Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (828. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
377.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANA KAGAWA CIKTI SANS YOK :(İNİESTA BEKLERDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

BANA KAGAWA CIKTI SANS YOK :(İNİESTA BEKLERDİM

İniesta bu oyunda o kadar iyi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas haklı öyle bi hava beklemeyin iniestadan ha kadromda dursun dersen bilemem
  • Haftaya şampiyonlar ligi finali geliyor belki efsane oyuncuları eklerler

• Yıldızın olayı nedir?

• bende iniesta var çok ağır ve çabuk yoruluyor tavsiye etmem
  • banada gabriel amca geldi bu yıldızlı oyuncunun ne anlamı var biri bana açıklasın allah tan başka arkadaşlar gibi bu oyuna vazla para yatırmadım yoksam bin pişman olurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

banada gabriel amca geldi bu yıldızlı oyuncunun ne anlamı var biri bana açıklasın allah tan başka arkadaşlar gibi bu oyuna vazla para yatırmadım yoksam bin pişman olurdum

Normalin biraz gelişmiş hali

•  [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* BEYLER NASIL SİZCE YORUMLARINIZI ALAİBLRMYİM SON MACIMDA 3.0 YENİLGİM ARAP GELDİ MALESEF .PASA BASIYORUM DOLUYOR AMA ATMIYOR BEN İLK DEFA BÖLE BİR SEY GÖRDÜM TAMAM PAS GECİKMESİNİ BİLİRİM AMA BU MACTA ATMIYOR KOL BENDE DEĞİL Dİ SANKİ SONRASINDA ADAM BELLİKİ HİLE YAPTI YENİLDİK AMA CIKTIM TABİKİ 4 DE

•  [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

Bende ne zaman 1 çıksam ardından 4'e 5'e kadar düşüyorum. Bundan sonrasınıda paylaşacağım.

• Merhaba arkadaşlar bende başladım ilk 3 maçımi kazandım. Bu Ibrahimovic başka bişey 3 maçta 10 tane gol attı. Kadro suan zayıf ama özel temsilci ne zaman gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* BEYLER NASIL SİZCE YORUMLARINIZI ALAİBLRMYİM SON MACIMDA 3.0 YENİLGİM ARAP GELDİ MALESEF .PASA BASIYORUM DOLUYOR AMA ATMIYOR BEN İLK DEFA BÖLE BİR SEY GÖRDÜM TAMAM PAS GECİKMESİNİ BİLİRİM AMA BU MACTA ATMIYOR KOL BENDE DEĞİL Dİ SANKİ SONRASINDA ADAM BELLİKİ HİLE YAPTI YENİLDİK AMA CIKTIM TABİKİ 4 DE

ooouuww :D dikkat et inmeyesin gene asagilara ben 2 ye kadar ciktim simdi 7deyim :D

• normal kagawayı satmıştım yıldızlı olarak geri geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

normal kagawayı satmıştım yıldızlı olarak geri geldi :)

Bende iniesta vardi yıldızlı iniesta geldi :) hemen aynı takımda oynamayı denedim olmuyor :)) oyun planında soluk renkte aktiflenmiyor secemiyorsun yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa323 -- 26 Mayıs 2017; 11:30:38 >
  • zamanında uğraşıp gabon ajanları vs alıp aubameyangı almıştım, dün akşam yıldızlı olanını verdi sağolsun.yıldızlı olan bendekinden 1 tık daha iyi, kilit özellikleri daha yüksek ama cavani gibi bi canavar varken aubayla oynamak pek hoşuma gitmiyor.oyun tarzına alışamadım bi türlü aubanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

zamanında uğraşıp gabon ajanları vs alıp aubameyangı almıştım, dün akşam yıldızlı olanını verdi sağolsun.yıldızlı olan bendekinden 1 tık daha iyi, kilit özellikleri daha yüksek ama cavani gibi bi canavar varken aubayla oynamak pek hoşuma gitmiyor.oyun tarzına alışamadım bi türlü aubanın.

4-3-3 de abumeyangı cavaniye tercih ederirim. hızlı forvet çok iyi oluyor benim taktiğimde ama 4-4-2 de cavani de olur
  • abumeyangın tek eksiği tek pas yapmıyor önce kontrol ediyor buda zaman kaybı oluyor yoksa vuruşları ve top sürme hızı gayet iyi ancak belirttiğim gibi topu verdiğim zaman maalesef hemen geri alamıyorum mutlaka düzeltiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    4-3-3'le oynuyorum ve cavaniyi kullanıyorum, çok memnunum, hem çok güçlü hem de ortalama hızı var, duvar pasları da başarılı.cavaniye daha çok alıştığım için daha verimli oynuyorum ama 4-4-2'de cavani ve aubayla oynamak da iyi olabilir.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    luis suariz diyorum baska bir sey demem
  • 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.