Şimdi Ara

Satılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia Garantili
    Tarafımdan tam 1 yıl önce Vatanbilgisayar'dan alındı, yani 1 yıl daha Sony Erurasia garantilidir. Fatura ve kutu içeriği eksiksiz olarak teslim edilecek.

Açıkcası böyle elektronik cihazlarda titiz biriyimdir, Dualshock'u aldığım günden itibaren kılıfla kullandım ve en ufak nokta hatası yoktur cihazımın, fazla vakit ayıramıyorum ayırmakta istemiyorum bu sebeple elden çıkarma kararı aldım.

Alan arkadaşa 1-2 adet oyun hediyem olacak, alacak arkadaşım iyi günlerde kullansın, Ps4 kamerası hediyedir.

Satılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia GarantiliSatılık Playstation 4 PRO (Ps4 Kamera ve 2 Adet Oyun Hediye) Vatanbilgisayar Sony Eurasia Garantili
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Ocak 2019 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlan günceldir.
  • Fiyat biraz pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Ciddi alıcı iseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hocam.
  • 1400 tl uygunsa pm

• Oyun Bilgisayarı ile takas düşünür müsünüz hocam ?
  • Hocam oyun oynamayı bıraktığım için satıyorum.. Eskisi gibi oynamıyorum teşekkür ederim teklifiniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunlarne

• koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Oyun olarak The order 1886 (Türkçe) ve Bloodborne dlc'ler ile birlikte (türkeçe)opsiyonel olarak The CREW Deluxe vardır. Tüm hesaplar çift halktır, kamera ile birlikte teslim edilecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.