Şimdi Ara

PS4 OYUN SIRASINDA DONMA NORMAL Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun gta 5 oynarken oyun dondu kaldı ses var ama görüntü dondu bende uygulamayı kapat dedim baştan açtım böyle şey ilk defa oldu bi sıkıntımı var acaba yoksa bu tarz şeyler normal mi?

• Değil ps4, gelecekte ps10 da bile böyle sorunlar olabilir.Devamlı değilse sorun yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cptsword C kullanıcısına yanıt
    bendede oldu aynı şey kapadım açtım bidaha olmadı
  • Oyun anında donmak normal yani peki bu disc le mi alakalı yoksa makineyle mi alakalı.
  • İlla ki arada bir olacaktır. Ama bunu tekrar tekrar yaparsa bir sorun vardır.
  • Sanirim gta5de var bu sorun. Daha once hicbir oyunda karsilasmadim donma ile ilk defa gta5de yasadim. Birde bazen oynarken en basdan (soygun sahnesinden) basliyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 15 Aralık 2014; 10:31:00 >
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var, nba 2k15, battlefield4 , demo oyunlar gibi bir çok oyun denedim ancak fifa 15 hariç hepsinde donma problemi yaşıyorum. Tam formatla başlayıp çözüm olmayınca İşletim sistemini usb den tekrar kurmaya kadar hatta hard diske bad sektor taramasın yapılmasına kadar bütün çözüm yollarını denedim ancak halen donma sorunu devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal normal
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    normal olan nedir?
    Forumu kirletmemek adına buna benzer sorun yaşayanlar varsa tecrübelerini aktarabilirse fena olmaz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerus2015

normal olan nedir?
    Forumu kirletmemek adına buna benzer sorun yaşayanlar varsa tecrübelerini aktarabilirse fena olmaz,

Şevketmarco yazmiş zaten. Pc olsun xbox olsun ps4 olsun boyle problemler olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.