Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grizmanla doksana voleyi caktim:) PEs 17 de atmadigim kadar jeneriklik gol attim 3. Macin basindayim daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3vs3 yapalım beyler 2 kişi daha gelsinde
  • Online Co-Op modunda 2 vs 2 yok sanırım 3 vs 3 var doğrumudur.
  • Geleyim ben yer varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

3vs3 yapalım beyler 2 kişi daha gelsinde

Arkadaş daveti yok sadece aynı makineden 3 oyuncu maça giriyor. 1 saattir deniyorum 3e3 te takım tamam ama 1 tane takip oyuncu bulmuyor. 3 tane hızlı maç yaptım oyunu beğendim hızı animasyonları paslaşmaları özelliklede kalecileri

• Arkadaşlar ne yazıkki aynı bok oyun

demin bir maç yaptım.4-2 bitti maç.Bir tane orta kafa ile ben attım,rakip ise 3'nü orta kafa ile attı,diğer golu de orta yapıp öyle ayakla attı

Golleri kayıt ettim!!

işim olmaz bu sene pes'le siz eğer oynayacaksanız böye!Mutlu orta kafalı goller o zaman sizlere

• Ben cok begendim oyunu ve asil onemli olan ne soyleyeyim :) HIC LAG YOKTU. Baglantim kotu burada yazlikta 8 mbps ustelik. Ve hic tus gecikmesi olmadi.

Oyun cook akici. Animasyonlar cok akici. Tek sorun her zamanki gibi klasik pes atmosferi hic gelistirilmemis saha ici atmosfer. Ama biz oynanisa bakiyoruz ve oynanis cok akici. Cook iyi is cikarmis bu sene konami.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

3vs3 yapalım beyler 2 kişi daha gelsinde

Arkadaş daveti yok sadece aynı makineden 3 oyuncu maça giriyor. 1 saattir deniyorum 3e3 te takım tamam ama 1 tane takip oyuncu bulmuyor. 3 tane hızlı maç yaptım oyunu beğendim hızı animasyonları paslaşmaları özelliklede kalecileri

Oyun baya sağlam olmuş biraz yavaş ama tadı orda bence bu pese fut gibi bi mod gelmesi lazım myclup çok saçma ve karışık

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Eğer böyleyse Konami hiç ilerleme kaydetmemiş

• Yeni çıkanlar hikaye. Pes tarihinin en iyi oyunu pes 6 dır.

Fifa nın ise 2005 gerisi hikaye...

• 2 maç yaptım iyi geldi bana oyun.tarıkgunes adlı Türk kullanıcıda buldu.lag felan yok.
    ps4 de ilk defa pes oynadığım için bilmiyorum iyi mi olmuş önceki oyunlara göre.
  • Türklerle eşkeşince 2017de lag olmuyordu yabsncılarla eşleşen yazsbilir mi kag vs var mı?

• 3e3 maçta rakip bulmuyor şaka gibi

• Lag yok ama oyuncular hızlı tepki vermiyor mesela top ayağa gelmeye çok yakın zamanda tek pas deneyince atmıyor topu kontrol edip öyle atıyor baya önceden basma zorunluluğu var. Dönüş manevralarıda biraz sıkıntılı

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

3e3 maçta rakip bulmuyor şaka gibi

Yeni olduğu için herkes teke tek oynuyodur ilerkeyen gümlerde bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: schumi75

quote:

Orijinalden alıntı: 10urman

Beyler ilk mac 5 1 kazandim hic lag yoktu.

Tebrikler kardeşim beni yendin muhtemelen :) pes 2017den bi artısını görmedim,top ve şutlar biraz yavaşlatılmış. Orta kafa goller devam ediyor maalesef, attıgım tek gol öyleydi :)

Arkadasimizla nasil mac yapiyoruz online davet atma varmi ? Birde offline mode hic yok galuba dimi ?

• Ben oyunu dura dura oynadım resmen. 50mb sınırsız internetle oynuyorum beni resmen çileden çıkardı. O wireless işareti bi türlü gitmedi. En sonunda oyunu sinirden terk ettim. Orta kafa bir iki defa denedim olmadı ohh dedim ne güzel. Ama arkadaşın yolladığı videoyu izleyince yıkıldım. Biraz oynayıp denerim eğer orta kafa gol devamsa pese elveda derim Fifaya geçerim büyük ihtimal.
  • Ben ilk macinda 2-0 ondeyken rakip kacti biraz lagli idi mac hizim 50mbps

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse bu sene de L Traore akar😀

• traveller67 T kullanıcısına yanıt
    Yaşımız aynı sayılır , düşüncemiz birebir benziyor...pes ten vazgeçilmiyor...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.