Şimdi Ara

PS4 mü? Pc + Dizüstü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA. Ben PS4 almaya karar vermiştim biri ara. Ancak bu fikrimi babama açınca babam "Sen Ps 4 oynayacaksın. Sonra oyundan sıkılınca bırakacaksın, ama bilgisayar da oyun da oynayabilirsin sıkılınca nette gezer veya diğer her şeyi yapabilirsin" dedi. Pek de haksız gelmedi. Ama hala tereddütteyim. 2500 olmadı 2550 Lira sanırım var. Buna göre önerin. Yani bir 700-800 Liralık dizüstü alınca 1700 Lira kalıyor PC'ye. Konsolda ise 1500 Lira konsol, 2. Kol ve gerisi oyun. Ne yapsam bilemedim. Şimdiden sağolun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4 + laptop
  • pc+ laptop veya ps3 +laptop
  • PS4 + Laptop en makulü. Ve ya sadece PC topla hepsiyle. PC + laptop iki bilgisayarı ne yapacaksın ki?
  • Ps4 oyun oynamak ciddi maliyet onuda dusunmek lazim oyun maliyetini bi sekilde dondururum diosan kardesliktir oyun takastir ps4 kesinlikle tercih edilmeli konsolda oyun oynamak cok daha rahat ve zevkli pc ye gore

• Ps4 çok masrafli kardesim sen ne yap biliyor musun
    Ps3 al bundan sevdigin orjinal multiplayer oyunlari oyna
    Birde kalanla orta duzey bir laptop al ondan da crackle singleplayer takil
    Ben suan boyleyim tam olarak

• Git bi Monster laptop al. Alacağın diğer laptoplarda 2.000 e bile alsan GT"X" ibaresi olmayan ekran kartıyla GTA 5 oynayamazsın. Monsterlar ucuzdur sana yüksek oyunları rahatça oynatır. PC si olmayan adamın PS4 alması da olmaz. Baban gayet iyi söylemiş. PS4 e heves etme. Çoğumuzda var bütün gün yatıyor. Şu foruma girmek için bile PC gerekiyor.
  • PS4 ve o paraya alacağın PCyi karşılaştırmak mantıksız. 2 sene sonra o PCyi yenilemek gerekecek. Ya paranın tamamıyla PC topla ya da PS4 + yeterli düzeyde bir dizüstü al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın tamamıyla Pc toplayamam. Çünkü 3-4 ay Bilgisayarsız kalınır mı bilemiyorum? Kalama diye düşündüm. Pc 1700 800 Liraya da 2. El War Thunder kaldırabilen bir laptop demiştim o seçenekte. Ps4 de WarnThunder da var. Onun yanında da harika oyunlar ve hisleri. PS3 bilemedim sanki eskiyor. Almak mantıklı olur mu ki?

• Ps4 + dizustu ( telefonun veya tabletin varsa dizustu gereksiz )

• Maximum çıkabileceğim sınır 2550 Lira.

• Telefon var. Şu Şuan biraz para biriktiriyorum. Allahın izniyle Kurban Bayramına doğru para denkleşir. Yeni telefon da alacağım (Şu an trend plus var.)

• Mobil kaygın yoksa masaüstü Pc al.
  • Ps3 oyunlarini ps4 tede oynayabiliyorsun zaten... Bende laptop.m.ustu.ps4 var. Ps4 elimden düşmüyor. Nedenmi. Diyeceksen cok ama cok keyifli.....Laptop.m.ustu yatiyor.netle ilgili cogu isi cepten hallediyorum... Laptop ile oyun oynama dusuncen varsa unut.ekran kartlari ust duzeyler haric zayif... Amd ağırlıklı 1500 liraya 3.4yil oyun oynayacak pc topla sonra ekran karti upgrade edersin.yaninda ps4 islem tamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.