Şimdi Ara

ps4 nasil oyun yuklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kac farkli sekilde oyun yukleyebiliriz?
    kutulu oyun yerine internetten indirecegim.

bunun icin ps hesabindan oyun satin alip yukleyebiliyorum bu ilk secenek.
    psn plus ile her ay ucretsiz oyun/oyunlar oluyor onu indirebiliyorum bu baska secenek.

forumda bir de psn kardesligi pre sec hesaplar var onu tam olarak anlamadim.

play store/apple store gibi psn hesaplarin sifresini paylasarak o hesaptaki oyunlari mi indirebiliyoruz?

• hocam kardeşlikte hesap alıyorsun indiriyorsun oynuyorsun işin bitince istersen satabiliyorsun istersen arşiv yap
  • klongs kullanıcısına yanıt
    Peki hesap satin almadan o kisinin hesabina girip oyunu indirip ciksam cikis yapsam da oyunu oynayabilir miyim?
    pre-sec farki nedir?
  • Bir Playstation hesabıyla iki kişi girip oynayabilir buna kardeşlik deniyor.O da şöyle oluyor
    Bir playstation hesabının iki hakkı oluyor

1-Primary(Birincil) Hak
    Primary olmanın avantajı örneğin A hesabı sende primary olarak ekliyse istediğin her hesaptan A hesabındaki oyunlara erişebilirsin örnek olarak B hesabına giriş yaparsan A'daki oyunları oynayaiblirsin.

2-Secondary(İkincil) Hak
    Secondary hakta A hesabındaki oyunları oynayabilmen için mutlaka A hesabına giriş yapman gerekiyor.Yani B hesabına giriş yaptıktan sonra A hesabındaki oyunları oynayamazsın.

Ahmet ve Mehmet aynı anda A hesabındaki oyunları oynayabilir. Ahmet hesabı primary olarak kullanır Mehmet hesabı secondary olarak kullanır. Burada dikkat edilecek tek şey Ahmet hiçbir zaman A hesabına giriş yapmaması gerekir cünkü zaten diger hesaplardan A'daki oyunlara erişebilir primary oldugu için. Eger A'ya giriş yapıp oynarsa mehmet'in secondary hakkını gasp eder.Mehmet oynayamaz

Oyun kiralamada veya satın almada 3 farklı şekil olaiblir primary hakkı satın alabilirsin secondary hakkı satın alabilirsin yada çift hak satın alabilirsin bütcene uygun olarak.(güvenilir kişilerden alısveris yap)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 13 Eylül 2019; 10:33:5 >

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    O zaman oyun alirken primary mi almam lazim. Bir konuda sec icin oyunlari internet olmadan oynayamazsiniz dendi.

Ben zaten calistigim icin 3-4 ten sonra gunde 2-3 saat vakit gecsin diye oyunlara sarayim diyorum.
    Oyle bir oyun bagimliligim yok, direkt pre hesap satanlardan hesap almak mi yoksa tum hesap yerine sifresiyle oyunu indirip(ucretiyle) tekrar geri vermek mi mantikli benim icin?

bir nevi oyun kiralama gibi sanirim, indirip tekrar hesabi versem hesap baskasina vs gectiginde ben oyunda sorun yasar miyim? Benden silinir mi?
  • Primary mi seconday mi alacağın sana kalmış.
    Ben oyunları istediğim hesaptan oynarım diyorsan primary al.
    Yok hesap bana farketmez oyun olsun yeter diyorsan secondary al.

Kardeşlik kuracaksan sadece güvenilir kişilerle kur eğer hesapla olan ilişiğin kesilirse(şifre değiştirme vs.) oyunlarla olan erişimin kesilir giremezsin oyunlara.
    Ya güvenilir kişilerle kur yada hesabını tamamını satın al (mail bilgileriyle vs.)

Oyunlar çok pahalı oldugu için ben kiralama yoluyla oyun onuyorum oyunları kendi hesabımdan oynamayı sevdiğim için de primary hak kiralıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/kiralik-ps4-oyunlari-fifa-20-nba-2k20-pes-2020-borderlands-3--135219479

bu arkadaşa gözün kapalı güvenebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.