Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

2vs2 yok sanırım

Birde 3vs3 var Diğer iki kişiyi biz davet edebiliyoz mu

2 vs 2 yok 3'e 3 var.Diğer 2 kişi aynı cihazdan konuk oyuncu olarak eklenebiliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey sorucam

Fifa 2017 veya pes 2017 de

Mesela gs yi aldığınızda taraftarlar gs ye özel tezahürat yapıyor mu?

Bilen cevaplarsa sevinlenirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    2 vs 2 sadece beta mod yoktur umarım, bu adamların kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum ki,nasıl bir mantıkla 2 vs 2 seçeneğini koymayıp 3 vs 3 olarak oynamaya zorlarsın ,neyin mantığı anlamıyorum ki,
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Yine konaminin alakasız oyun modu

Herkes nerden bulacak 3 kişi hemde 3 tane ds4 lazım bunun için

2v2 ve 3vs3 ikiside olmalıydı

Diğer kişileri psn den istediğin arkadaşı davet ederek aynı takımda olmalıydık

Hiç tanımadığın değişik değişik kişiler gelecek nasıl oynayacağı belli olmayan kişilere denk gelecez

O zaman kimse oynamaz bu modu mantık dışı bir mod yapmışlar konami den bu beklenirdi zaten

Pes 2013 de

2vs2 vardı

Aynı ps4 üzerinden arkadaşla oynuyorduk hemde puan veriyordu galibiyete falan

O zamanlar psn den davet ederek olmuyordu

Bu modu yapan konami aynı şekil yap Birde psnden bir arkadaşı davet ederek oynanan bir mod yapmak çok mu zor

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkoray2006

2 vs 2 sadece beta mod yoktur umarım, bu adamların kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum ki,nasıl bir mantıkla 2 vs 2 seçeneğini koymayıp 3 vs 3 olarak oynamaya zorlarsın ,neyin mantığı anlamıyorum ki,

2vs2 olsa ne olacak ki ikinci kişiyi sen davet etmedikten sonra ne anlamı var her mac değişik türde oynanan bir kişi gelecek

• quote:

quote:

2vs2 olsa ne olacak ki ikinci kişiyi sen davet etmedikten sonra ne anlamı var her mac değişik türde oynanan bir kişi gelecek

Tam sürümde belki olur o davet olayı yani mutlaka olmalı.Eğer olmazsa cidden bunların aklından şüphe ederim

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Ps3 Pes 2015 Online Klasmanlar'a girdiğinde kare tuşuna basıp konuk kullanıcı ekle diyorduk ve 2 vs 2 olarak oyunuyorduk ,Fifayı oyun olarak sevmem ama adamlar bu modu öyle özgür bırakmışlar ki ister 2 vs 2 ister 2 vs 1 nasıl istersen o şekilde oynayabiliyorsun ,bu kadar mı zor anlamıyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Fifanin hisse senetlerine sahip arkadaşlar daha gelmedi galiba

Sağlam güldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ps3 Pes 2015 Online Klasmanlar'a girdiğinde kare tuşuna basıp konuk kullanıcı ekle diyorduk ve 2 vs 2 olarak oyunuyorduk ,Fifayı oyun olarak sevmem ama adamlar bu modu öyle özgür bırakmışlar ki ister 2 vs 2 ister 2 vs 1 nasıl istersen o şekilde oynayabiliyorsun ,bu kadar mı zor anlamıyorumki

Bu beta yi boşa yapmadılar bir yer olmamalı

İyi yani kötü yanlarını yazmaliyiz

Suanki 3vs3 çok gereksiz senin dediğin gibi olmalı

Bu konuda çoğu kişi yazmalı ki full sürümde mantıklı bir mod olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

fifa17'nin cok elestirildigi bir yilda PES2018'den umutlarim var.
    Sizce o sene bu sene mi?

Maalesef yine değil

Bende bi deniyim pesi dedim de yok arkadas belki beta oldugu icin bu kadar kotudur. Bi ornek veriyim tam adami kaciricam adama pas atiyorum tak baskasina atiyor topu Bu birden fazla basima geldi surekli beni sasirtti oyun . Pas sistemi kotu.

• Kanımca attığım iki güzel gol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk maçımı yaptım sonunda

Oyunda uzaktan şutlar çok etkili gibi geldi

Oyun ağırlaştırılmış

Bakayım bir kaç maç daha yapalım

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Ikinci gol cok estetik olmus. Oyunun dribbling konusunda ne kadar ileri tasindigini gosteriyor. Cok akici top suruyor futbolcular.

Ben asiri begendim oyunu umarim bozmazlar. Fifa belasindan kurtuldum bu sene

• quote:

quote:

Tam sürümde ,takım oyunu lobisi olduğu için orada ister 11e11, ister 2vs2 oynarsın.Takım oyunu lobisinde ,4 kişilik oda açıp psn arkadaşlarınızı davet edip 2vs2 eşleşip amaçsızca puansız maçlar yapabiliyorsunuz,bu Pes 2017 de vardı zaten.Çoklu modla ilgili soru işareti şu:Online Klasman maçını Psn arkadaşımızla oynayabilecek miyiz.Fifada 2vs2 sezon var ve ilerledikçe klasmanda yükseliyorsunuz.2vs2 veya 3vs3 puansız amaçsız olursa hiçbir anlamı yok!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 20 Temmuz 2017; 18:26:2 >

• İkinci maçım da rakip orta kafa ile 3. Gol atması canımı sıkmıştı ama sonra çok maç yaptım 1 tane orta kafa golu yedim o kadar..

Tam sürümde ibra cr7 lukaku olunca bakmak lazım birde tabii.

Oyunda 17 gibi dönüşler gemi dümeni gibi değil!single oyun ile aynı dönüşlere sahip şuan beta.

Biraz daha deneyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 20 Temmuz 2017; 18:38:25 >
  • bana göre müthiş bir seri geliyor. hiç bu kadar gerçekçi bir pes oynamamıştım. umarım bu oyun hızını yükseltmezler. oyuncuların koşuşu hızı top gerçek maç gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

bana göre müthiş bir seri geliyor. hiç bu kadar gerçekçi bir pes oynamamıştım. umarım bu oyun hızını yükseltmezler. oyuncuların koşuşu hızı top gerçek maç gibi

Oyun hizi artarsa 17 nin aynisi olur

• nxplay kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum oynadığım en gerçekci oyun gerçek maç gibi herşey oyun hızı da on numara olmuş inşallah bozmaz Konami

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte fifa daki gibi olması lazım

Pes 2013 de vardı ama aynı ps3 üzerinden iki kişi ile maç yapıyorduk puanliydi hatta online klasman gibiydi

Pes 2017 de var takım oyunu lobisi ama amaç olmayınca oynayasım gelmiyor

2vs2 mesela senle ben aynı takımda olup başka kişilerle maç yapmak olmalı ama puanlı olacak veya klasman atlamali olacak ki bir amacı olsun

Şuanda 3vs3 var Diğer 2 kişiyi biz seçemiyoruz her mac değişik kişiler gelecek anlasamiyacan sinir olup çıkacan bu modu çok kişi oynamaz

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Pes 2017 kadar etkili değil orta kafa zaten beklerin çoğu ortasi kötu gidiyor

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.