Şimdi Ara

Ps4 pro aldım tavsiyeler üzerine kesinlikle değer:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar 7 TL olunca güncelleyesim geldi. :)

Tavsiyenize uydum ve Ps4 pro aldım.

Şu anda Doom 2016

Resident evil 7
    God 3 Remastered

Ve pc de sevdiğim oyunları denedim.
    İnanın yatakta o kol ile kocaman ekranda oyun oynamak inanılmaz zevkli :)

Pc varken yok sürücü güncel mi?
    Yok ekran kartı yeter mi? Bir sürü ıvır zıvır. :))

Oyundan zevk almak isteyenler kesinlikle alsın.

NOT: Özellikle online rekabet isteyen oyunlarda,
    hile ve donanım farkı gibi şeyler hiç aklınıza gelmiyor. Tavsiye oyun varsa alırım. :)
    Ps4 pro aldım tavsiyeler üzerine kesinlikle değer:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absence In Entity -- 14 Ağustos 2018; 8:7:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu kararı evlendikten sonra aldım, geçen yaz evlendim ve 2 3 hafta öncede ps4pro aldım. Allah'tan bilgisayar toplamak gibi bir saçmalık yapmamışım...

Bilgisayarda oyun oynayanlara saygı duyuyorum fakat rahatlık ve oyun odaklı bir şey aranıyorsa tek hedef konsol olmalı...

Bilgisayarı televizyona bağlayabiliyoruz geyiği yapmasın kimse, bilgisayarı öyle kullanmak tam bir işkence, tamamen evin ona göre ayarlanması gerekir. Tabi oyun dışındaki mevzularda bilgisayar her eve lazım ayrı konu...

Bilgisayar ve konsol arasındaki grafik farkını kimse konuşmasın, oyun oynarken dönüp grafik derdine düşecek kadar kötü bir grafiğe sahip değil konsollar...

Ben eğlenmek oyun oynamak istiyorum diyen bilgisayar toplamasın, bence konsol bu konuda yeterli...
    Ps4 pro almamın en büyük nedeni aile veya kardeşim ile beraber oyun oynamaktır.

Çift kişilik oyunlar büyük ekran 4k bir TV de son derece güzel oluyor.

İkinci neden: donanım farkı yok ve hile gibi saçmalıklardan kurtuldum. Mevzu bilgisayara takılan dualshock değil yani :)

Ayrıca iyi bir bilgisayarım var. Ama inan bana yüzüne bakmıyorum, ps4 pro aldıktan sonra :)
    Ailem özellikle annem klavye mouse ile oynayamıyor.

2. Coop oyun keyfi özellikle pes, fifa ve araba yarışlarında çok zevkli oluyor.

Pc televizyona tabiki takılır ama ev düzeni için kötü oluyor. Ayrıca pc de işi olanlar sürekli sizi rahatsız edebilir. Ev internet kafe misali gibi ise bir şey diyemem. Konsol tam bana göre pc den çok daha fazla zevk aldığımı söyleyebilirim.

Dün akşam ailece Evil wtihin oynadık. Aldım kablosuz kolı elime :))) onlar yorum yapıyor benimle aynı heyecanı yaşıyorlardı.
    Adam 5000 liralık PC diziyor ama 3-4 sene sonra başlıyor ayar kısmaya resmen para tuzağı yine ekran kartı, yine işlemciye teşvik ediyorlar. Biz bunu diyince fanboy oluyoruz bazı kesim gerçekleri kabullenemiyor.

Konsol en azından 7-10 yıl gidiyor kafa rahat sen düşünmüyorsun, bırak oyun yapımcıları optimize kassın para kazanmak için oyunlarını konsolda optimize etmek zorundalar.

Ya adam razer mouse için 500 lira ödediğini bilirim neymiş efendim PUBG'ı da daha güzel oynayım diye PC sidik yarışına girilmiş bir platform oldu maalesef o eski 95-2005 yılları yok artık.
  • Hayırlı olsun

Uncharted collection - 4 - lost agecy - last of us gibi oyunları da oynayın.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Uncharted oyunu için kardeşim deliriyor :) Ne oyunmuş vay be bu kadar heyecan yaptığına göre 😂

Pc ile yarışamaz dediler ama 1 2 yaprak fazla olacak diye bu harika konsoldan vazgeçmem :)

Nfs Rival bulamadım. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Teşekkür ederim. Uncharted oyunu için kardeşim deliriyor :) Ne oyunmuş vay be bu kadar heyecan yaptığına göre 😂

Pc ile yarışamaz dediler ama 1 2 yaprak fazla olacak diye bu harika konsoldan vazgeçmem :)

Nfs Rival bulamadım. ?

ikinci el bölümünde uncharted satanlar var. onlarla iletişim kur
  • Hocam ho ben de slim alacağımhttps://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-playstation-4-slim-1-tb-fifa-2018-2-kol-cuh-2016b-fiyati,252014.html normale göre daha ucuz bi gariplik var mı ve cuh-2016B ne ona göre alıyım

• sandoren S kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata çok zor gibi, 2 kol ve güncel bir oyun hmmm bence almadan önce iyice düşün derim. Buradaki arkadaşlar biliyordur.
  • Ne kadara aldın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandoren -- 29 Ekim 2017; 15:41:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır olsun iyi ve yerinde bir seçim olmuş.

• sandoren S kullanıcısına yanıt
    1900

• quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

1900

Hayırlı olsun teknosadan mı aldınız?

Benim pro arkası çok ısınıyor ve fan sesi yüksek
    Sizinde öyle mi?
  • Oyunları burdan ucuza alabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/ps4-dijital-oyun-kardeslik-satis-takas-grubu-satilik-ilanlar--109819213

Oyunu bitirdiniz mi geri burdan satarsınız. Nerdeyse bedavaya oynamış olursunuz.

Oyun önerim ise: The Last of Us, Uncharted 4, Uncharted The Lost Legacy

• YokoGeriKekomi Y kullanıcısına yanıt
    Boost mode açık olunca ısınıyor evet.

Teknosadan aldım.

• bu aralar bende ps4 pro almayı düşünüyorum.şuan kullandığım bilgisayar güncel oyunlara tam olarak kafa tutamıyor.ya parça değişimi yapacam 2-3 yıl öyle idare edecem ya da ps4 pro alıp 4k tv'nin keyfini çıkarıcam.evde yapılan pes,mk,king of fighters turnuvaları bile ps4 için yeterli bir sebep.
  • boost modla bir alakasi yok hocam. bende hep acik duruyor. acik dursa bile yeni oyunlarda bi ektisi yok calismiyor yani. sadece eski pro icin pach gelmemis oyunlarda aktif olan bir sistem o.

• ayrica sakınılan göze çöp batar derlermiş bu kadar incelencek bir durum yok. ısincak tabi çalisiyor alet. ben dik şekilde tvnin arkasina koydum. hiç görmuyorum bile. dz4den acip kaptiyom. oyunlarim hep dijital zaten. hiç ellemiyor psyi

• YokoGeriKekomi Y kullanıcısına yanıt
    Slim de uyguladığım kapak yöntemini deneminizi tavsiye ederim. Öncelikle 4 tane pet şişe kapağı ya da herhangi bir kapakta olabilir onları ps4 un 4 bir köşesine koyun ps4 biraz havada durmuş olacak böylelikle yere temas eden ısı direk ps4 un üze vurmayacak hava akışı sağlanmış olacak belki işe yarayabilir bir deneyin.

• Bende bu kararı evlendikten sonra aldım, geçen yaz evlendim ve 2 3 hafta öncede ps4pro aldım. Allah'tan bilgisayar toplamak gibi bir saçmalık yapmamışım...

Bilgisayarda oyun oynayanlara saygı duyuyorum fakat rahatlık ve oyun odaklı bir şey aranıyorsa tek hedef konsol olmalı...

Bilgisayarı televizyona bağlayabiliyoruz geyiği yapmasın kimse, bilgisayarı öyle kullanmak tam bir işkence, tamamen evin ona göre ayarlanması gerekir. Tabi oyun dışındaki mevzularda bilgisayar her eve lazım ayrı konu...

Bilgisayar ve konsol arasındaki grafik farkını kimse konuşmasın, oyun oynarken dönüp grafik derdine düşecek kadar kötü bir grafiğe sahip değil konsollar...

Ben eğlenmek oyun oynamak istiyorum diyen bilgisayar toplamasın, bence konsol bu konuda yeterli...
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Doğru dediniz.

God of war 3 remaatered bulamadım. Kutulu almak istiyorum. Tavsiye verir misiniz?

• nasil bulamadiniz hocam n11 ve gittigidiyora bakin bir suru var

• Takas yapan pek çok yer var, oralarda istediğiniz oyunları bulabilirsiniz. Mesela burası iyidir.

https://kegames.net/ps4-oyun-takas

http://www.pikseloyun.com/ps4-oyun-takas.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 30 Ekim 2017; 16:7:29 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.