Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

Pes 2015 demo dan zevk almıştım

Sürekli bu son maç diye diye oynardım

2 yil sonra pes 2018 de aynı şeyi diyorum

Pes 2016-17 de hiç böyle olmamıştı

Umarim full sürümde bozmazlar

Hakemler çok iyi sert hareketlerde direk kırmızı gösteriyor

Pas yaparak oynamak çok iyi şut çekmek güzel olmuş

Dengeli bir oyun yapmışlar sonunda

Diğer serilerdeki gibi net açık yok

Valla oyun güzel. 2015 izleri var, bir yeni jenerasyon efsanesi mi geliyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kaç çalım at paylaş da gözümüzün pası silinsin biraz özledik

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Hocam bi kaç çalım at paylaş da gözümüzün pası silinsin biraz özledik

Papağanlarıma meyve salatası yaptım birazdan geçicem oyuna, kim gelirse o çalımlara maruz kalıcak söz

Aynen umarım bozmazlar oyunu çoğu kişiye ters gelecek bu oyun tarzı hemen eleştiri gelir çok yavaş diye

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Aynen umarım bozmazlar oyunu çoğu kişiye ters gelecek bu oyun tarzı hemen eleştiri gelir çok yavaş diye

+2 ciler çok yavaş der, ama onlar gerçek dışı oynanışı benimsemiş frkında değil. pat-küt oyun yok, aptal adam maç kazanamaz bu yıl, düşünerek oyun var.
  • Şu an için tek sıkıntım lanet olası kartonu andıran çimler. Zemin rengi harika ama çimler berbat geldi gözüme. Bir de bütün sahalarda çim desenleri kare kare mi olacak? Bu nedir arkadaş. Pc'de ki gibi çim yaması da yapamayız. illa bir şey ters gidecek...
  • Oyunun tam versiyonu çıktığında yapımcılar,satış rakamlarına göre oyunu arcade Pes 17 ye dönüştürebilirler ve bu iş sadece bir güncellemeye bakar.Çoluk çocuk bebe takımı ,ne bilsin oyun kurmayı,sabırlı oynamayı!!Alışmışlar ;rakibe adım attırmadan hayvan gibi pres yapıp,hızlı hızlı tiki taka yapıp kafa golü atmaya.Oyunun şu anki hızı ideal ama bu yapımcılar,daha çok ergen kesime hitap ettiklerinden,rahat duramazlar.Tam oyunda presle ,pasları kesme güm pat çat taktiği devam edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Temmuz 2017; 20:44:29 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Cok onyargili yaklasmayin bence her oyun cocuklar icin degil ergenlerin oynayamadigi bir suru cok unlu oyun dolu piyasada. Bu kadar guzel oturtulmus bir oyun hizini alenen degistiremez Konami ergenler icin. Bu oyun hizini ergenlere uyarlamak icin biraz yukseltmek yetmez ciddi derecede yukseltmeleri lazim ki bu kadar buyuk farklilik olursa Konamiye ters sonuclarla yansir.

Bu oyun tas catlasa cok cok az hizlandirilabilir ancak. Bu da cok bir seyi degistirmez. Artik net olarak gorebiliriz oyunumuz asagi yukari bu sekilde gelecek eylulde. Cok da muthis bir sene gecirtecek futbol severlere.

Bu oyunun gercek futbola bu kadar uygun hizini begenmeyenler de Fifanin renkli fut kartli para tuzagi dunyasina geri donecektir. Pes bu sene herkese uygun bir oyun degil. Sipsak her seyi istedigi gibi hizlica yapmak isteyenler fifanin oynanisini ovecek yine cunku fifa her seye aninda izin veren bir oynanisa sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Temmuz 2017; 21:0:44 >
  • Keşke hep böyle puanlama sistemi olmasa. Puanlama olunca oyun laglı oluyor. Gerçi böyle bile interneti kasan var ama gene puanlıdaki gibi değil.

• Online beta degilde soyle offline ai ile onyacagimiz demo ne zaman cikacak

• patates5 kullanıcısına yanıt
    Ağustos'ta çıkacak

• Dante kullanıcısına yanıt
    İnşallah,dediğin gibi olur da Pes 2015 ten sonra ,düzgün bir futbol oyunu oynarız.Pes 2017 myclupte öylesine eziyet çektim ki,bu yapımcılardan böylesine iyi bir oyun görmek beni şaşırttı.

• Efsane haberlerim var bomba 💣. Konami. İnternational Champions Cup anlaşma yaptığını duyurdu. Bu sene oyunda turnuvadaki takımlar lisanslı olarak yer alabilir!

Red Bull NY, Bayern, Chelsea, LA Galaxy, Man United, Leicister City, Celtic, America,

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Bu takim lisanslarini aldiklarini gostermiyor maalesef. Senelerdir sampiyonlar ligi lisansli halde peste. Ama sampiyonlar ligine gercekte katilan bir suru takimin lisansi yok oyunda. Yine ayni sey olacaktir muhtemelen. Konami bu konularda agir beceriksiz ve cimri.

Asil zor konu olan oynanisi cok guzel gelistirdiler. Ama geriye kalan daha kolay konularda o kadar tokezliyorlar ki. Halbuki az daha ugrassalar sunumu, atmosferi, lisanslari, menulerin kalitesini gelistirseler geriye hicbir sorun kalmiyor ama iste yapmiyorlar.

• Köşeye köşeye gidip içeri girmeye çalışanlar türedi şimdiden

• 3'e 3 oynayabilen var mı ?

• quote:

Köşeye köşeye gidip içeri girmeye çalışanlar türedi şimdiden

İlk maçım bugün, toplamda beşinci maçım.

Hakimiyetim artınca çok başka olur, pes15 oynanışı var

• quote:

Köşeye köşeye gidip içeri girmeye çalışanlar türedi şimdiden

Pes 6'da da vardı bu içeriye girme olayı🤗

Buradaki videoları açamamaya başladım ya neden acaba

• quote:

Buradaki videoları açamamaya başladım ya neden acaba

Ghrome gir birde öyle dene

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.