Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sbs03

Buradaki videoları açamamaya başladım ya neden acaba

https://youtu.be/Rsy7UcdAgcY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Köşeye köşeye gidip içeri girmeye çalışanlar türedi şimdiden

Pes 6'da da vardı bu içeriye girme olayı🤗

cutback
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Evet pes 2015 e benzetmişler biraz. Hatta pes 2015 den artı yönleri de var. Hakemler mesela.

• Arkadaşlar frikiklerde kaleci nasıl kaydırılıyo bilen var mı? Daha hiç kaydıranı görmedim. Farklı yapmışlar bu sene. Üçgenle olmuyor.

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Goller gerçekten güzel bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 21 Temmuz 2017; 22:58:15 >
  • 3 senedir fifa oynuyorum. Ama bu oyun olmuş gerçekten...

• 3v3 maç yaptım demin ilk defa.

Kesinlikle yabancılarla oynanmaz bu mod.topu alan gidiyor!ne pas veren var ne yardımcı olan.

Bu mod tanıdıklar ile oynanır sadece

• Beyler bu pes 2018 betayı nasıl deneeim izliyorum youtube dan ps4 te de var nasıl yapıcam

• bir fifacı olarak oyuna o kadar bayıldım ki sabahtan beri yeniliyorum daha maç kazanamadım ama aldığım hazz muazzam hatta o kadar iyi ki yediğim gollerin tekrarını izliyorum fifada yediğim zaman kıskançlık siniri değilde momentum yüzünden adaletsiz şekilde cezalandırıldığım için yediremiyordum. ISS den PES 2010 a kadar oynamıştım FIFA yıda 2011 den 2017 ye kadar oynayan biri olarak bu sene aranıza katılıyorum :)

Şu an oynanış olarak FİFA 17 ye göre konuşuyorum PES 2 gömlek üstün. FIFA 18 demo çıksın onada bakalım.
  • Evet pes 18 ciddi ciddi herkesi mest etmis gorunuyor fifaci arkadasin bile yorumunu görünce bunu net söyleyebilirim. Oyunu oynayipta begenmeyen yok gibi sanırım efsane gümbür gümbür geliyor

• Biz korsan oynariz bro

• bence mükemmel ötesi.. oyunda herşey var. top çevirme, uzun top, ara pası, orta kafa gol, kontra atak, çalım.. herşeye açık bir oyun
  • O zaman zalim bir golde benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa323 -- 21 Temmuz 2017; 23:52:29 >
  • Topu alan aldığı gibi koşa koşa gitmeye çalışıyor fifacı mı bunlar

• quote:

Topu alan aldığı gibi koşa koşa gitmeye çalışıyor fifacı mı bunlar

banada denk geldi onlar aynen fifacılar birde dikkat edin bazı oyuncular sürekli koşup koşup aniden durup sırt dayamaya çalışıyorlar onlarda fifacı .. tabi bu sırt dayamayı fifa 17 de sene boyu oyun açığı olarak kullandılar şimdi peste işe yaramayınca moralleri bozulmuştur

• 20-30 maç yaptım daha yenebilen olmadı nerde bu pesciler

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

banada denk geldi onlar aynen fifacılar birde dikkat edin bazı oyuncular sürekli koşup koşup aniden durup sırt dayamaya çalışıyorlar onlarda fifacı .. tabi bu sırt dayamayı fifa 17 de sene boyu oyun açığı olarak kullandılar şimdi peste işe yaramayınca moralleri bozulmuştur

Ahahhahahha

• Youtube da sesegel diye kanal var türkçe spikerin sesine acayip benzettim belkide odur. Onun videosunu izleyin oyunu beğenmedim ama fikir vermesi açısından sizde izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Aynen cok denk geliyor. Yazik ya morardiklarini ekrandan gorebilirsiniz dikkatli bakinca. Momentum yok kic dayama yok aglama sesleri duyuyorum bazen oynarken :) neyse bunlar anlasin oyunun oyle kolay olmadigini da defolsunlar bir an once oyun bilekli oyunculara kalsin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Temmuz 2017; 0:18:43 >

• quote:

Arkadaşlar frikiklerde kaleci nasıl kaydırılıyo bilen var mı? Daha hiç kaydıranı görmedim. Farklı yapmışlar bu sene. Üçgenle olmuyor.

L1+R3

Kaleciyi seçiyor, ve yön tuşları ile kaleyi radara bakarak ortala, tam ortaya çek kaleciyi serbest vuruşlarda, rakip topa gelmeye başlarken, vurmadan hemen önce 1 kez L1 yap, kontrol tekrar otomatik olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 22 Temmuz 2017; 0:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.