Şimdi Ara

PS4 MÜ PC Mİ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

"Emek Hırsızı" ile "Gerizekalı" arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum Ayrıca ben onu sana değil torrent indirme şansı olup oyuna para vermeyi seçenlere dedim

Bak kardesim ne olursa olsun torrent emek hirsizligidir sen bir program veya oyun yazdan millet crack cakip bedavaya kullansa hosuna gidermi nekadar verilen parayi hak etsede etmesede adamlar yapmis bu para demis alip almamak sana kalmis forumda bu konularin konusulmasi yasak bunuda bil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işten gelince hemen açıyım oynayayım beklemeyi sevmem diyorsan kutulu oyunlarla ps4 al.

Klavye mouse ve iyi grafik, iyi multimedya istiyorsan PC alınabilir.
  • pc de oyun beles ps4 te sikintili

• Grafik fetişi isen, paranda varsa, oyundan çok donanımla uğraşırım dersen PC güzel seçim.
  • Ölümüne PC

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruyu soran arkadaş zaten her türlü pc'ci oynayacağı oyunlar ve kopya oyuna yaklaşımı açısından. PS4 alması hata olur.1500 TL ye gayet makul seviyede oyun oynatacak makina toplanır.Zaten 1500 tl den fazlasını veremeyen adam PS4 ün oyun masrafına yetişemez.Ayrıca sisteme özel oyunları geçtim pc oyuncularının orjinal oyun alacakları taktirde bile xbox ve ps çilerden fiyat noktasında çok daha avantajlı oldukları kanıtlanmış bir ayrıntıdır. xbox controller ı kullanmak isteyen arkadaşlar da bir zahmet satın alıp pc de benzer deneyimi yaşayabilir...Torrent konusuna ise hiç girmeyeceğim.Korsan demek 0 para masrafıyla makinanın gücü yettiği sürece oynamak demektir ki konsolcular bu konuda asla yarışamaz makinaları kopya oyun oynatmadığı sürece.
    Tv de oyun oynamak isteyen kişiler içinde pc hala gayet avantajlı,kaba duruyor diyen gider bir güzel mini itx kasalı pc toplar misler gibi tv nin yanına koyar gerekli aparatları da takınca size pc ve konsol keyfi bir arada gelir.

Yabancının bir lafı vardır "more bang for a buck" , özetle pc den verdiğiniz paranın karşılığını konsola oranla daha fazla alıyorsunuz.

• PC.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafesan

Soruyu soran arkadaş zaten her türlü pc'ci oynayacağı oyunlar ve kopya oyuna yaklaşımı açısından. PS4 alması hata olur.1500 TL ye gayet makul seviyede oyun oynatacak makina toplanır.Zaten 1500 tl den fazlasını veremeyen adam PS4 ün oyun masrafına yetişemez.Ayrıca sisteme özel oyunları geçtim pc oyuncularının orjinal oyun alacakları taktirde bile xbox ve ps çilerden fiyat noktasında çok daha avantajlı oldukları kanıtlanmış bir ayrıntıdır. xbox controller ı kullanmak isteyen arkadaşlar da bir zahmet satın alıp pc de benzer deneyimi yaşayabilir...Torrent konusuna ise hiç girmeyeceğim.Korsan demek 0 para masrafıyla makinanın gücü yettiği sürece oynamak demektir ki konsolcular bu konuda asla yarışamaz makinaları kopya oyun oynatmadığı sürece.
    Tv de oyun oynamak isteyen kişiler içinde pc hala gayet avantajlı,kaba duruyor diyen gider bir güzel mini itx kasalı pc toplar misler gibi tv nin yanına koyar gerekli aparatları da takınca size pc ve konsol keyfi bir arada gelir.

Yabancının bir lafı vardır "more bang for a buck" , özetle pc den verdiğiniz paranın karşılığını konsola oranla daha fazla alıyorsunuz.

Alamiyorsunuz.

• öncelikle Selamın Aleyküm suan ne aldın bilmiyorum. sadece grafikle ile ilgili birkaç bişi söyleyeceğim bir ps4 kullanıcısı olarak... bf4ten filan bahsetmiş herkes
    sahsen bf4 oynamış biri olarak oyunda ciddi anlamda aa tırtık sorunu gördüm bunun nedenleri ise oyun ps4e göre tamm optimize edilmemiş olabilir oyun önce pcye çıkıp sorna ps4e gelmes, yani
    pc portlu bir oyun ve 60fps de çalışmasıdır konsol portlu oyunlarda ps4 pcdeki ultra grafiğe cok yakın bir performans veriyor mesela ac unity ve far cry 4 ac unity her ne kadar stabil olmasada
  • oguzkayra 85 O kullanıcısına yanıt
    Ohoo hocam ps4'ü alalı 6 ay geçti :D Bf4'ü oynadım sıkıldım sattım. Şu an acayip şekilde the eşder scrolls online'a sarmış durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: crossingover35

pc de oyun beles ps4 te sikintili

Yav he he zorrentci veled

• quote:

Ohoo hocam ps4'ü alalı 6 ay geçti :D Bf4'ü oynadım sıkıldım sattım. Şu an acayip şekilde the eşder scrolls online'a sarmış durumdayım.

Dostum niye sıkıldın acaba ? oyunmu yoktu elinde ? PS4 kolay kolay sıkılcak bir cihaz değil bence
  • ESAras kullanıcısına yanıt
    Hayır yav bf4 ten sıkıldım ps duruyo :D The elder scrolls online'ı ps4'ten oynuyorum zaten :D

• quote:

Hayır yav bf4 ten sıkıldım ps duruyo :D The elder scrolls online'ı ps4'ten oynuyorum zaten :D

Aldıgına pişman oldunmu peki cihazı yani ''ulan keşke pc alsaydım'' dedinmi
  • ESAras kullanıcısına yanıt
    Yok şu an gayet mutluyum iyi ki ps4 almışım

• Iyi Güle güle kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be para bol herhalde.

Gerçi ben para verseler bu saatten sonra nvidia almam artık. Paragözlükten çıkmış pinti herifler.

Ps4'ü gömmenin bir anlamı yok arkadaş güzel bir online altyapı(Süper değil) rahat,şu oyunu hangi ayarlarda kaldırırım demeyecekse gitsin PS4 alsın.

Grafik düşkünüyse bulaşmasın. Ben sırf 60 FPS takıntısı gelmeye başladı ondan dolayı hala geçemiyorum.

Oynayacak oyun bulabilirsin fakat çok yok maalesef. PS3'ün varmış. PS4 remastered oyunlarla dolu. Her ne kadar PS3'üm olmayıp o oyunları oynayamamış bile olsam. Kimisi için sevindiricidir belki bir şey diyemem. Ben PS4'e bu yüzden geçmek istemiyorum. Bu sene için özel oyun yok. Ne diye alayım ki o zaman değil mi?

Arkham Knight olayı tamamen moralimi bozdu zaten.

GTX 660 ti'mla da GTA V'i mediumda zor oynuyorum. Upgrade etmenin vakti geldi de. Emin olamıyor be insan PS'ı görünce

• hede höde yine aynı çöp konu
  • kimse de oyun adaletinden bahsetmemiş. online oyun oynarken herkesin bilgisayarı aynı değil, onu geçtim herkesin mause klavyesi bile aynı değil. oyun manyakları 200 liraya mouse alıp oynuyor, sen logitechin yuvarlamalı mouseyla oynarken..

ama ps öyle değil, herkes eşit. online oyun için ps alınır.
  • Ps4 sadece oyun için sıkıntısız oyun aracı zaten arkadaşlar bahsetmiş sistem ile Donanım ile oynamayı seviyorsan dehşet grafikler olsun diyorsan pc al.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.