Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Orijinalden alıntı: schumi75

quote:

Orijinalden alıntı: 10urman

Beyler ilk mac 5 1 kazandim hic lag yoktu.

Tebrikler kardeşim beni yendin muhtemelen :) pes 2017den bi artısını görmedim,top ve şutlar biraz yavaşlatılmış. Orta kafa goller devam ediyor maalesef, attıgım tek gol öyleydi :)

Arkadasimizla nasil mac yapiyoruz online davet atma varmi ? Birde offline mode hic yok galuba dimi ?

Offline modu yok maalesef. Ben de 1 maç yapıp kapadım açıkçası. Çok detay bakamadım, başka arkadaşlar soruna yardımcı olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İniyor bakalım umudum hiç yok bu sene de Fifa diyeceğiz gibi ama bi denemek görmek lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene olmuş 2017 hala pes fifa oynayan var lan
  • lag yasayan arkadaslar lvl 3 secin eslestirme yaparken

simdiye kadar bu durumlarda turklerde eslestirdi ve hic lag yoktu.

ikinci macimda 1-0 bitti. 2 oynamayi bilen oynayinca maclar kisir geciyor.
  • ya tamam lag lug iyi hoş, oynanış nasıl onu anlatın hele.
    2017'e kıyasla oyun oynanıs grafik görüntü kıl tüy farklılıklar nelerdir?

bug keşfedebildiniz mi?
    orta gol var mı hala?
    R2 golleri?

kendi sahandan uzun top bugı var mı hala..

hepsini çözmeniz lazım beyler bu demo bunun için lag'a kitlenmeyin sadece.
    sonra bu tarz sıkıntıların hepsini firmaya geri bildirim olarak yollarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

3e3 maçta rakip bulmuyor şaka gibi

Ben demin 3vs com yaptim yanimdaki salaklar bir pas atmadi ama arkadaslarla zevkli olur guzle bir mod olmus

• Oyuncu güçlerini gösterecek şekilde ekran görüntüsü atabilecek olan var mı? Mümkünse klüp takımlarının...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım 3.kez yazıyorum ama herkes heyecanlı cevap veren olmadı online co-op modunda 3 vs 3gördüm videolarda 2 vs 2olarak oynanıyormu
  • Gol atilmiyor resmen maclarda. Sutlar cok iyi cok gercekci, ama kaleciler de cok iyi. R2 golleru filan zor geldi bana tabii aylardir pes oynamiyorum. Ama oyun genel anlamda az gollu geciyorm tabii daha oyunu cozemedik. Insan offline koyar da bir alisir ederiz. Vucut koyma olayi eklenmis cok guzel olmus. R2 ile koyuyor sansina buldum :) mucadeleler animasyonlar cok cok hos olmus. Calimlar cok akici. Uzun paslarda top gidisi cok guzel. Orta kafa golu hic atamadim da yemedim de. Oyun bol pas yapmaya zorluyor bu sene. Oyun hizi tam olarak oturmus. Hareketlerin hizi her sey olmasi gerektigi gibi.

Oyun bu sene fifa gibi defans yaparken markaj yapmaya, atak yaparken de bol pasli bos alan firsati bulmaya yonelik bir sisteme oturtulmus. Deli dana gibi pres yaparsaniz cok kolay gol yersiniz. Oynanis olarak her yonden fifadan daha organik bir oyun olmus. Ilk ciktigi gun aliyorum. Eger sacmaliklar olmazsa (lag lug tus gecikmesi oyun hizlanmasi vs.) bi seneki futbol oyunu belli oldu fifa demoyu oynamaya bile gerek yok ayni halti hicbir sey degistirmeden koyacaklari besbelli ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Temmuz 2017; 14:36:22 >

• Son çare cpuya karşı 3e3 oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

lag yasayan arkadaslar lvl 3 secin eslestirme yaparken

Türkiye den bir kişi gelince zaten %99 lagsiz maçlar oluyordu pes 2017 de

Bunun dışında gelen rakiplerde nasıl oluyor özellikle Arap rakipler geliyor mu

• Bir de kale aglari iyi olmamis fifadan sonra. Orumcek agi gibi kale aglari hic gergin degil ve tuy gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

ya tamam lag lug iyi hoş, oynanış nasıl onu anlatın hele.
    2017'e kıyasla oyun oynanıs grafik görüntü kıl tüy farklılıklar nelerdir?

bug keşfedebildiniz mi?
    orta gol var mı hala?
    R2 golleri?

kendi sahandan uzun top bugı var mı hala..

hepsini çözmeniz lazım beyler bu demo bunun için lag'a kitlenmeyin sadece.
    sonra bu tarz sıkıntıların hepsini firmaya geri bildirim olarak yollarız.

Suan icin Bug yok kardesim oyun oynanis yonunden agir ve daha oturakli olmus sut hissiyati pas hissiyati vs degisim yok orta kafa olayi bu sene gecen seneye gore daha az gibi orta kafa olayinda gol yemek birazda defansin dogru yerde bulunmamasi sebeiyle oluyor gibi geldi ..

Lag var hala umarim duzeltirler .. Oyuncularin hareketleri daha yumusak .. Top kontrolu biraz daha gercekci .

• ben de bikaç maç yaptım. bence gayet iyi oyun. lag hiç yokyu bende. oyun hızı mükemmel. biraz pasa dayalı bir oyun gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

lag yasayan arkadaslar lvl 3 secin eslestirme yaparken

Türkiye den bir kişi gelince zaten %99 lagsiz maçlar oluyordu pes 2017 de

Bunun dışında gelen rakiplerde nasıl oluyor özellikle Arap rakipler geliyor mu

Arap gene gelir kardesim tahminim suan icin gelmedi eslesmelerim rastgele ama gelmedi .. lag var iddali cikiyorlar beta surum cikariyorlar gene lag var anlamak gercekten guc.

• Kafa golu cok denedim atamadim burdan mi bilmiyorum ama bir turk ile oynadim alp adi galiba:)

• hepimiz turklerle eslesiyoruz galiba

bende evs4evs, eslesirsek diye :)
  • oyun çok oturaklı olmuş tam istediğim gibi. pas yapmadan l1 + üçgen ile gol atılmıyor. orta kafada hiç yemedim . savunma ve kaleciler bayağı iyileştirilmiş. umarım tam sürümde güncellemelerle oyun hızını arttırmazlar
  • Oyunun hızı falan gayet iyide oyuncular çok hantal geldi bana.Mesela Neymar , Coutinho gibi çevik adamlar bile Selçuk Şahin gibi dönüyor topla.Birde lag olunca sanki 70'li yıllarda durarak oynanan futbol gibi oluyor bazen.

• Beta aceleyle cikmis bence oyun planinda futbolcularin bazilarinin gercek fotolari bazilarinin oyundaki yuzlerini koymuslar .

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.