Şimdi Ara

PS4 Oyundaki Kilit Nasıl Kalkar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben TR Psn den Önceden Plus İLe Verilen Ücretsiz Oyunlardan almıştım. Hep TR PSN Kullandım. Şuan TR PSN de Plusum Bitti.

Us Psn de Plus Üyeliğim var . US PSN'e girdiğimde o oyunlarda KİLİT İŞARETİ VAR . Oyuna Girmiyor Haliyle.
    TR PSN'i Ana Hesap Yaptım, US PSN'den tekrar denedim hala KİLİT var. US PSN i Ana Hesap Yaptım Onda da Aynı Şuan 2 Side Ana Hesap Olarak Duruyor Devre Dışı Bırakmadım Ama Hala o KİLİT İŞARETİ VAR ?

Bunu Nasıl Halledebilirim ? Yani TR deki PLUS ile Aldığım Oyunlar US PSNDEN Oynanmıyor mu İlla TR den Gene mi Plus Almalıyım ? Yoksa BU Kilitleri Nasıl Açabiirim ?

• sorunun cevabını kendin vermisin zaten "İlla TR den Gene mi Plus Almalıyım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

sorunun cevabını kendin vermisin zaten "İlla TR den Gene mi Plus Almalıyım"

Yani Almam Şart Diyorsunuz Onun İçin Ne biliyim Hep Forumda Okudum o kadarda sormuştum ama US PSNDEN PLUS al Diğer Her Oyunu Oynayabiilirsin denmişti bana ona göre almıştım bende Hatta bizzat bunuda demiştim de TR PSNDEN PLUSla verilen oyunlarda var diye ama US PSN den plus alıp Ana Hesap Yapınca O Kilitler kalkar denmişti denedim yok olmadı sizde şimdi tersini sıfırdan alınması lazım dediniz !

Tüh Boşuna gitti Şİmdi sıfırdan TR de plus paraaa.. Hiç Yolu Yok mu açmanın peki ? Warframe de bile aynı şeyi yapıyor Oda free to play düşünün :s
  • Ana hesapta ki plus tüm hesaplarda kullanılabildiği gibi ana hesapta ki oyunda tüm profillerde oynanabiliyor. Ben şahsen öyle kullanıyorum. US hesabımda plus var. TR hesabımda drive club var. İkisi de ana hesap ve US hesabımdan drive club oynayabiliyorum. Hatta ben bir makinede bir ana hesap yapıldığını sanıyordum forumdan bir arkadaşın bilgilendirmesiyle ikisini de ana hesap yaptım.

Bir yerde yanlış yapıyor olabilir misin acaba?

Bu arada önce bir hesaptan oyunu açıp sonra diğerinden açtığında bazen lisans askıda kalma gibi bir durum oluyor. Özellikle battlefield'de başıma geldi. Bir süre bekledikten sonra kilit kalkmıştı. Kilit varken açtığın zaman seni store'a yönlendiriyorsa bir yanlışın olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microbic

Ana hesapta ki plus tüm hesaplarda kullanılabildiği gibi ana hesapta ki oyunda tüm profillerde oynanabiliyor. Ben şahsen öyle kullanıyorum. US hesabımda plus var. TR hesabımda drive club var. İkisi de ana hesap ve US hesabımdan drive club oynayabiliyorum. Hatta ben bir makinede bir ana hesap yapıldığını sanıyordum forumdan bir arkadaşın bilgilendirmesiyle ikisini de ana hesap yaptım.

Bu arada önce bir hesaptan oyunu açıp sonra diğerinden açtığında bazen lisans askıda kalma gibi bir durum oluyor. Özellikle battlefield'de başıma geldi. Bir süre bekledikten sonra kilit kalkmıştı. Kilit varken açtığın zaman seni store'a yönlendiriyorsa bir yanlışın olmalı.

Yok Ben önce Tek Tek Denedim Ana Hesap Yaptım Diğerini devre Dışı bıraktım falan olmadı. 2 sinde ana hesap yaptım olmadı.
    BU Kilit İŞARETi sadece TR den Aldığım PLUS LA VERİLEN Oyunlarda var ! E Benimde TR den Plus Bitti US PSNden plus aldım ama Baktım O Kilit Kalmıyor. O Yüzden yani Sadece TR HESAP tan PLUS ile Aldığım Oyunlarda Kilit var. Tıkladığımda Store Falan Yölendirmiyor. Uygulamanın Süresi Doldu gibi bişi yazıyordu sanırım O kilitli kalıyor onlar.

• Ucretsiz verilen oyunlarda belki oyle bir durum yasaniyor olabilir o zaman :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Ana hesapta ki plus tüm hesaplarda kullanılabildiği gibi ana hesapta ki oyunda tüm profillerde oynanabiliyor. Ben şahsen öyle kullanıyorum. US hesabımda plus var. TR hesabımda drive club var. İkisi de ana hesap ve US hesabımdan drive club oynayabiliyorum. Hatta ben bir makinede bir ana hesap yapıldığını sanıyordum forumdan bir arkadaşın bilgilendirmesiyle ikisini de ana hesap yaptım.

Yok Ben önce Tek Tek Denedim Ana Hesap Yaptım Diğerini devre Dışı bıraktım falan olmadı. 2 sinde ana hesap yaptım olmadı.
    BU Kilit İŞARETi sadece TR den Aldığım PLUS LA VERİLEN Oyunlarda var ! E Benimde TR den Plus Bitti US PSNden plus aldım ama Baktım O Kilit Kalmıyor. O Yüzden yani Sadece TR HESAP tan PLUS ile Aldığım Oyunlarda Kilit var. Tıkladığımda Store Falan Yölendirmiyor. Uygulamanın Süresi Doldu gibi bişi yazıyordu sanırım O kilitli kalıyor onlar.

Tr Psn hesabı üzerinden plus ile kütüphanenize eklediğiniz oyunları başka bir hesap üzerinden plus sahibi olarak oynayamazsınız. Tr Psn üzerinden tekrar plus alırsanız ise dilediğiniz tüm hesaplardan oynayabilirsiniz.

• Bedava verilen oyunlar plus bitince oynanmıyor diye biliyorum

• Daha onceden turkce psn ile indirdiginiz bedava plua oyunlarini oynamak icin o hesaptan plus almaniz gerekir. Daha once pmden de yazmistim amam. Neyse gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 1 Kasım 2014; 22:54:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Tr Psn hesabı üzerinden plus ile kütüphanenize eklediğiniz oyunları başka bir hesap üzerinden plus sahibi olarak oynayamazsınız. Tr Psn üzerinden tekrar plus alırsanız ise dilediğiniz tüm hesaplardan oynayabilirsiniz.

Cevap icin sagolun keske onceden bilseydim almazdim PLUS i ben hepsinde sorunsuz girebilecegim dendigi icin almistim. Sonucta US Psn de plus hesabim var ANA HESAP 2 SIDE Ama TR deki PLUS la verilen oyunlari calistirmiyor US Psndeki PLUS .

O kilit surekli var sizde simdi Sadece bedava verilen oyunlar ayni hrsapla acilir deyince insan haliyle arada kaliyor. Malum Tek Plus Hesabi Her Her Hesap Icin Her Oyunj Calistirir Yeterki Ana Hesap Yapin deniyordu bende o yuzdrn US den almistim Plus i Demkki Calistiramiycam o bedava oyunlar US Psnle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 1 Kasım 2014; 22:54:44 >

• Ps4 tüm kilit simgesinin nedenlerini 1 video da toplamaya çalıştım umarım faydalı olur

https://www.youtube.com/watch?v=XDIsSvIOVUI&feature=youtu.be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.