bile hala 130-150TL ye satılıyor. Ucuzlamaz arkadaş...
    Neyse amacım polemik yaratmak değil görüşümü bildireyim. 2000TL ye AMD tabanlı bir sistem toplayın. PS4 de 3 tane oyuna vereceğiniz parayla da her sene upgrade yapın tamamdır bu iş. PS4 grafik olarak hiç bir zaman PC ye yetişemez. Hele bu saatten sonra hiç yetişemez. Şu anda bile PS4 ün vereceği grafik performansı, ancak orta halli dediğimiz bir PC'ye denk geliyor ki PS4 ün ömrü yaklaşık 5 yıl kadar. 5 yıl sonra piyasada bulunacak PC leri düşünüyorum da, helak olacak PS4...Bunun yanında PC de multimedya kullanımı, oyun için ise Steam gibi bir nimet var. Bence PS4 hiç akıl kârı değil bu durumda. Yine sizin tercihiniz tabi, PS nin de zevki başka sonuçta...

+1
    piyasada kac tane PS4 oyunu var ? bu oyunlar kac lira ?
    piyasada kac PC oyunu ve fiyatlari ne kadar ?
    evde oturma odasinda PS3'um var o ayri, zevk meselesi.

• Bütçeyi az daha arttırabilirseniz bence, 1.500 kasa + full hd 32 inç led tv. tadından yenmez. Orjinal PS4 oyunu fiyatına zamanla çevre birimi alırsınız örneğin Logitech F710 Kablosuz Gamepad, 5+1 Ses Sistemi, Kablosuz klavye mouse vs vs... Kaldiki PC oyunlarını illa kutulu almak zorundada değilsinizi Steam + Origin üzerinden sadece keylerini indirimli alabiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 10 Mart 2014; 12:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Bütçeyi az daha arttırabilirseniz bence, 1.500 kasa + full hd 32 inç led tv. tadından yenmez. Orjinal PS4 oyunu fiyatına zamanla çevre birimi alırsınız örneğin Logitech F710 Kablosuz Gamepad, 5+1 Ses Sistemi, Kablosuz klavye mouse vs vs... Kaldiki PC oyunlarını illa kutulu almak zorundada değilsinizi Steam + Origin üzerinden sadece keylerini indirimli alabiliyorsunuz...

Katılıyorum. O da bir tercih. Mesela odamda bir tane 32" TV var duvara asılı duruyor. 5+1 ses sistemim var. Forumdan 50 TL ye de Logitech F710 aldım. Al sana PS4... Alan Wake, Tomb Raider, Max Payne, Assassins Creed gibi oyunları hep gamepad ile oynadım. TV ye bağlıyorum, kanepeme uzanıyorum bitti gitti (: Hem de çok daha iyi grafiklerle. Strateji veya FPS oynayacağım zaman da monitörün karşısına geçiyorum. İkisini aynı anda yapabiliyorsunuz. Zaten Logitech F710 diğer gamepadlerden çok ayrı. Bir çok oyun direk tanımlı geliyor. Steam'de görüyorsunuzdur oyun sayfasında F710 için uyumludur ibaresi yer alıyor. Hani ayar yapmakla falan uğraşmıyorsunuz. Tak USB yi uzan koltuğuna oyna (:

• Gm-m8000 G kullanıcısına yanıt
    Pc almanı tavsiye ederim.

Ps4'ün oyunlarının fiyatı çok pahalı ne yazıkki.
  • PC

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba cumartesi gunu vatanbilgisayardan %30 indirim ile bir pc topladim pek fazla arastirma imkanim olmadi ayrica sistemi oyun oynamak icin topladim sizce nasil fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim baska bir upgrade gerek varmi tesekkurler.

Amd fx x6 6300
    Asus m5 a97 r2.0
    Kingstone 8gb hyperx black blu ddr3
    Sapphire r9 290x tri-x oc gddr5
    Cooler master rc-k350 600w

Toplam maliyeti 3000 tl

• herkes yorum yapmış saolun ben pc den yana gideceğim :D acaluka yorumunda tamda benim düsündüğüm şeye cevap vermiş şimdiki titan gibi kartlar bf4 170 fps veriyorken sli da ps4 60 fpse vemesi 5 yıl sonraki halini ortaya koyuyor bide yeni oyun motorları çıkıyor grafikler çoşuyor ps4 ün bunların üsteseinden geleceğini düşünmüyorum ama parası olan hem pc alsın sen ps4 çünkü ps4 te güzel bir çihaz ama ben yinede pc ye bakaçağım amd işlemçili filan belki parayı 2500 filan çıkarırsam tadından yenmez :D
  • quote:

herkes yorum yapmış saolun ben pc den yana gideceğim :D acaluka yorumunda tamda benim düsündüğüm şeye cevap vermiş şimdiki titan gibi kartlar bf4 170 fps veriyorken sli da ps4 60 fpse vemesi 5 yıl sonraki halini ortaya koyuyor bide yeni oyun motorları çıkıyor grafikler çoşuyor ps4 ün bunların üsteseinden geleceğini düşünmüyorum ama parası olan hem pc alsın sen ps4 çünkü ps4 te güzel bir çihaz ama ben yinede pc ye bakaçağım amd işlemçili filan belki parayı 2500 filan çıkarırsam tadından yenmez :D

bilgisayar bin kat daha iyidir ps nedir yahu sadece birkaç oyunu var ayrı tamam ama onun içinde mis gibi bilgisayar zevkinden vazgeçmem bilgisayar ile yapamadığın şeyi söylesene bir ? canın mı sıkıldı aç film izle canınmı sıkıldı aç tv izle canınmı sıkıldı nette dolaş canınmı sıkıldı git programları kurcala vs.vs. uzar gider.

al sana canavar gibi sistem

MSI
    990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    293 TL

[[ eğer önpanelde usb 3.0 istiyorsanız bu anakartı alınız. yok ben önpanelde usb 3.0 istemiyorum diyorsanız kesinlikle üstteki anakartı alın hem daha üst chipset hemde daha iyi kalitede.

ASUS
    M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART
    250 TL ]]

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    433 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    260 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    171 TL

ZALMAN Z3 PLUS MIDT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA
    127 TL

CORSAIR
    VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
    201 TL

ASUS
    GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
    950 TL

COOLER MASTER
    HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    120 TL

Toplam : 2550 TL

Hepsi birbirine Uyumlu, Stabil, Sorunsuz, Kaliteli, En İyi Parçalar.

Hayırlı olsun , sonuçları benimle paylaş

bjk__murat

• daha önce pek çok editör söylemişti bu yeni nesil konsollar eskiden daha çabuk yenilenecek diye 3-4 senede yenilenir herhalde
  • işlemciden biraz düşünçeliyim ben hep intel kullandım amd ? nasıldır pek bilmem ama 8 çekirdek olması süpermiş
  • pc den yana olmasi islevsellik ve omur bakimindan daha mantikli olacaktir

• quote:

işlemciden biraz düşünçeliyim ben hep intel kullandım amd ? nasıldır pek bilmem ama 8 çekirdek olması süpermiş

kesinlikle pisman olmayacaksin rahat ol :)

• PC

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.