Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

Tamam işte fifa daki gibi olması lazım

Pes 2013 de vardı ama aynı ps3 üzerinden iki kişi ile maç yapıyorduk puanliydi hatta online klasman gibiydi

Pes 2017 de var takım oyunu lobisi ama amaç olmayınca oynayasım gelmiyor

2vs2 mesela senle ben aynı takımda olup başka kişilerle maç yapmak olmalı ama puanlı olacak veya klasman atlamali olacak ki bir amacı olsun

Şuanda 3vs3 var Diğer 2 kişiyi biz seçemiyoruz her mac değişik kişiler gelecek anlasamiyacan sinir olup çıkacan bu modu çok kişi oynamaz

Co - op modu bu sekilde cikmaz zannetmiyorum ciksa bile cok az kisi oynar ya kaldirirlar yada bizim dedigimiz sekle cevirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada co-op ta rakip bulunuyormu bosuna beklemeyeyim

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    Çok basit birşey onu yapması zaten kendileri yaptı

Pes 2013 de 2v2 şeklinde hatta turnuva bile vardı

Aynısını yapsınlar birde co-op yapsalar oynanır bu mod

Pes 2018 de gördüğüm gibiyse kimse oynamaz bu modu

• işteyim denemedim ama Pes in yüzüne bakmayan kardeşim "eli yüzü düzgün olmuş, hızı falan iyi" dedi. demek ki gelişme var
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: denizkoray2006

2 vs 2 sadece beta mod yoktur umarım, bu adamların kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum ki,nasıl bir mantıkla 2 vs 2 seçeneğini koymayıp 3 vs 3 olarak oynamaya zorlarsın ,neyin mantığı anlamıyorum ki,

2vs2 olsa ne olacak ki ikinci kişiyi sen davet etmedikten sonra ne anlamı var her mac değişik türde oynanan bir kişi gelecek

Tam sürümde ,takım oyunu lobisi olduğu için orada ister 11e11, ister 2vs2 oynarsın.Takım oyunu lobisinde ,4 kişilik oda açıp psn arkadaşlarınızı davet edip 2vs2 eşleşip amaçsızca puansız maçlar yapabiliyorsunuz,bu Pes 2017 de vardı zaten.Çoklu modla ilgili soru işareti şu:Online Klasman maçını Psn arkadaşımızla oynayabilecek miyiz.Fifada 2vs2 sezon var ve ilerledikçe klasmanda yükseliyorsunuz.2vs2 veya 3vs3 puansız amaçsız olursa hiçbir anlamı yok!!

Puanlı 2vs2 olacak zaten klan maçı bölümünde olur muhtemelen

• Grafikler çok iyi olmuş gündüz maçlarını hiç sevmem şimdi sevmeye başladım çok güzel görünüyor

Oyuncu özelliklerine bakarken o renkler hiç olmamış neden bu renklerle uğraşıyorlar anlamıyorum

Biraz inceleyim dedim dembele nasıl olmuş diye oraya bakarken gözüm ağrıdı resmen fazla bakamadım

Bunu yapan hiç mi fark etmedi acaba

Bırakın şu renklerle uğraşmayı

• https://www.youtube.com/watch?v=Lv1MezZz9iw&feature=youtu.be

ilk maç 5-0. attığım 3 gol burda :)
  • Ufak tefek farklar var ama bildiğimiz pes.. sevmedim zaten full kadro myclub 2017yi de 6 aydır oynamıyordum.. bu sene almayacağım..
  • Oyunun pes 17 den animasyonlar ve grafik harici cok bi farki yok orta kafaya ceki duzen vermisler futbolcu hareketleri yumusatilmis. Online da cesitlilik gelmezse bu sene almaya bile gerek yok.

• Store'da bulamıyorum, nasıl indirdiniz?
  • Geçen sene ekim ayının başında pes 2017 cd almıştım. Sanırım bir hafta yada 10 gün ancak sabredebildim. Hayatımda böyle kötü oyun görmedim. Sürekli bir itiş kakış,mahalle maçı havası,deli eden top oynatmayan baskı, her pasın kesilmesi,anlamsız buglar vs ve özellikle onlineda inanılmaz kötü serverlar derken kusasım gelmişti. Bugün pes 2018 in betasını denedim. 3-4 maç yaptım. Birebir online oldukça akıcı ve oyun inanılmaz yavaş. pas yapmaya imkan veriyor bu çok güzel birşey. Her attığım topu kesen rakip yok. Pes 2017 de nasıl oluyorduysa kalecinin abanarak uzaklaştırdığı toplar bile rakibin sırtına çarpıyordu saçmalıktı bu.
    Bu seri yani 2018 en gerçekçi pes serisi olmuş. İnşallah çok bozup içine etmezler. Diğer hali bildiğin ergen oyunu,futbol mu oynuyorsun street fighter mı belli değil.
    İnşallah pes severler bu sene huzura erer.
  • Gelismis ayarlarda sahte kanat veri geri kanat diye iki yeni ayar gelmis

• Tr psn den mi oynuyorsunuz arkadaşlar bende pes 2018 sunucularına bağlanamıyor diyor da :(
  • Oyunu begendim geriden oyun kurabiliyorum atagin yonunu degistirebiliyorum arap rakip geldi hic gecikme olmadi orta kafa denedim defans uzaklastirdi kaleciler iyi olmus aferin konami umarim myclub moduda boyle olur iyi oynayan kazansin momentum olmasin yeterki kaybetmek sorun degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn1982

Oyunu begendim geriden oyun kurabiliyorum atagin yonunu degistirebiliyorum arap rakip geldi hic gecikme olmadi orta kafa denedim defans uzaklastirdi kaleciler iyi olmus aferin konami umarim myclub moduda boyle olur iyi oynayan kazansin momentum olmasin yeterki kaybetmek sorun degil

Allahina kurban

• Co -op oynayan varmi rakip bulmuyo iki saattir

• Oyun efsane olmuş ya. ikili mucadeleler, oyun kurarak çıkmak, oyun hızı, animasyonlar çok beğendim..

Ah ulan konami, şu oyuna daha canlı bi spiker biraz tribün atmosferi koy vallahi fifa'nın esamesi bile okunmaz...

• Vay vay kimleri görüyorum goller güzel abi ilk maça göre oldukça iyi bir başlangıç

• 2015 gibi ağır olmuş, gol yollarını çözersem güzel oyun. Doğal gameplay

• Bu oyun cidden yıkar ortalığı..

Ağır ve gerçekçi bir oynanış.. tek gördüğüm eksik ambians!

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.