< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 2 Aralık 2016; 16:29:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 2 Aralık 2016; 16:29:11 > |
Her oyun turunun krali yapildi yapiliyor. Futbolda yuzumuz gulmedi.
Bakin NBA 2K Bakin yaris simleri Forza, GT, Asetto Bakin FPS Battlefield, Arma vs. TPS Uncharted, Gears of War RPG desen saymakla bitmez, tek ornek bakin Witcher 3 Ama su canina yandigimin futbolu yapilamiyor arkadas yok yok yok. En cok bekledigim istedigim tur yerlerde surunuyor. Oyun sektorunun basindan beri boyle. Su guzel olmus bu guzel olmus diye avutuyoruz kendimizi. Aman atmosfer aman sutlar aman bak ne guzel top fizigi. Ama oyle degil iste. Anca kendimizi avutuyoruz. Peste de Fifada bir suru eksik bir suru sacmalik bir suru yalan dolan var. Ya biri cikip yapsin artik adam gibi bir futbol cok mu zor ya. Uncharted 4, Last of us, Witcher 3, NBA 2K gibi oyunlarin oldugu oyun sektoru bu futbol oyunlarinda iskence cekmek zorunda mi ya. Bu nasol bir dengesizlik. Teknoloji desen var, konsol desen donanim desen al yap koy animasyonlarin hepsini calis yap arkadas. 60 dolar istiyorsun ugras yap ya. Fifaya bakiyoruz yok bayern munchen oyuncularini getirmis de studyoda motion calismasi gosteriyorlar, pese bakiyoruz aman da loverpool lisansli olmus bak sen ya. Hay sizin goz boyamaniza artik ya bebek kandiriyorlar. Her seyi gectim Pes dedigin oyunda online oynanmiyor. Lag delay nedir yil oldu 2016 gigabit internet hizlarindan bahsediyoruz sen kimsin de lag delayli oyunun sorununu cozemiyorsun? Abi ben pasa basinca benim pasim neden 0.3 saniye gecikmeli isliyor. Hareketlerim neden gecikmeli isliyor? Ya ben para vermedim mi acaba bu oyuna bedava mi oynuyoruz biz bu oyunu ondan mi oyle oluyor diye bakiyorum islem gecmisine yooo gayet parami almislar. Ama serverlari duzeltmemisler? E bu hirsizlik? Hirsizlik bu baska bir sey degil ki? Defolup gitsinler artik yapamiyorlarsa. Ea icin de konami icin de gecerli bu. Konami icin 10 kat gecerli hem de lanet olasi firma ya. Pes 2017de kimse o futbolcu donuslerini gormuyor mu kimse yakinmiyor bundan. Fit fit fit diye donus mu olur. Adamlar utanmadan fiti fiti diye donus koyuyorlar hala. Animasyon hak getire. Hayir utanmak yok bak bu nedir diye sorsan utanmadan sikilmadan bu bir futbol oyunudur der yuzune. Hic gozlerini kacirmadan yuzu kizarmadan der bunu. O donusleri gore gore bunu der bize. Ben artik sinirden kendimi kaybedicem yazamiyorum daha :( |
Davet atsana bana, merak ettim napıyosun da yenemiyor bu pes ciler seni, ps4ü bıraktırırlar burda sana, ne konuşuyorsun? Ortalama 1dk da bir gol yersin burdaki iyi oyunculardan
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Mayıs 2016; 16:02:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Mayıs 2016; 18:32:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 25 Mayıs 2016; 18:36:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 25 Mayıs 2016; 22:50:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Mayıs 2016; 21:42:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|