Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su pese gelen en önemli özellik top saklama sonunda heryerden ayağındaki topa vurma Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2018 de bakalim 17 deki gibi orta kafa yapanlar 90 dk pres yapip oyunun tum bicliklerinde master yapanlar me yapacaklar.

Pes insallah bozmazda bu sene milletin hakkina tecavuz eden futbolun f sini bilmeyen capulcu takimi gider kumda oynar.

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    Orta kafa gol olmazsa ucgen olur, o da olmazsa iki kere r3 olur.

Illa bir acik olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Pes 2018 de bakalim 17 deki gibi orta kafa yapanlar 90 dk pres yapip oyunun tum bicliklerinde master yapanlar me yapacaklar.

Pes insallah bozmazda bu sene milletin hakkina tecavuz eden futbolun f sini bilmeyen capulcu takimi gider kumda oynar.

• Cigersiz kopek gibi her halta pres yapanlari da cok guzel ters kose etmis bu sene oyun. Bir halt yapamiyorlar presle. Aksine keske pres yapsa rakip diyorsunuz. Prese karsi cok etkili olmus adami oyun disi birakmak, sebek gibi kaliyor rakip ayagimdaki topa cullanirsa :)))

Bu seneki en begendigim detaylardan oldu bu. Markaj ve taktik anlayisiyla defans yapmak gerekiyor. Neyse artik cigersiz pres yapanlari egale ettik bu sene kafa rahat. Orta kafa golu de olmuyor 30 dan fazla mac yaptim 1 2 tane kafa golu atmisimdir en fazla. Ayni sekilde 1 2 e tane de yemisimdir.

Asil etkili olan yine kanatlardan gelmek ama orta acmamak kanattan iceriye girmek. Bu cok olumcul olmus dikkat etmek gerek.

Bir de karamboller asiri tehlikeli. Zaten oyunu manipule etme kafasinda oynayan ergenlerin bu seneki en buyuk kozu bu olabilir. Mudahalelerde onune kaliyor ona carpip buna carpip yine rakipte kalabiliyor. Rakip atak yaptiginda kestiginizde geri ataga cikmaniz cok tehlikeli olmus. Defanstan pasla cikmak cok risklo her attiginiz top rakibe gidebiliyor rakibin atagi devam ediyor boyle. Bunlara dikkat.

Kanatlari L1 sag analogla kacirmak cok cok etkili olmus. Kanatlari kacirip muthisnhava toplariyla onlarine gonderebiliyorsunuz topu. Cok guzel ataklar doguruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Temmuz 2017; 15:12:29 >

• Arkadaşlar yaklaşık 7-8 maç onadım bi beraberlik gerisi galibiyet. Oyunda müzikler güzel. Pas verilen adamlar top gelinceye kadar donuk bekliyor. Bazen paslar yanlış adama gidiyor. Bazen laglı maç oluyor. Keyif açısından, 16 ve 17 den keyifli gibi. Orta kafa hallolmuş. Yeni bug nedir daha bulamadım. Kanatsız 442 oynuyorum. Taktik bu iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Sutlardaki dogalligi anlat anlat bitmez ya. Oyuncunun açisina gore vurusu farkli oluyor ve o kadar dogal ki topun gidisi vurus animasyonlari vs. fifada robot gibi attigim gollerden sonra su organiklik beni mest etti.

Bu sene top kontrolu ve pas ozellikleri iyi oyuncular tutulur. My club moduna da 3-5 yenilik gelse tadindan yenmez

• quote:

Cigersiz kopek gibi her halta pres yapanlari da cok guzel ters kose etmis bu sene oyun. Bir halt yapamiyorlar presle. Aksine keske pres yapsa rakip diyorsunuz. Prese karsi cok etkili olmus adami oyun disi birakmak, sebek gibi kaliyor rakip ayagimdaki topa cullanirsa :)))

Bu seneki en begendigim detaylardan oldu bu. Markaj ve taktik anlayisiyla defans yapmak gerekiyor. Neyse artik cigersiz pres yapanlari egale ettik bu sene kafa rahat. Orta kafa golu de olmuyor 30 dan fazla mac yaptim 1 2 tane kafa golu atmisimdir en fazla. Ayni sekilde 1 2 e tane de yemisimdir.

Asil etkili olan yine kanatlardan gelmek ama orta acmamak kanattan iceriye girmek. Bu cok olumcul olmus dikkat etmek gerek.

Bir de karamboller asiri tehlikeli. Zaten oyunu manipule etme kafasinda oynayan ergenlerin bu seneki en buyuk kozu bu olabilir. Mudahalelerde onune kaliyor ona carpip buna carpip yine rakipte kalabiliyor. Rakip atak yaptiginda kestiginizde geri ataga cikmaniz cok tehlikeli olmus. Defanstan pasla cikmak cok risklo her attiginiz top rakibe gidebiliyor rakibin atagi devam ediyor boyle. Bunlara dikkat.

Kanatlari L1 sag analogla kacirmak cok cok etkili olmus. Kanatlari kacirip muthisnhava toplariyla onlarine gonderebiliyorsunuz topu. Cok guzel ataklar doguruyor.

Bu yazdiklarinin hepsi futbolda olmasi gereken seyler ve yeni oyun motoruna gecildiginden beri ( pes 2014)yapilmak istenen is bu ve ne yazikki pes 2018 de tam anlamiyla bu sene gercek oluyor . Anca sistemi oturttular .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa323 -- 21 Temmuz 2017; 15:35:8 >

• quote:

Pes 2018 de bakalim 17 deki gibi orta kafa yapanlar 90 dk pres yapip oyunun tum bicliklerinde master yapanlar me yapacaklar.

Aynen dostum aynen

Pes 16 ve 17 deki bug'cuları üzecek oyun olmuş bu.15 gibi bilek ve zekaya dayalı bir oyun yapmışlar nihayet..

Öyle ilk pes'i oynayan adam seni 16 Ve 17 deki gibi yenemez kesinlikle.Çünkü bug yok,kolaylık yok

Pes 18 de bug arayan tayfaların şimdilik göz bebeği uzaktan şutlar :)

1 kaç kişi böyle oynadı!eh o kadar şutta bir iki gol yedim ama genel anlamda 16 ve 17 deki bug lara göre fazla açık değil bu sorun..

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Aynen dostum aynen

Pes 16 ve 17 deki bug'cuları üzecek oyun olmuş bu.15 gibi bilek ve zekaya dayalı bir oyun yapmışlar nihayet..

Öyle ilk pes'i oynayan adam seni 16 Ve 17 deki gibi yenemez kesinlikle.Çünkü bug yok,kolaylık yok

Pes 18 de bug arayan tayfaların şimdilik göz bebeği uzaktan şutlar :)

1 kaç kişi böyle oynadı!eh o kadar şutta bir iki gol yedim ama genel anlamda 16 ve 17 deki bug lara göre fazla açık değil bu sorun..

Orta kafa olayina inanilmaz ayar cekmisler ustad . Orta yapmak icin hizli giden oyuncunu yavaslatacaksin yonunu ayarlayip icerde bulunan oyuncunun konumuna gore sert, yumusak, havadan veya yerden orta yapacaksin ve kafayi vuracak oyuncunuda yön tuslari ve R1 R2 tuslari ile konumlandirip duzgun koseye dogru dogru bir barla gondereceksin . bunu yapinca kafa golu geliyor . Olmasi gereken de bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa323 -- 21 Temmuz 2017; 15:58:20 >

• quote:

Cigersiz kopek gibi her halta pres yapanlari da cok guzel ters kose etmis bu sene oyun. Bir halt yapamiyorlar presle. Aksine keske pres yapsa rakip diyorsunuz. Prese karsi cok etkili olmus adami oyun disi birakmak, sebek gibi kaliyor rakip ayagimdaki topa cullanirsa :)))

inan ki kardeşim yazdıklarını okudukça "ULAN ŞU PESİ OYNAYANLAR ARASINDA HALA FUTBOLDAN ANLAYAN BİRİLERİ VAR" dedim içimden. yaşım 35 oldu. 7 yaşımdan beri 3 klüp bünyesinde top oynadım. halı saha maçı yapan adam burada ahkam kesiyor. biz gerçek futbol sahalarında ter dökmüş adamlar yıllar önce PS1 de WINNING ELEVEN ile coştuk. PS2 ve PS3 de de devam ettik. Ama FIFA 2010 senesinde müthiş bir atılım yaptı ve 2017 senesine kadar BANA VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERE GÖRE her konuda büyük sıçrama yaptı. PES otomatik bir oyun oldu, PES herkesin basitçe oynayabildiği arcade bir oyun oldu, her plase doksana gider mi, her şut bazuka gibi gidip kaleyi bulur mu, her futbolcu ciğersiz gibi koşup pres yapabilir mi dedikçe futbolu bilmezler tarafından eleştirildim, FIFA fanboyluğu denen garip bir laf ile hakaretlere bile maruz kaldım.

Şimdi göreceğim beni FIFA FANATİKLİĞİ ile suçlayan şahsiyetleri... PES bu nesilde ilk kez SİMULASYON tadını yakaladı. FIFA ya göre daha iyi olan ağır oyun ve ağır adamlar nitelikleri ile simülasyon tadını birleştirince ortaya muhteşem bir oyun çıkmış. Eksikleri var hala ama bu gidişatı bozmazlar ise inanın bana 2020 de bambaşka bir PES oynarız. (bunları hala sizin tabirinizle FIFACI OLAN BİRİ olarak yazıyorum)

Bu sene PES i mutlaka alacağım. Ben bayıldım oyuna. Bizim bir bölümde bin adam öldüren CALL OF DUTY zihniyeti ile büyüyen aksiyoncu milletimizin sevdiği PES gitmiş yerine simülasyon tadında ağır, kontrollü, oyun kurmamızı gerektiren ve yerinde koşarak, yerinde dinlenerek, yerinde pozisyona girerek sonuca gitmemiz gereken GERÇEK BİR FUTBOL OYUNU GELMİŞ...

- Oyunun ağırlığına bayıldım. Gerçekten futbol denen oyun böyle yavaş oynanır. Pinpon maçı gibi top bir o kalede bir bu kalede olmaz. Basketbol oynamıyoruz beyler. 100 metrelik sahada insan koşturuyoruz insan :)

- Paslara özellikle bayıldım. Resmen topun her gidişi ayrı bir fizik içeriyor. Hep aynı nakarat olayı kaldırılmış.

- Şutlar gelişme göstermiş ama hala bir şeyler eksik gibi. FIFA 17'nin şut fiziğini yakalasalar yemin ederim olay biter.

- Futbolcular ince uzun, saha daha büyük, koşular daha yavaş, bel hareketleri ve futbolcuların durmaları, koşmaları, depara kalkmaları yemin ederim üst düzey olmuş. Bu konuda bir kaç ufak dokunuş yapsınlar FIFA yı ezer geçer bu konuda (FIFA 18 daha çıkmadı gerçi. Bir de onu görelim)

- Animasyonlar çok üst düzey. Ara sahneler, tepkimeler, hele hele kaleci animasyonları müthiş. Tam sürümde daha da süsleyeceklerdir bu sahneleri. Her replay NTV SPOR da slow motion jenerik izliyormuşsun tadı veriyor. KONAMI bu konuda gerçekten çok başarılı (Son 7 senedir aralıksız beğenerek FIFA oynuyorum ama bu konuda PES gerçekten çok önde)

- İlk top kontrolü çok gerçekçi olmuş. Top sürerken patlama yapmak, depara kalkmak gerçekten çok değişmiş ve gerçekçi olmuş. Farkında mısınız artık öyle depara kalkıp 50 metre rahat top sürme yok, sıfıra inme yok. Hadi indin ama etkili orta açma yok. Artık TSUBASA niteliğinde futbolcular gitmiş yerine ciğeri olan gerçek oyuncular modellenmiş. Bravo KONAMI!

- Artık her takımla tikitaka tarzı pas yapabilmek yok. Artık seri halinde 10 pası yerden tık tık oynama kolaylığı yok. Artık görerek, boştaki adama atarak, adamları boşa kaçırarak ilerleme, pozisyon yaratma var. Deli gibi pas yapan, otomatiğe bağlayan, ciğersiz gibi koşan, elini depardan çekmeyen tipleri bu sene çok merak ediyorum :)

- Artık her plase kaleyi bulmuyor, doksana gitmiyor. İnternet kafelerde plase gol, atıp oyunun sağladığı kolaylığı görmezden gelip kendini matah bir şey sananlar, "BİLEK BU BİLEEEK" diye övünenleri göreceğiz bu sene :)

- Toplam 6 maç üst üste yaptım dün gece, toplamda 4 kez karşı karşıya kaldım. PES 2017 olsa inanın en az 3ü gol olurdu ama 4 ünü de kaçırdım. Tam gol olacak çaaat kaleci çıkardı. Tam top kaleye gidiyor lap diye dışarı çıktı. Bu konuda yemin ederim FIFA tadı aldım ilk kez. Ne olacağı belli değil, her seferinde ayrı bir etki ayrı bir tepki oluyor. Ezbere oyun gitmiş...

Daha o kadar sayarım ki... Say say bitmez. PES 2017 sanki başka bir oyundu bu ise bambaşka bir oyun olmuş.
    Her sene aynı PES diyenler halen varsa ya göz doktoruna gitsinler yada kasıtlı yapıyorlardır FIFA forumuna gitsinler.

Bu senede banko FIFA alacağım. Ama PES 2018 i de kesinlikle alacağım... TEBRİKLER KONAMI.

• Ben daha orta kafa atamadım. Ama manuel oynuyorum onun da etkisi vardır. Yalnız bu oyunu hızlandırırlar. Sağa sola dönüşlerde ve paslarda tepkimeyi hızlandırmaları gerekiyor. Genel olarak kaliteli bir Pes olmuş.

• Oyunu indirdim fakat daha vakit bulup maç yapamadım. Okuduklarımı görünce iştahım kabardı, biran önce oynayıp kopmak istiyorum :D Dedikleriniz kadar varsa süper pes18
  • Oynanış 17e göre nasıl arkadaşlar? Deneme fırsatım olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sorulduysa kusura bakmayın. Betaye erişim için store giriyorum fakat öge yok. Cihazdan mı girmemiz lazım store'a ?
  • 17 deki orta kafa gol olayı bitmiş oynanış daha iyi oyuncular daha estetik hareketler yapiyor

• 5 sn. geri sayarkende süre ilerliyor. Bu gğzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

5 sn. geri sayarkende süre ilerliyor. Bu gğzel olmuş

Son dk larda vakit geçiren çok olur

• Pes 2015 demo dan zevk almıştım

Sürekli bu son maç diye diye oynardım

2 yil sonra pes 2018 de aynı şeyi diyorum

Pes 2016-17 de hiç böyle olmamıştı

Umarim full sürümde bozmazlar

Hakemler çok iyi sert hareketlerde direk kırmızı gösteriyor

Pas yaparak oynamak çok iyi şut çekmek güzel olmuş

Dengeli bir oyun yapmışlar sonunda

Diğer serilerdeki gibi net açık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

5 sn. geri sayarkende süre ilerliyor. Bu gğzel olmuş

Son dk larda vakit geçiren çok olur

Aynen farkına varanlar öndeyken 5 sn.yeyi bitirinceye kadar bekliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.