Şimdi Ara

Ps4 + Pc icin monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4 almayi dusunuyorum eskide bir laptopum var arada csgo oynuyorum hem pc hem ps4 te kullanabilecegim hoparlöru olan (ps4 icin gerekiyor sanirim) 2 hdmi cikisli (sanirim hem pcyi hem ps4u ayni anda baglamak icin gerekli?) 750 tl ye kadar (mumkunse 500 tl daha iyi olur) bir monitortavsiye edermisiniz?

Pc ve Ps ayni anda nasil baglaniyor bilmiyorum unuttugum ,atladigim bir sey varsa yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk95a -- 15 Haziran 2016; 12:59:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk95a

Ps4 almayi dusunuyorum eskide bir laptopum var arada csgo oynuyorum hem pc hem ps4 te kullanabilecegim hoparlöru olan (ps4 icin gerekiyor sanirim) 2 hdmi cikisli (sanirim hem pcyi hem ps4u ayni anda baglamak icin gerekli?) 750 tl ye kadar (mumkunse 500 tl daha iyi olur) bir monitortavsiye edermisiniz?

Pc ve Ps ayni anda nasil baglaniyor bilmiyorum unuttugum ,atladigim bir sey varsa yardimci olursaniz sevinirim

merhaba monitör olarak Asus VX229H modelini düşünebilirsin.
    2 hdmı girişi var hoparlörü var aynı anda 2xhdmı ve vga olarak 3 cihaz bağlayabilirsin ve tek tuşla geçiş yapabilirsin bunların arasında.
    ürünün sitesinin linki :http://www.asus.com/tr/Monitors/VX229H/specifications/

ürün şuanda vatanda 527tl

pc ve ps4 ü hdmı üzerinden bağlayabilirsin.

• 5ms tepkime online oyunlarda cok sorun yasatirmi? (Ps4) Birde icinden hdmi kablosu cikayormu bir bilginiz var mi?

Birde hdmi cikmiyorsa (galiba cikmiyor)kablo onerebilrmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk95a -- 15 Haziran 2016; 15:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.