Şimdi Ara

[PS4] Playstation Store hatası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün baktım BF4 35.60TL ye düşmüş Plus üyeleri için. Daha PS4 ü de yeni aldım hiç kart felan eklemedim bugün İş bankası bankamatik kartımla oyunu almaya çalışırken ps4 üzerinden lütfen kart numarasını doğru girdiğinizden emin olun felan dedi bir kaç kere denedim olmadı sonra dedim bari bilgisayardan halledeyim orda da şimdi böyle diyor Lütfen kredi kartınızda görüldüğü şekliyle adınızı girin şaka gibi bir şey adımdan mı şüphe edeyim bir bilgisi olan varsa çok makbule geçer.

• Banka kartıyla oyun alamazsın. Kredi kartın yoksa migrostan paypal nakit kart al 5 tlye. Onunla alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankamatik kartı neden olmuyor ? Yani sonuçta Online işlemlere açık 3d secure felan her şeyi... Peki buy PSN Store Cüzdan kodları nerelerde satılıyor Paypal felan hiç uğraşmıyayım daha önce hiç kullanmadım.

Not: Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin
    yeni hata isim de Türkçe karakter olmaması lazımmış değiştirdim adres biglilerini de ismi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: straytwow

Bankamatik kartı neden olmuyor ? Yani sonuçta Online işlemlere açık 3d secure felan her şeyi... Peki buy PSN Store Cüzdan kodları nerelerde satılıyor Paypal felan hiç uğraşmıyayım daha önce hiç kullanmadım.

Not: Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin
    yeni hata isim de Türkçe karakter olmaması lazımmış değiştirdim adres biglilerini de ismi de.

Kardeşim paypal hesabı acmayacaksın. Paypal kart alıcaksın 13 yasının üstünde herkes alabiliyor. Ugrasmanı gerektiricek bişey yok kartı 5 liraya alıp aktif ettiriceksin netten. Teb banka atmsinden icine para koyup oyununu alabilirsin. Bence böyle yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.