Şimdi Ara

PS4 PRO 7116b Surum:9.00 1 TB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzErol -- 8 Mayıs 2022; 11:10:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat nedir?

• edgemaster kullanıcısına yanıt
    7.000

• OğuzErol O kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar ucuz cihazda problem mi var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DerMeister_ D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi problem yok fiyati yanlis okudun galiba

• Neden bu kadar ucuz derken arkadaş kinaye yapmış hocam HAKLI OLARAK. Hani bu cihazlar 10 yıl öncesinin teknolojisi ya. Miadi dolmuş külüstür cihazlar. Alan kişinin elinde kalacak çünkü seneye destek kesilecek. Zaten satanların tamamına yakını ps5 e geçtiğinden, son kullanıcı olmamak için elindeki tarihi eseri fahiş fiyattan birine satmanın derdinde ya. Onu kastetmistir arkadaş 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haklisiniz bisey diyemem ama iste gelin gorun ki su maddi imkanlar dahilinde ps5 alamadigimiz icin eski nesil cihazlar degerleniyor.piyasada olanlari ve fiyatlari arastirdim tabiki.gonul isterki ps5 alip sorunsuz keyfine varalim.iyi gunler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim 9.00
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ps4 pro 7016 modeli 2016 da piyasaya çıktı.
    Ps4 pro 7116 modeli 2017 da piyasaya çıktı.
    Ps4 pro 7216 modeli 2017 ortalarında çıktı.
    Ps4 pro 7218b modeli Eylül 2017 de çıktı.

Ve ayrıca sizin desteği kesilecek cihaz haberi 2021 de yayınlanmış ama daha hala desteği devam ediyor hocam. Ps3 ün bile desteği haziran 2021 de kesildi sanırsam hocam. 2024 tahmini diye konuşuluyor. Güzel bir araştırma yaptım hocam. Sony çip krizi nedeniyle bence uzun süre desteğine devam eder. Ps5 ile ps4 pro arasındaki farkları da uzatmadan yazayım. 1080p 120 fps oynama imkanı var bazı oyunlarda. O da ülkemizde malum dolar kuru nedeniyle 120 hz tv alacağına pc toplar daha iyi. 4k 60 fps bazı oyunlarda veriyor. Birde en önemlisi ps5 ile ps4 pro arasındaki fark keskin kenar yumuşatması var. Bence daha hala pro da iş var bu kadar külfete girmez çoğu insan. Ps5 i yurtdışından bir tanıdığa getircem 650 dolara ikinci el ps5 lere 13000 tl vermeye niyetim yok. Ps5 pro ne zaman çıkarsa o zaman yavaş yavaş ps4 promu arşive kaldırcam.

• ScarletOverKiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı uygun olduğu müddetçe alınabilir yine sıkıntı yok. Benim anlatmak istediğim bu paralari verdikten sonra neden eski nesil alayım? 🙂

Series s te Ssd var, quick resume var, rdna 2.0 var, ray tracing var, smart delivery var vs vs. Yanlış anlaşılmasın xbox vs ps konusu değil burası da. O kadar para verip eski nesil almam ben almadım da. Xbox miş ps miş bakmadım yeni nesil mi yeni nesil bitti 🙂

Son not: Gta 6 mesela sadece YENİ NESİLE çıkacak. Burası kesin. Dolayısıyla eski nesilde kalmanın nerdeyse hiçbir anlamı kalmadı hocam ŞAHSIM ADINA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 10 Mayıs 2022; 8:31:41 >
  • 2006 da çıkan PS3 şu an 1500-2000 seviyelerinde söyleyeceklerim bu kadar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ereneren E kullanıcısına yanıt
    Satıcının 1500-2000 demesi fiyatının o olduğu anlamına gelmiyor. Benim aracımın ederi 200 diyelim benim 400 demem aracın ederi 400 anlamına gelmiyor 😄 Ederini de satıcı değil alıcı belirler. Pro ya 7000 yazan adam 4500 e ancak satabiliyosa değeri de ederi de 4500 dür 😉

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.