Şimdi Ara

PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!
    Arkadaşlar fiyat konusunda pazarlık teklif etmeyin, zaten sıfır bir ürün olarak varsayın. 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ. Satma sebebim konsolu özlediğimi düşünmüştüm gidip tekrar aldım fakat gerçekten artık oyun falan oynamadığımı net olarak öğrendim haliyle gereksiz bir alış-veriş oldu zararın neresinden dönülse kardır mantığıyla satışa koyuyorum en azından bir arkadaşım hayrını görsün hemde sınırlı bir üretim yakışıklı bir konsolu olsun 2650 lira vermeyin sıfırına. (24 mayıs indirimi de bitiyor zaten)

Dolar bu kur dan devam ettiği sürece yakında 2300 liraya normal siyah mat kasa Ps4 pro da bulanmayacaksınız kaldı ki oyun da yok içerisinde ,normal kasa bir ps4 pro'yu 2300 liraya alacağınıza bu sınırlı sayıda üretim olan God Of WAR limited sürümünü almanızı isterim yanında kutulu God Of War oyunuda hediye geliyor şuan an itibari ile 200 lira ya rahat satabileceğiniz bir oyun.. Kısaca aldığınız fiyat üzerinden 200 lira daha düşebilirsiniz oyunu satarak.. Ürünü 20 mayıs tarihinde tarafımdan TEKNOSA'dan alındı 24 ay SONY EURASIA garantili bir üründne bahsediyoruz.

Ortalama 6 ay önce de kendi ps4 pro (siyah mat kasa) konsolumu satmıştım forumdonanım üzerinden referanslarıma bakarak sattışlarımı görebilirsiniz.

Özellikle son bir kaç gündür zamanında kendi kurmuş olduğum oyun klanımdan baskı görüyordum dayanamarak gidip aldım ancak yok gerçekten benden geçmiş bu işler.. Ürün sıfır bir üründür alacak arkadaşıma fatura dahil herşey gönderilecektir hayırlı olsun..

PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!PS4 PRO 1TB GOD OF WAR LIMITED ED! 24 AY SONY EURASIA GARANTİLİ!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 12 Mayıs 2020 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sıfır bir cihaz için çok güzel fiyat.. Yanında da oyun olacak ki onun da fiyatı malum şuan piyasada..

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.. Canavar gibi makine..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün Tarafımdan alınmıştır

Her iki tarafa da hayırlı olsun
  • Hocam benle anlaşmıştınız başkasına mı gitti ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış anlaşılma olmadıysa ben aldım 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    Ürün pazarlıksız Hasan hocama (s_g_m_s) satılmıştır. İlgisinden ötürü T.ederim kendisine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.