Şimdi Ara

ps4 mu r9290 li sistem mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisi ve nedeniyle + si -si 1 ay icinde alcm szn yorumlariniz onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 290 lı sistem tabiki De.

Klavye Mouse rahatlığı,gerektiğinde upgrade imkanı ,çok daha ucuz oyun fiyatları

• Sistem
  • Elinde idare edecek bir pc ve uygun bir tv varsa ps4 tabiki.

Upgrade e gerek yok aynı paraya oyun alırsın istemediğin kadar.Optimizasyon ve takılmayla ilgili sıkıntın olmaz.Psnden oyun alırsın veya elindeki oyunları takaslayarak yenilerini oynarsın bu yolla oyunlar ucuza gelir.Amaaa bu senin oynayacağın oyunlara da bağlı.Sadece fps oynuyorsan ps4 alma.Ben psde fps oyunlarının yüzüne bakmıyorum gerçi.Sanırım yeni uncharted geliyor ps4e ve gta 5 de çıkar büyük ihtimal.Fifa 14 next gen filan konsolda oynamanın zevkini biliyosundur heralde.Yani bilmiyorum ps3de last of us, uncharted 3 gta 5 filan oynadın mı.Pc kadar iyi grafikleri olmasa da cidden pcde bulunmayan çok çok güzel oyunlardı.Gerçi gta pcye çıkabilir kesin bişey yok ortada.

Ben ps4 diyorum tabi elindeki pc çok eski birşeyse önce bir pc toplaman lazım.Pc toplayınca da ps4 alamazsın büyük ihtimal.Anca onboard takılıp high end bir ekran kartı parasına ps4 alırsın.Buda böyle bi kombinasyon.Karar senin yine de.

• Güzel bir tv varsa ps4 ve kalan bütçeyle de sistem almanızı öneririm. BF3 gibi oyunları pc de oynamak daha çok zevk veriyor açıkçası benim analogla nişan alamamamla ilgili de olabilir bu durum. Aynı zamanda sadece 1-2 tane exclusive oyun için bile ps4 alınabilir. Mesela god of war için ps3 almayı bile düşünüyorum bazen.
  • Kesinlikle PC. Konsol 'u sonraya itele her zaman için.
  • Hala tereddüluyum çünkü pc de ps de kendi icinde cezbedici lakin ben bf dayz crysis gibi oyunlar yuzunden pc ye yakinim lakin onumde 1 aylik bur surec var bu surec ne gostercek bakalim yorum yapanlara ilgilerinden dolayı TEŞEKKÜRLERIMI SUNARIM...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 470 mi PS4 mü?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Güzel bir tv varsa ps4 ve kalan bütçeyle de sistem almanızı öneririm. BF3 gibi oyunları pc de oynamak daha çok zevk veriyor açıkçası benim analogla nişan alamamamla ilgili de olabilir bu durum. Aynı zamanda sadece 1-2 tane exclusive oyun için bile ps4 alınabilir. Mesela god of war için ps3 almayı bile düşünüyorum bazen.

Guzel bir tv var lakin pc icin ayrdigim para 3bin lira ve bundan kalan parayla pek sistem olusmaz :(

• Her türlü 290 lı sistem. Ps4 un öne çıktığı oyunlarda takarsın pc ye bi gamepad, keyfine bakarsın. Pc ye upgrade yaparsın. Steam den oynları çok daha ucuza alırsın. Ps4 oyunları medium da açarken sen ultra da oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _iAmPro_

Her türlü 290 lı sistem. Ps4 un öne çıktığı oyunlarda takarsın pc ye bi gamepad, keyfine bakarsın. Pc ye upgrade yaparsın. Steam den oynları çok daha ucuza alırsın. Ps4 oyunları medium da açarken sen ultra da oynarsın.

+1
    Gamepad çok büyük bir nimet ama exclusive oyunlar bayağı bir sorun. Yani The Last of Us'ı keyifle oynayamadım bu yüzden. Uncharted 3'ü de. GTA V tek umudum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.