Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jim hatter

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

11 de açılcak diye duyurmuşlar 48 dk oldu hala açılmadı. Kaç senelik stüdyo ilk projeleri gibi amatörler hala.

edit: Twitter'da gecikecek diye twit atmışlar 12:30'a kalmış

Tr saati ile mi 12:30?

evet
  • artık o kadar çok tüketir olduk ki. Her şeyin cılkı çıktı yemin ederim. insanlar çabuk üretip çabuk tüketeceğiz diye yapılan ürünleri, verilen hizmetleri BEŞ PARA ETMEZ hale getirdiler.

Hatırlıyor musunuz? PS1 de PS2 de online yoktu ve oyunlar çıktığında başından sonuna kadar sıkıntısız oynardık.

Online olayı çıktı, yarım yamalak oyunlar çıkmaya başladı.

- Oyun çıkıyor para veriyoruz + DLC denen gerizekalı şey çıkıyor ona da para veriyoruz.
    - Oyun çıkıyor + oyun çıkar çıkmaz ilk gün güncellemesi çıkıyor.
    - Oyun çıkıyor + oyunu bitirene kadar 100 tane düzeltme yaması çıkıyor

Yarım yamalak iş yapar oldular. SERVER OLAYI da bunlara en güzel örnek. Abi bilmiyor musun ilk gün binlerce kişi oyunu oynamak için çıkış saatini, açılış vaktini bekliyor. Neden düzgün hizmet veremezsin ki? Yapan nasıl yapıyor? Ben artık ilk çıktığı gün oyunlardan, hizmetlerden bir şey beklemiyorum. Zamanla oturuyor çünkü ve zamanla fiyatı da düşüyor. Gerçekten bu konuda başarıyı yakalamış çok az firma var. KONAMI son dakikalarını oynuyor. Umarım kendini de bizi de rezil etmez ileri ki zamanlarda yapacaklarıyla.

• Slm. Fifa konusunda yazilanlarin hepsini okudum. 34 yasindayim winning eleven ciktig8ndan beri oynarim. Dedimki herkes oynuyo diye sirf 1 sene fifa 16 oynadim hic elime pesi almadim. Daha sonra tekrardan pes 17 oynadiktan sonra fifa 17 oynamak istedim oyunu actim 1 mac dahi bitirmedim. Fifa ne yaparsa yapsin grafik, lisan ne kadar iyi olursa olsun. Asla pes kadar ne zevk veriyo nede gereceklik hissi veriyo. Fifa sadece reklam baska hicbir artisi yok. Dunyadaki neredeyse tun liglerin lisansini almislar ama toplasan 10 oyuncunun yuzunu gercege yakin yapmislar. Yuz modellemeleri olsun oyuncu tarzlari olsun gercekcilik olsun bence pes her zaman 1 numaraydi hala oyle. Cunku 1 sene sirf fifa 16 oynadim yinede alisamadim bana hep yapmacik geldi oyun sanki buz pateni yapiyilar ve top yerine balon la oynuyosun. Yinede herkesin zevki ayrudir. Bu benim dusuncem. Tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıldı girin

• evet beyler oynayanlar lütfen yorum yapsın ona göre hemen eve kaçalım :)
  • BETA ACILDI ABELER

• Açıldı 3 dakikadır rakip arıyor bulsa gireceğiz.
  • rakip bulsa bende girecem
  • Fransa ve Brezilya var rakip ariyor suan ilk izlenimlerimi yazcam . Oyun muzigide mevcut suan icin ..Beklemede kalin ..:)

• Online Co-Op 3 vs 3 mü sadece 2 vs 2 yok mu şaka mı bu -eğer değilse mal bunlar gerçekten
  • Rakip bulmuyo girebilen varmı

• Açıldı beyler dalın

• Su gercek var oyunu hersene oyuncu modellemelerini yeniden yapip suruyolar piyasaya. Guncelleme yapsalar yeter. Valla 1 sene ne pes nede fifa almayacaklar. Sonra adam gibi oyun yapip sursunler piyasaya paranin hakkini versinler bizde adam gibi oyun oynayalim.

• Rakip bulmuyo beyler çöp etmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Rakip bulmuyo girebilen varmı

Girdim. Başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestiggge

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Rakip bulmuyo girebilen varmı

Girdim. Başlıyorum.

Eşleştirme kısıtlaması varmı

• Eşleştirme seviyesini ne yapmamız lazım dostlar 1. Seviye mi 5. Seviyemi neyi ifade ediyor

• Rakip kaç dakkada buldunuz

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Pes 2017Rastgele yapınca daha çabuk rakip buluyordu

• Server yeni açıldığı için rakip bulamaması normal 1 saat sonra sağlıklı sonuçlar çıkacaktır.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.