Şimdi Ara

PS4 piyano black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu PS4 un piyano black kısmı cok çizildi satılıyor mu parca olarak ?

• şuanda amerikada çeşitli tasarımlarda emsalleri mevcut fakat tr için bilmiyorum
  • Peki teşekürler bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhytmtut

Peki teşekürler bilgilendirme için
    Beyaz candır :)
  • bulamadım amazon da nerede satılıyor
  • quote:

bulamadım amazon da nerede satılıyor
    Mat olani ebayde satiliyor,yanlış hatirlamiyorsam 150~200 lira gibi bir fiyati vardi.
  • Tamam hocam teşekkürler
  • quote:

Tamam hocam teşekkürler
    Silmeyin onu. Çıkarıp yıkarın sabunlu ılık suda.
  • rhytmtut kullanıcısına yanıt
    Yada istersen benim gibi ucuz yollu çizilmeye karşı komple sökülüp takılan alttaki üründen alırsın gerçekten görsel anlamda çok güzel duruyor.

http://www.n11.com/playstation-4-karbon-fiber-skin-kaplama-P18790174
  • Hocam bende skin kullanıyordum sökerken o kadar çizildi zaten yeni almayı düşünüyorum 150 200 çok fazla
  • quote:

Hocam bende skin kullanıyordum sökerken o kadar çizildi zaten yeni almayı düşünüyorum 150 200 çok fazla
    Böyle şeyleri niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz anlamıyorum. Çalıştığı sürece istere komple kapağı paramparça olsun dert etmeyin.
  • Göz zevki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Böyle şeyleri niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz anlamıyorum. Çalıştığı sürece istere komple kapağı paramparça olsun dert etmeyin.

hocam ileride satınca bazıları çizik falan olmamasını istiyor cizilmemesi daha iyi olur satarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

hocam ileride satınca bazıları çizik falan olmamasını istiyor cizilmemesi daha iyi olur satarken

Kardeş o zaman elden çıkarmaya yakın almak mantıklı, şimdi alsan 3 güne yine çizilecek bununla başedilmez.

Yabancı forumlarda millet bu piano black kısmı ince su zımparası ile bir iki zımparaliyorlar hafif. Traşlanmış metal gibi oluyor daha şekil oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 8 Nisan 2015; 15:07:38 >
  • Hocam bulamadım link atabilirmisiniz
  • rhytmtut kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkte var. ama ben 30 lira gibi birşeye almıştım nerden hatırlamıyorum.istersen nette ps4 skin yaz çıkar zaten ama alırken 3M karbon fiber olsun en iyisi o çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Aşağıdaki linkte var. ama ben 30 lira gibi birşeye almıştım nerden hatırlamıyorum.istersen nette ps4 skin yaz çıkar zaten ama alırken 3M karbon fiber olsun en iyisi o çünkü

2. el alacak adam piano black kısımdaki kılcal çiziklere bakıp almayacaksa versin tam parasını da gitsin 0 alsın. Beyler unutmayın cihazlar bize hizmet etmek için varlar bizim onlara hizmet etmemiz için değil. Haftada bi kere ıslak mendılle silin elektrikli süpürgenin ince ucuyla da hava cıkıslarını çektirin bu kadar.

• Hocam piyano blackden bahsediyoeum 150 200 e var dediniz ya bulamadım
  • Beyaz hem görüntü olarak daha iyi hemde cizik belli etme bakimindan bence daha iyi.
  • Bencede beyaz daha iyi ama kirlenip gri ye döner diye almadım skin olarak beyaz almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.