Şimdi Ara

Ps4 pro aldım tavsiyeler üzerine kesinlikle değer:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullan hocam,evet konsol çok güzel,özellikle pro,ex oyunları çok iyi zaten satma sebebide ex oyunları.Ancak çoklu platformda pc tabiki önde mevzu 2-3 yaprak değil,pc de fps sınırı yok en büyük farkı o zaten

ayrıca tabi grafik farkıda var.Ve de pc de istediğin kontrolcüyü, pc de dualshock 4 dahil,kablosuz titreşimli şekilde oynayabiliyorsun.Bunu hem ps4 pro hemde pc oyuncusu olarak yazıyorum,ve de sürücü güncelleme işi zaten

otomatik oluyor onunlada uğraşmıyorsun.Bana göre konsolun tek güzel tarafı ex oyunları çok güzel,imkan varsa ex oyunları konsolda diğer oyunları pc de oynamak.
  • Koltuğa uzanıp oyun oynamanın tadına arkadaşımda ps4 oynadıktan sonra vardım . Eğer 1000TL’lik o rahat oyuncu koltuklarından yoksa 1saatten sonra PC’de oyun oynamak işkence haline geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D091CF6B3 -- 30 Ekim 2017; 18:25:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 alacaklar biraz beklesin xbox yenisi cikinca fiyatlar uygun hale gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKNonSs

Koltuğa uzanıp oyun oynamanın tadına arkadaşımda ps4 oynadıktan sonra vardım . Eğer 1000TL’lik o rahat oyuncu koltuklarından yoksa 1saatten sonra PC’de oyun oynamak işkence haline geliyor.

Tamamda hocam dualshock dahil çeşit çeşit,kontrolcü pc ye kablosuz ve titreşimli olarak bağlanıyor zaten,eskidendi o.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Ps4 pro almamın en büyük nedeni aile veya kardeşim ile beraber oyun oynamaktır.

Çift kişilik oyunlar büyük ekran 4k bir TV de son derece güzel oluyor.

İkinci neden: donanım farkı yok ve hile gibi saçmalıklardan kurtuldum. Mevzu bilgisayara takılan dualshock değil yani :)

Ayrıca iyi bir bilgisayarım var. Ama inan bana yüzüne bakmıyorum, ps4 pro aldıktan sonra :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absence In Entity -- 31 Ekim 2017; 11:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Ps4 pro almamın en büyük nedeni aile veya kardeşim ile beraber oyun oynamaktır.

Çift kişilik oyunlar büyük ekran 4k bit TV de son derece güzel oluyor.

İkinci neden: donanım farkı yok ve hile gibi saçmalıklardan kurtuldum. Mevzu bilgisayara takılan dualshock değil yani :)

Ayrıca iyi bir bilgisayarım var. Ama inan bana yüzüne bakmıyorum, ps4 pro aldıktan sonra :)

Bu arada pc de tv ye bağlanıyor,ikincisi eminim sizden çok daha eskiyimdir konsol oyuncluğunda,ps1 başladım şuan

ps4 pro da kullanıyorum,ex oyunları proda mükemmel,ancak çoklu platformdaki oyunları pc de oynuyorum,fps farkı ve

grafik yüzünden.Ayrıca 4k bit diye bir tv yok sizin dediğiniz 4k tv,bu arada pc de 4k native oynuyorsunuz bilginiz

olsun,ayrıca bende şuan 4k hdr monitör kullanıyorum ayrıca pg279q 144 hz gsync monitörde kullanıyorum.

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Ailem özellikle annem klavye mouse ile oynayamıyor.

2. Coop oyun keyfi özellikle pes, fifa ve araba yarışlarında çok zevkli oluyor.

Pc televizyona tabiki takılır ama ev düzeni için kötü oluyor. Ayrıca pc de işi olanlar sürekli sizi rahatsız edebilir. Ev internet kafe misali gibi ise bir şey diyemem. Konsol tam bana göre pc den çok daha fazla zevk aldığımı söyleyebilirim.

Dün akşam ailece Evil wtihin oynadık. Aldım kablosuz kolı elime :))) onlar yorum yapıyor benimle aynı heyecanı yaşıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absence In Entity -- 31 Ekim 2017; 11:53:21 >
  • Hardcore pc Gamerdım bende ps4 ile tanıştiktan sonra bende yüzüne bile bakmıyorum ayrıca oyunlar bedavaya geliyor takas yöntemi sayesinde 😊

• quote:

Ailem özellikle annem klavye mouse ile oynayamıyor.

2. Coop oyun keyfi özellikle pes, fifa ve araba yarışlarında çok zevkli oluyor.

Pc televizyona tabiki takılır ama ev düzeni için kötü oluyor. Ayrıca pc de işi olanlar sürekli sizi rahatsız edebilir. Ev internet kafe misali gibi ise bir şey diyemem. Konsol tam bana göre pc den çok daha fazla zevk aldığımı söyleyebilirim.

Dün akşam ailece Evil wtihin oynadık. Aldım kablosuz kolı elime :))) onlar yorum yapıyor benimle aynı heyecanı yaşıyorlardı.

Dediğiniz gibi ortam varsa ayrı mevzu,bende konsolun ex oyunlarından aldığım zevki pc deki hiç bir oyundan

almıyorum.Sadece iki platformda olan oyunları pc de oynuyorum,pc yi benden başkası kullanmadığı için iş sıkıntısıda

olmuyor.

• Ben bir şey sormak istiyorum bir hafta içinde ps4 alıyorum ama karar noktasında net değilim evimde 4k tv yok bu durum da sizce hangisini alıyım slim mi pro mu?
  • oist O kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa Pro alın. Ama imkan kısıtlı ise Standart PS4'de yeterli tabi ki.

• İmkanım var ama dediğim gibi 4k tv yok onun dışında bir fark hissedermiyim?
  • Ps4 pro aldım tavsiyeler üzerine kesinlikle değer:)

Yok böyle bir oyun. 😍

• oist O kullanıcısına yanıt
    Hissedersin! Bildiğim kadarı ile upscale ile çözünürlüğü yükseltiyor. 1080p 60 fps cabası :)

Ayrıca satması daha kolay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oist

Ben bir şey sormak istiyorum bir hafta içinde ps4 alıyorum ama karar noktasında net değilim evimde 4k tv yok bu durum da sizce hangisini alıyım slim mi pro mu?

İmkanın varsa kesinlikle pro al yeni çıkacak oyunlarda hep pro desteği var eğer ileride imkanın olurda 4k 100hz bi tv alırsan hdr ile mükemmel sonuçlar alırsın şu an lost legacy bambaşka 4k da
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    BF4 nasıl zevkli mi?

Ps4 üzerinde! Pro ile bir avantajı var mı? Teşekkürler.

• Hocam belki yanlış ksiye yazdin ama cevap vereyim ben bf4 oynamadım ps4 üzerinde cod ww2 ve star Wars in yeni oyununu oynadım cod ww2 online dan çok zevk aldım kol ile ama alışmak uzun suruyor cidden ama alisinca öldürmeye hafiften başlıyorsun. Aklımda bf1 alıp oynamak da var. Fark olarak da şöyle birsey duydum takibi pro performansi daha yüksek(aksiyonlu sahnelerde fps drop olayı daha az ve görüntü keskinliği daha fazla )ama Sony'nin sanirim normal ps4 kulllanicilari icin dezavantaji önlemek için her iki konsolda da online oyunlarda fps yi sabitliyorlar mesela pro 60 alacakken 30 da sabit oluyor diye görmüştüm

• quote:

Ps4 pro aldım tavsiyeler üzerine kesinlikle değer:)

Yok böyle bir oyun. 😍

Bu oyunu ucretsiz vermislerdi...

• Hayırlı olsun doğru seçim yapmışsınız. Konsolun keyfini ve rahatlığını PC oyunculuğunda bulamadım ben de bir türlü. Konsol gibisi yok.

• 99 yılından beri konsollarla, atarilerle büyüdük resmen yıl olacak 2018 hala konsol kullanıyorum bu sevda, aşk bitmez. Konsolun rahatlığını PC hiç bir zaman veremiyor. Geçenlerde Laptop'da oyun oynayım dedim aman aman klavye-mouse hakimeyeti beni bitirdi resmen oyuna adapte olamadım tuşlara mı hakim olayım çözemedim. Ayrıca konsolda fps sabit, PC'de fps düşünce yer yer kasıyor ayar düşüyorsun felan ne kadar işkence iğrenç bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.