Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk futbol oyunum Fifa 2002 oldu. 2010'a kadar Fifa oynadım. Kitabını yazdım. Bilgisayar PES'i kaldırmazdı. Ama ne eder oynardım Pesi 6-7-8-9-10 oynadım hepsini çok şükür bunlarında kitabını yazdık. Gözüm hep Peste kalırdı. Pes oynamak için 2.500TL'ye bilgisayar aldım. Fifa 11 çıktı. Ben Pes 11 yükledim yeni bilgisayara. Orada bıraktım Fifa'yı. Pes 11-12-13 sonra Pes bozdu. Oynamadım 3 sene sonra Fifa2016 ile başladık tekrar merete. Üzgünüm Pes
  • Ah bir de disli rakipler gelse su betada. Gercekten oynamayi bilmeyenlerle oynuyorum 1 saattir bunaltti. Oyun cok gercekci, paslar, oyun hizinin tam yerinde olmasi. Calimlar cok akici, top surusu cok akici. Sutlar, kalecilerin sutlara tepkisi. Fifayi robot gibi oynardik ama bu oyunda gol filan kacinca sac bas yolduruyor. iste aradigim heyecan.

Adam kacirmayi bulamadim yalniz gecen sene L1 idi. Bu sene degisti mi arkadaslar bilen var mi?

R2 tusunu cok kullanin bu arada. Cok ise yariyor vucut koymak.

Not: R2 tusunu L2ye degistirin daha kullanisli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Temmuz 2017; 21:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok fazla uzaktan gol oluyor. 5 macta 21 gol attim 10 tanesi 25 30 metreden doksana.

• şuan ki hali gayet iyi olmuş. oynanış gerçekten güzel.
  • Online konusunda konaminin adam oldugunu da gorduk ya adak filan adayalim. Saka maka tus gecikmesi bitmis gitmis. 8 mbit dandik adsl ile oynuyorum bir de.

Tek sorun rakip bulmak aylar yillar suruyor. Tam surumde bunlar da duzelirse kaymak kaymak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ah bir de disli rakipler gelse su betada. Gercekten oynamayi bilmeyenlerle oynuyorum 1 saattir bunaltti. Oyun cok gercekci, paslar, oyun hizinin tam yerinde olmasi. Calimlar cok akici, top surusu cok akici. Sutlar, kalecilerin sutlara tepkisi. Fifayi robot gibi oynardik ama bu oyunda gol filan kacinca sac bas yolduruyor. iste aradigim heyecan.

Adam kacirmayi bulamadim yalniz gecen sene L1 idi. Bu sene degisti mi arkadaslar bilen var mi?

L1+ sağ analog hocam.. Oyun gerçekten harika..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 20 Temmuz 2017; 22:10:34 >
  • ofline oynayabiliyor muyuz?
  • Arkadaslar tamam oyun hizi yavaslamista ama oyuncular cok hantal dönmüyor etmiyor banami öyle geldi anlamadim ki.

• Klasik pes demo çıkar herkes över sonra fifa 18 çıkar pesi oynayan öven kalmaz

Arkadaşlarla hep turnuva yapıyoruz pesi hız hep +2 o yüzden oyun bana ağır geldi 0 olduğu için, şutları adam etmişler gibi, paslar öyle direkt ayağa gitmiyor özellikle ara paslar, futbolcu animasyonları fena değil fifa 18 çıkınca yüzüne bakmam o ayrı, sadece arkadaşlarla oynarım.
  • Yılların fifacısı olarak izlenimlerim

İlk maçımı yaptım 3-2 kaybettim birinde kaleciyle çalım atmak istedim kaptırdım :D

Oyunun çalım sistemi PES 17 ye göre çok esnek. Beceriniz varsa bol bol çalım atabilirsiniz

Paslar çok güzel top seke seke gidiyor her atılan paslar farklı şekilde gidiyor monotonluk yok.

Online da lag yaşamadım

pes 17 de orta kafalar acayipti rakip defans mal mal bakar senin adamın öne çıkıp kafayı vururdu. onu düzeltmişler. boş yakalarsan atıyorsun ama :))

sahada seni özgür hissetmesine bayıldım. pes 17 de herşey iyiydi ama çalım atmak için illa skill yapman gerekiyordu. fifadaki gibi sol yön joystick biraz ince dokunuşlarla esnek çalım atmak mümkün anladınız siz onu.

pes 18 i mutlaka alacağım. offline oynayacağım için pc ye almayı düşünüyorum o konuda kararsızım şuan. fifa oynayan arkadaşlarda zahmet edip ön yargıyo kenara atıp denesin az simulasyon oynasınlar. futta çok yardırıyorsunuz peste soluklanırsınız biraz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ah bir de disli rakipler gelse su betada. Gercekten oynamayi bilmeyenlerle oynuyorum 1 saattir bunaltti. Oyun cok gercekci, paslar, oyun hizinin tam yerinde olmasi. Calimlar cok akici, top surusu cok akici. Sutlar, kalecilerin sutlara tepkisi. Fifayi robot gibi oynardik ama bu oyunda gol filan kacinca sac bas yolduruyor. iste aradigim heyecan.

L1+ sağ analog hocam.. Oyun gerçekten harika..

Tamamdir tesekkurler

• By_Conqueror kullanıcısına yanıt
    Alışmayla alakalı sabahtan beri oynuyorum artık kolay gelmeye başladı çatır çatır atıyorum

• Dh serverleri temisili

• 2vs2 oynuyorlar şuanda 2 kişi aynı ps4 üzerinden oynuyorlar

Bunun psn den bir arkadaş ile oynuyanida olsa süper olurdu

https://youtu.be/blogN0ypPO4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 20 Temmuz 2017; 23:49:33 >
  • Pes simulasyonun yanından geçemez. Fifa=simulasyon Pes=arcade dir
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Suanki pes 2018 beta hiç arcade bir oyuna benzemiyor tabi nerden baktığıniza bağlı

• Demin bir türk geldi,interneti leşti.koptu maç.

Bu internet ile yabancıların sövmesi haklılar.

Türk arap gelmeyen bir bölgeden oyunu almak lazım

• beyler yalnız ben pes 18 den büyük bir fifa grafik benzerliği aldım ve hoşuma gitti pes dinamikleri ile birleşince. ayrıca 3v3 sistemi gibi 3 e 3 anterenman sahası gibi alanlarda yada stadların nispeten küçük bir alanında 6 kişilik maçlar yapmak fikri neden bir yenilik olarak gelmez anlamış değilim çok da güzel olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Gördüm oyunu izledim. Malesef kral hala fifa :)

• Korner atılmıyo yaa
    Ne guzel keserdim arka direğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqse -- 21 Temmuz 2017; 1:5:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.