Şimdi Ara

[PS4 OYUN KULÜBÜ] OYUN ARKADAŞLIK GRUBU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
1
Favori
5.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watch dogs a yumuldunuz galiba beyler ses gelmiyor
    Not: Takım lideri nereyi işaretlerse oraya giderim, uzayda ayı işaretlese bir şekilde giderim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun zafer ve alperde gördüm başka kimse almadı heralde.bende bu arada wolfenstein aldım yoklukta bu denk geldi.watch dogs malesef benim tarzım değil.zaferde söyledi normal oyundayken adamlar hakleyip paranı pulunu alıyor soyup soğana çeviriyorlarmış
  • online invasion sekmesini kapatması lazım yoksa rahat bırakmazlar durmadan geliyorlar:)Zafer abi oyununa hacklemek için girdiklerinde neler söylediğini tahmin edebiliyorum bazen deli ediyorlar adamı

• @3KuR_SaD3

@mvlt42 Abi wolf nasıl oyun ?
  • Paulownia kullanıcısına yanıt
    emre muhtemelen yarın elimde olacak.incelemeleri burdan yollarım
  • Dostlar Watch Dogs un ana senaryosu Dallas dizisini aratmayacak uzunlukta:) mübarek bitmek bilmedi.

Mevlüt hocam bende Wolfenstein secondary hakkını aldım ama oynama fırsatım olmadı, yorumlarını bekliyoruz;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknf8

online invasion sekmesini kapatması lazım yoksa rahat bırakmazlar durmadan geliyorlar:)Zafer abi oyununa hacklemek için girdiklerinde neler söylediğini tahmin edebiliyorum bazen deli ediyorlar adamı

Hakan ne olduğunu anlayana kadar soyup soğana çevirdiler. Birde uzaklaşsan bile söğüşlemeye devam ediyor namıssız. Baktım hackleniyorum bastım gaza haritanın öbür ucundan bile hackledi. Neyse hikaye modu bitsin çetrefilli işlere giricem bende.

• revolver kullanıcısına yanıt
    Haftaya Pazartesi akşam artık dönüyorum abi senle bi online atarız wd da

• mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Abi Wolf U bitirdikten sonra ne alacaksın online da yok onda wd alırsın artık

• yahu ne wd si harbi o tür oyunlar hiç ilgimi çekmiyor.artık sony nin beleş verdiği üstün grafikli oyunlara yönelecem
    Abi bu arada trine 2 gelecek ps4 plus a.Yıllık oyunu da kaldırmışlar abi ayda 2 oyun verilecekmiş artık.Trine co-op yaparız zevkli oyun bf4 için de bir harita daha alırız al sana yeni oyun gibi işte değişiklik olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

allah utandırmasın

amin :)
  • Hadi geçmiş olsun watch dogs da bitti anasını ağlattım oyununAbi wolfenstain nasıl ? Eski havası var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaob -- 3 Haziran 2014; 17:01:01 >
  • oyuna yeni başladım.grafikler fena değil.16 bölüm var oyun biraz uzun gibi duruyor.biraz ilerlersem daha sağlıklı yorum yaparım heralde.
  • Abiler fifa 14 hesabı olan varsa ortak olmak istiyorum şimdi 100 lira veremem hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bende yok zaten beceremiyorum.2. el bölümünde daha uygunu vardır oynar satarsın fazla zarar etmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

bende yok zaten beceremiyorum.2. el bölümünde daha uygunu vardır oynar satarsın fazla zarar etmeden

Abi şimdi alırım fifa 15 duyrulur elimde kalır ondan korkuyorum yoksa 90 ana buldum bir tane
    genelde eylül-ekim aylarında çıkıyor yenisi.o zaman kadar oynar satarsın diye düşünüyorum.ama uzun süreli olacaksa bilemem.bu tür devam oyunlarında değer kaybeder
  • arkadaşlar psn de ''Injustice:Gods Among Us'' 40TL ne yapsak alsak mı????fiyat çok düşmüş değer mi acaba???
    Aynen onu bende gördüm dövüş oyunu seviyorsan kaçırma abi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.