Şimdi Ara

[PS4 OYUN KULÜBÜ] OYUN ARKADAŞLIK GRUBU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
5.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tomb raiderı xbox360 ta oynadım zaten.watch dogsa kimse mükemmel mutlaka oynayın falan demiyor.alın idare eder diyorlar puanlarıda malum pek iç açıcı değil.neyse beklemedeyim.bu arada yakında bf4 ü satılığa çıkartırım varmı ihtiyacı olan
  • Yapma işte bunu Reis. Sensiz BF4 çekilmez. Satma sen o oyunu, BF4 dursun. Takılırız arada yine.
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Abi bf4 e harita alır takılırız ya hemen satma yazın sıkılırsın yada watch dogs alıp online atıcaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel huyum bu ara verdiğim oyuna bir türlü geri dönüş yapmıyorum.sıkıldığım an satıyorum ama neyse oda beklemede kalsın siz öyle diyorsanızsürekli 2. el bölümünü takip ediyorum uygun bişey bulursam alacam
    Aynen abi tut bf4 ü sen yeni haritalar iyi olursa takılırız daha yoksa ben de sıkıldım.Blursan uyguna watch dogs al ya online zevkli yine götürür yani bi süre

• revolver kullanıcısına yanıt
    Abi sen 1943 ü aldım deyince şimdi açıp oynadım biraz özlemiştim valla hala da dolu serverler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaob -- 28 Mayıs 2014; 20:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknf8

Ani sen 1943 ü aldım deyince şimdi açıp oynadım biraz özlemiştim valla hala da dolu serverler

Download yapıyor şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mevlüt abi akşamları bakıyorum arada psn e telefondan, sen yoksun hayırdır oyun illallah mı getirdi sana da

• Sanki sen varsın Nerde bizim takım kaç gündür. İlter de olmasa sap gibi kalacağız.İlter'le bir fifa oynayışımız var görmeniz lazım her gelene 3-4 atıyoruz, affetmiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolver -- 29 Mayıs 2014; 15:30:57 >
  • Aynen gına geldi artık.gerçi bende bakıyorum ara sıra yine gireyim diye ama bizim kulüpten kimse olmuyor.bence bf4 misyonunu tamamladı yeni heyecanlar lazım bize

• revolver kullanıcısına yanıt
    mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Abi 1-2 hafta sonra tamamen aranızdayım okul vs var malum finaller biraz özleyin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaob -- 29 Mayıs 2014; 10:59:03 >
  • bilimsel çalışmalarını özleyecez valla kulaklarımız paslanacak
  • Abi biraz özleyin beni geldiğimde aynı performansta devam ederim çalışmalarıma
  • bu fotolarda son bf4 çalışmalarımızdan.helikopterli bölümde baya bir mücadele verdik.oyun için değil helikopteri köprüden çıkarmak için

[PS4 OYUN KULÜBÜ] OYUN ARKADAŞLIK GRUBU [PS4 OYUN KULÜBÜ] OYUN ARKADAŞLIK GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvlt42 -- 29 Mayıs 2014; 21:38:06 >

• eksikliğim hissedilmiyor diyecem ama toplu halde gelecek bi hayır mesajından korkuyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3

eksikliğim hissedilmiyor diyecem ama toplu halde gelecek bi hayır mesajından korkuyorum :/

eveeeet dur bide şöyle bir msj var
    kimsin sen , kim çıktı , isimini söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

quote:

Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3

eksikliğim hissedilmiyor diyecem ama toplu halde gelecek bi hayır mesajından korkuyorum :/

eveeeet dur bide şöyle bir msj var
    kimsin sen , kim çıktı , isimini söyle

Ben SMAW aldım sen JAVALİN al

• Paulownia kullanıcısına yanıt
    Uçak aldim geliyorum, oyunun kaderi ellerimde,

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.